Gec döllenme ola bilirmi?

Zihan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
3
0
1
29
54 gündür adet olmuyorum.. 3ay once kimyasal gebelik yaşadım. Geç döllenme ola bilirmi?? Geç döllenme olurken ne zamana kadar belli olur. Önceden teşekkürler. Göğüs hassasiyetim 2 haftadan çoktur var... 2hafta önce test yapdim negatif çıktı..

54 gündür adet olmuyorsan bence uzun bir süre ki bu zamana kadar bişeyler belli olurdu. Doktora gitmende fayda var başka bi sıkıntı olmasında

Daha önceden adet düzensizliği var mıydı.
Önceki reglilerde göğüs hassasiyeti olur muydu.
Son ilişki kaç hafta önceydi.
2 hafta önce yapılan testte çok erken olduğu için gebelik görülmemiş olabilir.tekrar idrar testi yapıp ona göre kan testi verirseniz iyi olur.negatif çıkarsa bı muayene olun.cok uzun zaman çünkü.

Çok teşekkür ederim cevap icin...Adet düzensizliği oluyordu hep ama bu kadarını hatırlamıyorum.. doktora gitmiştim kistin falan yok dedi 2haftadan uzun süre önce.. göğüs hassasiyeti hep oluyordu ama en geç 10gün sonra adet oluyordum.. ama şimdi 18 gün hale olamadım.

Kullandığın ilaç antibiyotik varsa yada çocuk için kullandığın bişey ondan gecikme olabilir.gogus hassasiyeti hem regli hem hamilelik belirtisi.ondan anlaman zor olur.
Bence önce bı idrar testi yap.hatta buradan paylaş bakalım belki silik çizgi falan olur.
Ama en garantisi gidip kan vermek ve muayene olmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…