geç döllenme nedir

• Konu Sahibi Konu Sahibi mub
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mub

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
349
5
296
Diğer
arkadaşlar 13 gün geçikti 2 tane test yaptım negatif çıktı geç döllenme olabilir mi geç döllenme nedir

canım benim de 6 gün gecikti ve testte negatif çıkıyor. daha da gelmezse gidicem doktora. hiç böyle gecikmezdi adetim

geç döllenme geç yumurtlama demek
normal yumurtlama zamanınızdan daha geç yumurtlamışsanız ve döllenmişse
bebek normal haftasına göre daha geride oluyor
adet dögünüze göre 5 haftalık çıkıyorsa
geç yumurtladığınız için 4 haftalık oluyor

bende öyle simdi mesela normalde 5 haftalik olmayliydi bebisim ama bugün doktora gittim 3 haftalik daha dedi, kese gözüküyor ama bebis gözükmüyor ...sende istersen bir dotkora git bir baksin, ilkinde bende bir siyah nokta gördü, kese olabilir dedi, kan testi yapti ortaya cikdi hadi hayirlisi canim

10 günce kasık ağrıları yüzünden dr gittim muayne olduktan sonra untrosona baktı ve döllenme olmuş dedi benim adet tarihime daha 10 gün var kan tahlili yapıp hayal kırıklığına uğramak istemiyorum arkadaşlar döllenme oluşmuş demek bebek anlamına mı geliyor yardımcı olursanız sevinirim

dün gece bel ve kasık ağrısından yatamadım bugunde öyle, wc ye gittiğimde kahverengi bi akıntı olmuş iç çamaşırımda öyle sulu falanda değil acaba hamilelikte bu ağrılar kaç gün sürüyo dr a gitmeye korkuyorum ya negatifse böyle pembe pembe yaşamak güzel bi kaç günde olsa anne olduğunu düşünmek mükemmel

benimde 10 günlük bir gecikmem vardı kaç gündür geç döllenmeyi araştırıyorum çünkü yaptığım idrar testleri negatif gösteriyordu bugün kan testi istedi doktorum yaptırdım ordada negatif sonuç aldım ultrasonla baktı kist varmı diye oda yok... açıklama olarakta bu ayki yumurtam çok çok büyük olduğu için bir sonraki yumurtamı geliştirmekte zorlanmış bu yüzdende gecikme yaşıyorsun dedi hap vermicem dedi sadece iğne verdi hiç bir yan etkisi yok progestoron iğnesi dedi hamilelik yoksa adet görürsün eğer geç döllenmeyse bebek varsa zaten bebeği besler faydası olur dedi 3 iğneği bir arada vurul dedi ve vuruldum eve geldiğimde etkisini göstermişti ve adet gördüm...

benim de ultrasonda ilk haftalarda 6 günlük bi fark vardı o da geç döllenmeden olabilir mi acaba?ama sonra kapandı o fark şimdi 3 gün fln fark var ultrason cihazından kaynaklanıyor olabilr mi?

Arkadaslar 3 aydir rengli olmadim test yaptim negatif cikti....normalde bu kadar gecikme olmazdi..kilo almayada basladm bebek yoksa neden rengli olmuorum....

Polikistikoverim var bu ay yumurtlama olmus dedi dr progesteronum 6.76 cikti prolaktinin 14.64 cikti 21. Gun testlerinde... adetten alti gun sonra kan verdim betam 0.2 cikti acaba adete yakin hamile kalip kanda cikmamis olabilir mi

Canim merhaba ilk baktirdiginda kac gun gecmisti ve degerin kac cikmisti acaba

ark mrb benimde 26 ekim son adet tarihim normalde 8 haftalik hamile olmam lazim ama doktora gittim bugun 5 haftalik dedi kese var bebek yok 2 hafta sona tekrar gel gec dollenme olmus olabilir dedi 3 hafta gbi bi fark normal mi bos gebelik olavilir mi dedim %10 gbi bi ihtimal var dedi pek ikna edici degildi morali bozmaktan baska bi ise yaramadi kendisi bide ben korunurken hamile kaldim ilac kullaniodum yasmin zarari olur mu dedim doktora net bise solemedi kafama cok takilio yardimci olurmusunuz

Selam canim.. Sonuc ne oldu suan ayni durumdayim beni bilgilendirimisin

M mub gxxxe bertan ege M maidem M Meryem92
Arkadaşlar merhaba;
25 yaşındayım AMH değerim 0,34 hemde çift rahimim. Aşılama için tedaviye başladık eşimde herhangi bir sorun yok. Kasım ayının 13. unde adet oldum. 4 gün sürüyor adetim. Döngüm çok karışık en az 21 günde en faz 28 günde bir olduğum oldu. Kasım ın 13. unde adet olunca 15inde yani adetşn üçüncü günü menagon kullanmaya başladık yumurta çoğaltmak ve büyütmek için. yumurta büyümedi solda kist oluştu. Ve ben o günden sonra adet olmadım. Döngüm ilk defa 31. günde . Cumartesi kan testi yaptırcam. Geç döllenme olmuş olabilir mi? idrar testlerinde negatif 3 kere denedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…