25 Ocakta çok silik bir çizgi gördüm 31 ocakta kan verdim 65 çıktı o zamandan beri değerin yükselmesini bekledm dünkü değerim 1800 çıktı yarın doktora gitcem umarım kese görebilirimInsallah vardır cok tesekkur ederim yorumunuz için hafta sonuna kadar bekleyecegim dediginiz gibi sabredebilirsem
Ne guzel Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin25 Ocakta çok silik bir çizgi gördüm 31 ocakta kan verdim 65 çıktı o zamandan beri değerin yükselmesini bekledm dünkü değerim 1800 çıktı yarın doktora gitcem umarım kese görebilirimhakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Canım amin inşallah. 1.5 saatte sonuç çıkıyor özelde devlette aynı süre diye biliyorum sağlık ocağında nasıl tam bilmiyorum ama mümkünse gidebilecegin bir yerde yaptır bazen değer düşük olursa takip etmek için iki günde bir kan tahlili verdrtyo doktorlar iki kat artmış olması gerekiyormuş farklı yerlerde değerler oynadığı için aynı yerde verin diyolarNe guzel Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsinsabredebildigim kadar edip kan verecegim bende cuma kan verilse cumartesi sonuc cikiyormu dur acaba
Ya bakiyolar normalde bn başka şehire taşındım burda iki devlet hastanesi yapmadı saçma gbi bnce direk kan tahlili vercem diye değilde baş ağrısı mide bulantısı şikayetiyle git zaten acillerde yeşil alana yönlendiriyor doktora dersn orda gebelikten şüpheleniyorum kanda bakabilir miyiz diye . Ben verdiğim kan testlerini gittiğim 3. Devlet hastanesnde bu şekilde verdim acildenAcilde bakiyorlarmı o değere herhangi bir hastanenin aciline gitsem batırsam
Tamam canım oyle yapayım cok teşekkürlerYa bakiyolar normalde bn başka şehire taşındım burda iki devlet hastanesi yapmadı saçma gbi bnce direk kan tahlili vercem diye değilde baş ağrısı mide bulantısı şikayetiyle git zaten acillerde yeşil alana yönlendiriyor doktora dersn orda gebelikten şüpheleniyorum kanda bakabilir miyiz diye . Ben verdiğim kan testlerini gittiğim 3. Devlet hastanesnde bu şekilde verdim acilden
Rica ederim canım hayırlısı olsun inşallahTamam canım oyle yapayım cok teşekkürler
Ben adetin 4.gunu öğrendim o zaman olmamıştı kanama ama şuan lekelenmeler var bu herkeste değişiklik gösterebiliyormusKizlar sizler idrarda bata kaç gün kala öğrendiniz ve yerleşme kanaması oldu mu sizde
Allah kucağına almayı nasip etsin bize de dua et bizede nasip olsunMerhaba evet adetin 8. Günü kan verdim 65 çıktı bugün 10. Gün verdim 127 çıktı iki günde bir takip edecegim gecikmeye göre düşük değer ama 2 kat artıyor
Test yaptınız mıAcilde bakiyorlarmı o değere herhangi bir hastanenin aciline gitsem batırsam
Buraya attigim gebelik testinden iki gün sonra kanamam oldu açık kırmızıydı rengi ikinci günün aksamı birden kesildi üçüncü gün ise kahverengi lekelenme şeklindeydi aradan beş gün gectikten sonra bugün normal gebelik testi yaptım evde yine silik çizgi çıktı baya kafam karıştı yani anlayacağın kan vermedim henüzTest yaptınız mı
Hakkında hayırlısı olsunBuraya attigim gebelik testinden iki gün sonra kanamam oldu açık kırmızıydı rengi ikinci günün aksamı birden kesildi üçüncü gün ise kahverengi lekelenme şeklindeydi aradan beş gün gectikten sonra bugün normal gebelik testi yaptım evde yine silik çizgi çıktı baya kafam karıştı yani anlayacağın kan vermedim hen
Canım öncelikle hayırlı olsun bebişin sağ salim kucağına al inşallah, bende aynı durumu yaşıyorum 4.Gün test yaptım negatif çıktı az önce birdaha yaptım oda negatif şuan gecikmemin 6.Günündeyim adet olucakmışım gibi bacağım ağrıyor kafamm çok karışıkMerhaba evet adetin 8. Günü kan verdim 65 çıktı bugün 10. Gün verdim 127 çıktı iki günde bir takip edecegim gecikmeye göre düşük değer ama 2 kat artıyor
Düşük oldu benim . Adetiniz düzenli ise Adet olmadikca ümit var bence pcos yoksa hayırlısı olsun inşallahCanım öncelikle hayırlı olsun bebişin sağ salim kucağına al inşallah, bende aynı durumu yaşıyorum 4.Gün test yaptım negatif çıktı az önce birdaha yaptım oda negatif şuan gecikmemin 6.Günündeyim adet olucakmışım gibi bacağım ağrıyor kafamm çok karışık
Pcos yok adetim son 3 aydır düzenliydi ama negatif çıkmasına anlam veremiyorumDüşük oldu benim . Adetiniz düzenli ise Adet olmadikca ümit var bence pcos yoksa hayırlısı olsun inşallah
Düşük mü yaptınız çok geçmiş olsunDüşük oldu benim . Adetiniz düzenli ise Adet olmadikca ümit var bence pcos yoksa hayırlısı olsun inşallah
Ben dün gece uyumadan test yaptım kenara koydum az önce baktım ikinci çizgi çıkmış kuruma çizgisi sandım su damlattım ama çizgisi gitmedi kızlar sizce varmıdır bebişimBiraz daha bekleyin stres mevsim geçişlerinde de farklılık oluyor