• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç Döllenme Olabilir Mi?

geleceginyazari

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2023
3
0
1
24
Merhaba adetim 1 hafta gecikti kan testi <1.20 çıktı doktor rahim duvarı kalınlaşması var dedi. Sizce geç döllenme olabilir mi? Aşırı uykuya düşkünlük var son bir haftadır.Lutfen cevap verin çok acil.😔

Merhaba adetim 1 hafta gecikti kan testi <1.20 çıktı doktor rahim duvarı kalınlaşması var dedi. Sizce geç döllenme olabilir mi? Aşırı uykuya düşkünlük var son bir haftadır.Lutfen cevap verin çok acil.😔
Rahim duvarı adet olunacağı zamanda kalınlaşıyor zaten bu başlı başına bir gebelik belirtisi olamaz, uykuya düşkünlüğünün gebelik sebebiyle artması için beta değerinin baya bi yükselmiş olması gerekiyor ki seniki daha hiç çıkmamış, burda gecikmesinin 10. Gününde bile yeni yükselmeye başlamışları okuduk gördük adet olmadığın sürece tabiki hep umut vardır, ama eğer olmazsan ve gebe değilsen kan değerlerine baktır derim aşırı uyku kan düşüklüğünden kaynaklanır genelde

Merhaba aranıza yeni katıldım gebelik testi yaptım sonuç olarak bu çıktı 2 gün sonra hasta oldum önceki adetimde 10 gecikti şimdi oldu kan testi verdim Beta 1.20 çıktı neden acaba gebelik şansım var mı

Eklentiler

• IMG-20230827-WA0006.jpg
    IMG-20230827-WA0006.jpg
    88,7 KB · Görüntüleme: 30
Back