Geç döllenme olabilir mi ? Adet gecikmesinden kaç gün sonra belli olur sizce

Insallah vardır cok tesekkur ederim yorumunuz için hafta sonuna kadar bekleyecegim dediginiz gibi sabredebilirsem 😕
25 Ocakta çok silik bir çizgi gördüm 31 ocakta kan verdim 65 çıktı o zamandan beri değerin yükselmesini bekledm dünkü değerim 1800 çıktı yarın doktora gitcem umarım kese görebilirim 🤲hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🤗

25 Ocakta çok silik bir çizgi gördüm 31 ocakta kan verdim 65 çıktı o zamandan beri değerin yükselmesini bekledm dünkü değerim 1800 çıktı yarın doktora gitcem umarım kese görebilirim 🤲hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🤗
Ne guzel Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin 🤗sabredebildigim kadar edip kan verecegim bende cuma kan verilse cumartesi sonuc cikiyormu dur acaba

Ne guzel Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin 🤗sabredebildigim kadar edip kan verecegim bende cuma kan verilse cumartesi sonuc cikiyormu dur acaba
Canım amin inşallah. 1.5 saatte sonuç çıkıyor özelde devlette aynı süre diye biliyorum sağlık ocağında nasıl tam bilmiyorum ama mümkünse gidebilecegin bir yerde yaptır bazen değer düşük olursa takip etmek için iki günde bir kan tahlili verdrtyo doktorlar iki kat artmış olması gerekiyormuş farklı yerlerde değerler oynadığı için aynı yerde verin diyolar

Acilde bakiyorlarmı o değere herhangi bir hastanenin aciline gitsem batırsam
Ya bakiyolar normalde bn başka şehire taşındım burda iki devlet hastanesi yapmadı saçma gbi bnce direk kan tahlili vercem diye değilde baş ağrısı mide bulantısı şikayetiyle git zaten acillerde yeşil alana yönlendiriyor doktora dersn orda gebelikten şüpheleniyorum kanda bakabilir miyiz diye . Ben verdiğim kan testlerini gittiğim 3. Devlet hastanesnde bu şekilde verdim acilden

Ya bakiyolar normalde bn başka şehire taşındım burda iki devlet hastanesi yapmadı saçma gbi bnce direk kan tahlili vercem diye değilde baş ağrısı mide bulantısı şikayetiyle git zaten acillerde yeşil alana yönlendiriyor doktora dersn orda gebelikten şüpheleniyorum kanda bakabilir miyiz diye . Ben verdiğim kan testlerini gittiğim 3. Devlet hastanesnde bu şekilde verdim acilden
Tamam canım oyle yapayım cok teşekkürler 🤗

Test yaptınız mı
Buraya attigim gebelik testinden iki gün sonra kanamam oldu açık kırmızıydı rengi ikinci günün aksamı birden kesildi üçüncü gün ise kahverengi lekelenme şeklindeydi aradan beş gün gectikten sonra bugün normal gebelik testi yaptım evde yine silik çizgi çıktı baya kafam karıştı yani anlayacağın kan vermedim henüz

Buraya attigim gebelik testinden iki gün sonra kanamam oldu açık kırmızıydı rengi ikinci günün aksamı birden kesildi üçüncü gün ise kahverengi lekelenme şeklindeydi aradan beş gün gectikten sonra bugün normal gebelik testi yaptım evde yine silik çizgi çıktı baya kafam karıştı yani anlayacağın kan vermedim hen
Hakkında hayırlısı olsun

Merhaba evet adetin 8. Günü kan verdim 65 çıktı bugün 10. Gün verdim 127 çıktı iki günde bir takip edecegim gecikmeye göre düşük değer ama 2 kat artıyor
Canım öncelikle hayırlı olsun bebişin sağ salim kucağına al inşallah, bende aynı durumu yaşıyorum 4.Gün test yaptım negatif çıktı az önce birdaha yaptım oda negatif şuan gecikmemin 6.Günündeyim adet olucakmışım gibi bacağım ağrıyor kafamm çok karışık 😔

Eklentiler

• IMG20220323024457.jpg
    IMG20220323024457.jpg
    52,5 KB · Görüntüleme: 88
Canım öncelikle hayırlı olsun bebişin sağ salim kucağına al inşallah, bende aynı durumu yaşıyorum 4.Gün test yaptım negatif çıktı az önce birdaha yaptım oda negatif şuan gecikmemin 6.Günündeyim adet olucakmışım gibi bacağım ağrıyor kafamm çok karışık 😔
Düşük oldu benim . Adetiniz düzenli ise Adet olmadikca ümit var bence pcos yoksa hayırlısı olsun inşallah 🤗

Biraz daha bekleyin stres mevsim geçişlerinde de farklılık oluyor
Ben dün gece uyumadan test yaptım kenara koydum az önce baktım ikinci çizgi çıkmış kuruma çizgisi sandım su damlattım ama çizgisi gitmedi kızlar sizce varmıdır bebişim 😔🙏🏻 ilk fotoğraf su damlattıktan sonra diğeri damlatmadan önceki

Eklentiler

• IMG20220323202745.jpg
    IMG20220323202745.jpg
    53,1 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG20220323201958.jpg
    IMG20220323201958.jpg
    46,1 KB · Görüntüleme: 57
X