Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlişkiye adete 3 gün kala mı girdiniz yaniBende adete 3 gün kala hamile kaldım ve o ay adet olmadım :) 1 hafta geçince de öğrendim. Herşey gönlünüze göre olur inşallah :)
Evet canım :)İlişkiye adete 3 gün kala mı girdiniz yani
allahm bidakine nasip etsin kuzum inşallahBugün 17.gündü kan testi sonucum 0.93 malesef
Bnm adetimden 6 gun once olmustu dollenme ve adet olmadim yani adet olmuyosun gec dollenme oldugunda cok istisnalar haric o aya bakilirBişey sormak istiyorum. Bilgi alma amaçlı. Hani hamile olup olmadığını adet olup olmamakla anlıyoruz ya. Eğer geç döllenme olduysa o adete değil de bir sonraki adete mi bakmalıyız? Yani geç döllenme o ayki adet olup olmamayı etkiler mi
merhaba kızlar. normalde adetim hiç gecikmez. günü gününe saati saatine gelir. son adet tarihim 4 agustos. 2 eylülde adet olmam gerekiyordu. olmadım 8 eylülde beta hcg baktırdım sağlık ocağında 0.1 di. dört gün sonra 12 eylülde ise 4.2 ye çıktıgını öğrendik. ama dr. bu hamilelik sayılmaz dedi ve adet söktürücü verdi. kullanmadım. bu arada idrar testlerinde negatif sonuç alıyorum hep. enteresan bi şekilde de göğüs uçlarım ağrıyor ve gözle görülen bir şekilde damarlandı. NOLUR YARDIMM
son adetim 16 ağustostu 13 eylülde olmam gerekiyodu bugün hariç 2 gün gecikti reglim.sabah dr a gittim rahim kalınlığı artmış hamilelik olabilir kan tahlili istiyorum dedi.tahlilde beta 0.9 çıkmış acaba geç döllenme olabilir mi?yine ümidim kalmadı ya :-(
İşte İnsan bekleyince herşeyi düşünüyor dimi...Rabbim nasip eder ins biraz daha bekle tekrar yaptır testini. Böle diye bende neredeyse öbür adetim geldi hala bekliyorum ☺☺☺
Kızlar son durumunuzu yazmamışsınız? Neler oldu merak ettim :)normalde hiç gecikmem olmaz hep öne gelir 1 ,2 gün filan.pazartesi günü dr a gittim o da kalınlaşma var gebelik olabilir dedi böyle olunca da üzülüyorum sonunda hep enerjisi kalmamış pikaçu gibi kalıyorum ortada
Adet oldum malesef dua edin bana daKızlar son durumunuzu yazmamışsınız? Neler oldu merak ettim :)