Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim merhaba ilk baktirdiginda kac gun gecmisti ve degerin kac cikmisti acababende öyle simdi mesela normalde 5 haftalik olmayliydi bebisim ama bugün doktora gittim 3 haftalik daha dedi, kese gözüküyor ama bebis gözükmüyor ...sende istersen bir dotkora git bir baksin, ilkinde bende bir siyah nokta gördü, kese olabilir dedi, kan testi yapti ortaya cikdi hadi hayirlisi canim
Selam canim.. Sonuc ne oldu suan ayni durumdayim beni bilgilendirimisinark mrb benimde 26 ekim son adet tarihim normalde 8 haftalik hamile olmam lazim ama doktora gittim bugun 5 haftalik dedi kese var bebek yok 2 hafta sona tekrar gel gec dollenme olmus olabilir dedi 3 hafta gbi bi fark normal mi bos gebelik olavilir mi dedim %10 gbi bi ihtimal var dedi pek ikna edici degildi morali bozmaktan baska bi ise yaramadi kendisi bide ben korunurken hamile kaldim ilac kullaniodum yasmin zarari olur mu dedim doktora net bise solemedi kafama cok takilio yardimci olurmusunuz