Gebeliğe Hazırlık Gec dollenme nedir

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mesing

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2020
1.604
394
73
Kjzlar gec dollenme nedir riskli olumsuz biseymi dusuge sebep olurmu bana kisa ama detayli bilgi verebilcek olanlar varmi

Geç döllenme, beklenen yumurtlama tarihinin herhangi bir nedenden ötürü daha geç başlaması durumunda meydana gelir. Gebeliğin oluşmadığı durumlarda, geç yumurtlama olduğunda adet tarihinin başlaması da gecikecektir.

Hayır düşük falan olmaz mesela o ay yumurtlaman geç olur diyelim ki adetin 16. Günü değilde 21. Günü yumurtalarsın bebek geç döllenir son adet tarihi le uyumlu olmaz hatta doktor lar sana yeni adet tarihi falan ayarlar öyle yani.

ben şu anda 6 aylık hamileyim ve benimki de geç döllenme ile oldu ve yaklaşık normale göre 10 gün geç yumurtlayip hamile kaldım. çok şükür hiç problem olmadı ve doktorum adet tarihimi degistirdi. şimdi öyle ilerliyoruz.

Idrarmi kan testindemi ogrendin bnm 5gun gecti yaptim ama negatf

Normalde adet düzensizliğin var mıydı acaba merak ettim

Hayir hepnduzenliydi
Benimde öyle de en fazla iki gün seker ama erken ama geç döllenmede yumurtlamaya bağlı ya düzenli regli olan birinin geç döllenmesi de pek olası gelmiyor bana hakkımızda hayırlısı insşalajh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…