• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme olabilir mi bu durumu yaşayanlar var mi

Değerin yükseliyor ama geç döllenme olduğu için görünmüyor olabilir cnm bozma moralini ben hala adet olmadim 16.gün bugün kan testi de yaptırmadım bi daha ama idrar negatif

Bişey sormak istiyorum. Bilgi alma amaçlı. Hani hamile olup olmadığını adet olup olmamakla anlıyoruz ya. Eğer geç döllenme olduysa o adete değil de bir sonraki adete mi bakmalıyız? Yani geç döllenme o ayki adet olup olmamayı etkiler mi
Bnm adetimden 6 gun once olmustu dollenme ve adet olmadim yani adet olmuyosun gec dollenme oldugunda cok istisnalar haric o aya bakilir

merhaba kızlar. normalde adetim hiç gecikmez. günü gününe saati saatine gelir. son adet tarihim 4 agustos. 2 eylülde adet olmam gerekiyordu. olmadım 8 eylülde beta hcg baktırdım sağlık ocağında 0.1 di. dört gün sonra 12 eylülde ise 4.2 ye çıktıgını öğrendik. ama dr. bu hamilelik sayılmaz dedi ve adet söktürücü verdi. kullanmadım. bu arada idrar testlerinde negatif sonuç alıyorum hep. enteresan bi şekilde de göğüs uçlarım ağrıyor ve gözle görülen bir şekilde damarlandı. NOLUR YARDIMM

son adetim 16 ağustostu 13 eylülde olmam gerekiyodu bugün hariç 2 gün gecikti reglim.sabah dr a gittim rahim kalınlığı artmış hamilelik olabilir kan tahlili istiyorum dedi.tahlilde beta 0.9 çıkmış acaba geç döllenme olabilir mi?yine ümidim kalmadı ya :-(

Benim adetim 22 gün geçti kan değerim 1.17 kesinlikle yok dedi Dr son ilişkinin üstünden de 19 gün geçti olsa çıkardı ama ben hala icmedim söktürücüyü ufff çok zor işlenmiş bunlar yaa

merhaba kızlar. normalde adetim hiç gecikmez. günü gününe saati saatine gelir. son adet tarihim 4 agustos. 2 eylülde adet olmam gerekiyordu. olmadım 8 eylülde beta hcg baktırdım sağlık ocağında 0.1 di. dört gün sonra 12 eylülde ise 4.2 ye çıktıgını öğrendik. ama dr. bu hamilelik sayılmaz dedi ve adet söktürücü verdi. kullanmadım. bu arada idrar testlerinde negatif sonuç alıyorum hep. enteresan bi şekilde de göğüs uçlarım ağrıyor ve gözle görülen bir şekilde damarlandı. NOLUR YARDIMM

Değerinde az.da olsa yükselme var alma bence söktürücüyü biraz daha bekle

son adetim 16 ağustostu 13 eylülde olmam gerekiyodu bugün hariç 2 gün gecikti reglim.sabah dr a gittim rahim kalınlığı artmış hamilelik olabilir kan tahlili istiyorum dedi.tahlilde beta 0.9 çıkmış acaba geç döllenme olabilir mi?yine ümidim kalmadı ya :-(

İşte İnsan bekleyince herşeyi düşünüyor dimi...Rabbim nasip eder ins biraz daha bekle tekrar yaptır testini. Böle diye bende neredeyse öbür adetim geldi hala bekliyorum ☺☺☺

normalde hiç gecikmem olmaz hep öne gelir 1 ,2 gün filan.pazartesi günü dr a gittim o da kalınlaşma var gebelik olabilir dedi böyle olunca da üzülüyorum sonunda hep enerjisi kalmamış pikaçu gibi kalıyorum ortada :110::cry:

İşte İnsan bekleyince herşeyi düşünüyor dimi...Rabbim nasip eder ins biraz daha bekle tekrar yaptır testini. Böle diye bende neredeyse öbür adetim geldi hala bekliyorum ☺☺☺

normalde hiç gecikmem olmaz hep öne gelir 1 ,2 gün filan.pazartesi günü dr a gittim o da kalınlaşma var gebelik olabilir dedi böyle olunca da üzülüyorum sonunda hep enerjisi kalmamış pikaçu gibi kalıyorum ortada :110::cry:
Kızlar son durumunuzu yazmamışsınız? Neler oldu merak ettim :)

kızlar bana da bir şey söyleyin lütfen. bugün son adet tarihimden itibaren 36. gün. ve hala adet olmadım 2 gün önce idrar testi yaptım sonuç resimdeki gibi çıktı. dün sabah kan verdim hcg 1.2 çıktı. kafayı yicem sizce geç döllenme olmuş olabilir mi böyle bir şey yaşayanlar varsa nolur cevap yazsın. tekrar kan vermeye korkar oldum

Eklentiler

• IMG_20160115_143329.jpg
    IMG_20160115_143329.jpg
    26,7 KB · Görüntüleme: 55
Back