Adet oldum benCanım test verdin mi
Amin canım inşallah hamileyizdir bende kan verdim dün bugün belli olurBugün tekrar kan verdim canım öğleden sonra çıkıcak bakalım inşallah hayırlısıyla hamileyizdir rabbim isteyen herkese versin
Hakkında hayırlısı olsun canm Allahım en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bi evlat nasip eylesin. Bende oldum kistim vardı sanırım o geciktirdi doğmu kontrol hapı na başlycam küçülmesi için inşallah faydası olurAdet oldum bennasip bakalım
Teşekkürler güzel duaların için inşallah seninde hayırlı kolay evlatların olsunHakkında hayırlısı olsun canm Allahım en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bi evlat nasip eylesin. Bende oldum kistim vardı sanırım o geciktirdi doğmu kontrol hapı na başlycam küçülmesi için inşallah faydası olur
Aynı durumu bende yaşıyorum şuan.adet olmam gerekti. İlk defa gecikti. Aynı lekelenmeyi bende gördüm. 6 gün kala kan verdim negatifti. 2 gün beklicem bakalım. Acaba evde yapsam çıkarmı şu durumdaKızlar benimde bir sorum var adetime bir hafta kala haifi kahvelik çok açık geldi ve ertesi gün normal beyaz akıntım geldi hiç birsey yok gibi.. Sonra benim adet günüm geldi ma 6 gün geçti adet olmadım belimde agrı oluyor ara ara goguslerim şiş ve hasas adet olmam gereken günde başladı bunlar.. Şu an 6 gün geçti ne gelen var..
Böyle olan varmı?
İnşallah vardır yani benimde çok bilgim yok adetiniz kaç gün geçti?Aynı durumu bende yaşıyorum şuan.adet olmam gerekti. İlk defa gecikti. Aynı lekelenmeyi bende gördüm. 6 gün kala kan verdim negatifti. 2 gün beklicem bakalım. Acaba evde yapsam çıkarmı şu durumda
4-5 gün kadar. Ve öğrendim bugün. İnşallah bebiş varmış. Demek ara kanama olayı gebelik belirtisiydiİnşallah vardır yani benimde çok bilgim yok adetiniz kaç gün geçti?
Darısı başımıza. Rabbim kolay dogum nasip etsin4-5 gün kadar. Ve öğrendim bugün. İnşallah bebiş varmış. Demek ara kanama olayı gebelik belirtisiydi
Amin amin inşallah tez zamanda.Darısı başımıza. Rabbim kolay dogum nasip etsin
Ben de 7.gün geciktiğinde kan verdim sizin gibi cıktı negatif ama hamile hissediyorum bütün belirtiler var yumurtlama öncesi ve sonra ilişki yasadık eşimle. Bana umut oldu yazdıgınız. 11.gün gecikti adetim kan testi yaptırcam bikaç gün sonra innnnnnşallah>0.100 gibi bişeye e nabızda ulaşamıyorum Şimdi
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah canm Allah gönlüne göre versin inşallah hamilesindir. Güzel haberleri verirsin inşallahBen de 7.gün geciktiğinde kan verdim sizin gibi cıktı negatif ama hamile hissediyorum bütün belirtiler var yumurtlama öncesi ve sonra ilişki yasadık eşimle. Bana umut oldu yazdıgınız. 11.gün gecikti adetim kan testi yaptırcam bikaç gün sonra innnnnnşallahbu sefer bhcg yüksek olur da pozitifi görürüm dua edin nolur ben de size ederim Allah kabul etsin
Allah razı olsun ama hamile değildim 8 ocakta regl oldum ama en azından kesinleşti cok stres yapmıştım ama bu sefer inşallah olur incir kürü uyguluyorum 15 gündür inşallah hamile kalırım teşekkürlerRabbim hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah canm Allah gönlüne göre versin inşallah hamilesindir. Güzel haberleri verirsin inşallah
Merhaba ginerayı kullanırken kasık ağrınız oldumu acaba kisti eritirken ? Bende de kist var doktorum verdi 4.günüm daha ama 2 gündür hafif kasık ağrılarım oluyor sanırım işe yarıyor.Kızlar bugün yine kan testi verdim 7 cm e yakın bi kistim vardı o geciktirmiş. Bebek istediğim için doğum kontrol hapı hiç kullanmak istemedim ama artık kullanıcam sanırım ginera diye bi ilaç verdi gebeliği de engelliyodur. Allah yardımcımız olsun hepimizin
Olmadı canım bende belki kistin ağrı yapıyo olabilir ben 2 ay kullandım ama bi etkisi olmadı malesef. İnşallah sana faydası olur.Merhaba ginerayı kullanırken kasık ağrınız oldumu acaba kisti eritirken ? Bende de kist var doktorum verdi 4.günüm daha ama 2 gündür hafif kasık ağrılarım oluyor sanırım işe yarıyor.
Umarım, sağol canım ağrılarım devam ediyor bakalım diğer aya belli olur.Olmadı canım bende belki kistin ağrı yapıyo olabilir ben 2 ay kullandım ama bi etkisi olmadı malesef. İnşallah sana faydası olur.
İnşallah güzel haberler alırsın canımUmarım, sağol canım ağrılarım devam ediyor bakalım diğer aya belli olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?