Geç döllenme olabilir mi

Umudadogru06

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2020
91
42
18
27
Kızlar merhaba lütfen bana yardımcı olun bi umut verin. 5 yıldır cocuk istiyoruz nasip olmadı henüz. Bu ay 9 gün gecikti adetim 6 gün gectiğinde kaswt test yaptım baktım yok gibiydi bi kenara bıraktım sornasında baktım silik vardı dün yine yaptım yine yok gibiydi sonra belli belirsiz yine gördüm o cizgiyi. Adetim hiç by kadar gecikmez aksibe erken olurdum gec döllenme olabilir mi basına gelen var mı bi yardımcı olun bana lütfennn

sonradan cıkan cızgı kuruma cızgısı . gec dollenme dedıgın sımdı bıle yumurtlamıs olabılırsın dollenme gerceklesmıs olabılır sonucta takıp edılmıyo her kadın gec yumurtlama gec adet yasayabılır stressten mevsım degıısklıgınden ya da diyet yapmaktan dolayı... ama test sonucuna bakarak hamılelık var denılemez o test degerlendırılmez. bence dr a gıtmelısın. eger rahımde kalınlasma varsa yumurtlama oldugunu falan anlayabılır gebelık ıcın bı umut olabılır aksı halde adet sokturucu verır.

Dünde yazmıstınız bana saolun. Kafayı yemek üzereyim neden adet olmuyoeum var mı yok mu beynimi yiyo bu sorular

Bir hastaneden randevu alıp yarın kan testi yaptırsanız içiniz rahatlar aslında , birde sizin test hangisi bilemedim amaa ben erken gebelik testleriyle deniyorum daha hassas oluyolar

Benimde bugün gecikmenin 6.günü kan testi yaptırdım 0.2 çıktı inşallah senin vardır bence bekleme bi kan testi yaptır en azından arada kalmazsın

Benimde bugün gecikmenin 6.günü kan testi yaptırdım 0.2 çıktı inşallah senin vardır bence bekleme bi kan testi yaptır en azından arada kalmazsın
Negatif görmekten korkuyorım ve cok sıkıldım artık ibsallah vardır pazartesiye kadar olmazsam adet kan veriyim diyorum bakalım

Negatif görmekten korkuyorım ve cok sıkıldım artık ibsallah vardır pazartesiye kadar olmazsam adet kan veriyim diyorum bakalım
Yapacak bir şey yok korkularımızın üstüne gitmeliyiz emin ol böyle arada kalmak negatifi görmekten daha zor ve koca bir boşluk en azından bişeyleri netleştir rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallah gebelik vardır canım haber verirsin

Belirti var mı gebelikle ilgili.?
Birde ovulasyon testi deneyin eğer bu ay regl olursanız sonrasında en azından yumurtlama ve çatlamayı bilirsiniz ne zaman olduğunu

Ay amiin kurban olduğum allahım herkesin evini doldursun insallah içinde de bizleri isim bilmem ama hepiniz her namazda dualarımdasınız evlat hasreti ceken herkes kavussun yavrusuna

Bir hastaneden randevu alıp yarın kan testi yaptırsanız içiniz rahatlar aslında , birde sizin test hangisi bilemedim amaa ben erken gebelik testleriyle deniyorum daha hassas oluyolar
Gecen ay da erkwn gebelik denedim 5 dk içinde cok silik cıktı ama gözle görülüyordu heveslendim gittim kan verdim sonuc negatif erken gebelik testlerine karsı öfkeliyim

Belirti var mı gebelikle ilgili.?
Birde ovulasyon testi deneyin eğer bu ay regl olursanız sonrasında en azından yumurtlama ve çatlamayı bilirsiniz ne zaman olduğunu
Yani kasık agrım var adet olacakmısım gibi ama gelip geciyo bide adetim bu kadar sarkmaz benim. Onuda denedim canım malesef sonuc alamadım ve suan esim tır şoförlüğü yapıyor sehirler arası suan mümkün değil ovulasyon testi ile işimiz allaha kalmıs anlayacagın

Ya hayırlı şekilde versin inşallah Rabbim hepimize kan testi yaptırın en yakın zamanda inşallah güzel sonuç alırsınız

Gecen ay da erkwn gebelik denedim 5 dk içinde cok silik cıktı ama gözle görülüyordu heveslendim gittim kan verdim sonuc negatif erken gebelik testlerine karsı öfkeliyim
Allah Allah çok ilginç bir durum sen yinede ümidini kaybetme şimdi olmazsa Rabbim vereceği zamanını biliyo merak etme hiç beklemediğin bi zamanda pat diye veriverir bu pandemiden dolayı stres gerginlik ve hava değişimleri de çok etkiliyo regl gününü. Bende dua ediyorum hepimize Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin Bende 5+1 hamileyim ama kanamam ve lekelenmem var dua ediyorum hep Birde 2 düşüğüm oldu , yani anlayacağın test sonucum pozitif olsa bile moduna giremiyorumAllahım herkez için hayırlısını nasip etsin inşallah

Öyle mii içini ferah tut kuzum rabbime sığın stres yapma demesi kolah tabi ama şöyle düşin duracak olan ne yapsan düşmez ama düşecek olan da ne yapsan senden gitmez insallah sağ salim kucagına alırsın bolca yusuf suresi oku düşük tehlikesi için okunuyor. Allah gönlğne göre versin kucagını doldursun insallah

Ne güzel yazmışsın öyle inşallah canım Allah’tan istedik Allah verdi alırsa da o alacak onun yanına gidecek ömrü varsa dediğin gibi yerinde kalır. Yusuf suresinide okuyacağım çok teşekkür ederim. Sende hiç kafanı takma herşeyde bir hayır vardır Allahım tez zamanda sanada sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallahEn önemlisi o hayırlı evlat

Amin canjm benim amin insallah her gün 1 tane okuyacaksın biraz uzun ama oldun herseye değerrabbim bizlere salih ve saliha yetiştireceğimiz evlatlar nasip etsin insallah hayırlı sağlıklı sıhhatli bi sekilde

Amin canjm benim amin insallah her gün 1 tane okuyacaksın biraz uzun ama oldun herseye değerrabbim bizlere salih ve saliha yetiştireceğimiz evlatlar nasip etsin insallah hayırlı sağlıklı sıhhatli bi sekilde
Amin canım benim inşallah Tamam mutlaka okuyacağım Allah razı olsun senden tez zamanda da gelecek meleğin inşallah

Sende pazartesi duruma göre bi kan tahlili yaptır ihmal etme. Belki bi süpriz gelmiştir bu sefer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…