Geç döllenme nedir ve Geç döllenme belirtileri

cglaa16

Rabbim sen dualarimizi kabul eyle..
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
1.522
205
merhaba arkadaslar ben adetime 8 gün kala bet hcg yaptim 1,2 cikmisti adetim 1 gün geçincede idrar testi yaptim negatifti adetim 4 gün gecti hic böyle olmazdi ve göğüslerim cok aciyor yavas yavas ta şişiyor sanki sertleşmiş ama koyulaşma yok bunu yasayan var mi hamile olma ihtimalim war mi sizce ilk gebeliğimde adetten 3 gün önce idrar testinde cikmisti bu ay istiyordum stres mi yaptim anlamadim ya ..

Son düzenleyen: Moderatör:
hmm umutlanmistim:KK43:
Yinede umutlandırmak istemem ama ben adetim 2 gün geçtiğinde 0,93 çıktı değerim sonra yaklaşık 4-5 tane idrar testi yaptım hep nefatifti araya bayram girdi kan veremedim tam 9 gün geçti 8. Gün idrar testinde 2. Çizgi silik çıktı9. Gün kan verdim değerim 366 olmuştu şindide 5 aylık hamileyim. Zaten bebeğim geç döllenme sebebiyle 1 hafta geriden geliyor ultrason ölçümlerinde. İnşallah hayırlısıyla bir evlat nasip eder hepimize rabbim.

Benimde geç döllenme oldu.sat 11 kasımdı.ben 11 aralıkta kan tesyi yaptırdım 0.1 çıktı.17 aralıkta idrar testi yaptim pozitif çıkınca 18 aralıkta kan verfim 88 çıktı.4 gün sonra kan testini tekrarladık 417 çıktı.ve 5 ocakta dr gittim 4+3 hamileymişim.keseyi gördük çok şükür.ama geç döllenme olduğu için sat la uyumlu çıkmıyir haftası.cuma günükontrolümüz var kalp atışlarını duyarız inşallah.

Benimde geç döllenme oldu.sat 11 kasımdı.ben 11 aralıkta kan tesyi yaptırdım 0.1 çıktı.17 aralıkta idrar testi yaptim pozitif çıkınca 18 aralıkta kan verfim 88 çıktı.4 gün sonra kan testini tekrarladık 417 çıktı.ve 5 ocakta dr gittim 4+3 hamileymişim.keseyi gördük çok şükür.ama geç döllenme olduğu için sat la uyumlu çıkmıyir haftası.cuma günükontrolümüz var kalp atışlarını duyarız inşallah.
insallah. Allah saglikla kucagina almayida nasip etsin benim idrar testlerim hep negatifti bi umut bekledim 2saat once adet oldum malesef.. hayirlisi..

Yinede umutlandırmak istemem ama ben adetim 2 gün geçtiğinde 0,93 çıktı değerim sonra yaklaşık 4-5 tane idrar testi yaptım hep nefatifti araya bayram girdi kan veremedim tam 9 gün geçti 8. Gün idrar testinde 2. Çizgi silik çıktı9. Gün kan verdim değerim 366 olmuştu şindide 5 aylık hamileyim. Zaten bebeğim geç döllenme sebebiyle 1 hafta geriden geliyor ultrason ölçümlerinde. İnşallah hayırlısıyla bir evlat nasip
eder hepimize rabbim.
amin insallah Allah hayirlisiyla kucaginada almayi nasip etsin ikilemde kalip beklemek cok zor halbuki benim 2. cocugum olcakti ama hala ilk gibi heyecan war:) malesef adet oldum bugun..

amin insallah Allah hayirlisiyla kucaginada almayi nasip etsin ikilemde kalip beklemek cok zor halbuki benim 2. cocugum olcakti ama hala ilk gibi heyecan war:) malesef adet oldum bugun..
Hayırlısı olsun eabbim dığru zamanı bilir ve verir. Hayırlı bir evlat nasip etsin rabbim. Diper evladınızıda size nasip etsin. Umarım rabnim en kısa azambda gönlünüze göre verir.

Arkadaslarr benim hikayemde soyle sat 8 subat 30-35 gune bir adet oluyordum 15 mart ta adet olmam gerekiodu olmadim 3.gun yani 18 mart ta kan testim 0,29 ckti :KK43: onun ustune hala adet olmadim testte yapmadim bugun gecikmemin 8.gunu ne gelen ne gden var goguslerimde agrim bile yok lutfen gec dollenme yasams anneler yorumlarinz ihtiyacm var :KK61:

Bende geç döllenme yaşayanlardanım, Çoğunlukta 35 günde bir oluyordum, benim sat ile hamileliğim arasında 3 hafta var. İlk geçtiğinde yapmıştım negatif çıkmıştı daha sonra umursamadım, göğüslerimde ve kasıklarımda hasta olacakmışım gbi ağrı ve inanılmaz uyku durumum vardı başımı koyduğum her yerde uyuyor sürekli esniyordum. En sonunda doktora ben hasta olamıyorum ilaç verin diye gittim bebeğime hamile olduumu öğrendim. Şimdi 23 haftalık hamileyim :)

Stresten uzak durun, inşallah sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.

Bende geç döllenme yaşayanlardanım, Çoğunlukta 35 günde bir oluyordum, benim sat ile hamileliğim arasında 3 hafta var. İlk geçtiğinde yapmıştım negatif çıkmıştı daha sonra umursamadım, göğüslerimde ve kasıklarımda hasta olacakmışım gbi ağrı ve inanılmaz uyku durumum vardı başımı koyduğum her yerde uyuyor sürekli esniyordum. En sonunda doktora ben hasta olamıyorum ilaç verin diye gittim bebeğime hamile olduumu öğrendim. Şimdi 23 haftalık hamileyim :)

Stresten uzak durun, inşallah sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
Allah hayrlisyla kucagina almayi nasip etsin canim :) adettin kac gun gecikince ogrenmistin

Allah hayrlisyla kucagina almayi nasip etsin canim :) adettin kac gun gecikince ogrenmistin

Aminnn canım inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Benim sat. 1 Ekimdi. 4- 5 Kasım gibi idrar testi yaptım negatifti. 21 Kasımda kan testinde hamile olduğumu öğrendim canım.

Senin bayagi gecmis ben 3.gun kan testinde negatifi gordum bugun gecikmemin 8.gunu acaba cikar mi
Aminnn canım inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Benim sat. 1 Ekimdi. 4- 5 Kasım gibi idrar testi yaptım negatifti. 21 Kasımda kan testinde hamile olduğumu öğrendim canım.[/QUOTE

Senin bayagi gecmis ben 3.gun kan testinde negatifi gordum bugun gecikmemin 8.gunu acaba cikar mi

benim ara ara böyle gecikmeler olurdu bide bende polikistik over vardı hepsi etkiledi biraz da bugün olurum yarın olurum salladım :) kısmet böyleymiş.

Çıkıp çıkmayacağı ile ilgili bilmiyorum canım, senin gecikirmiydi hiç

benim ara ara böyle gecikmeler olurdu bide bende polikistik over vardı hepsi etkiledi biraz da bugün olurum yarın olurum salladım :) kısmet böyleymiş.

Çıkıp çıkmayacağı ile ilgili bilmiyorum canım, senin gecikirmiydi hiç
Iki uc flan gecirdi hic bukadar gecikmemisti

Iki uc flan gecirdi hic bukadar gecikmemisti

eşinle birlikte olduğun zamanları aklından geçirip bir hesaplama yapabilirsin, döllenme zamanına garanti olsun + 1 hafta ekle o tarihle hesapla eğer zaman olarak bayagı geçti ise test yaptır ama biraz daha varsa bekle bence bir kaç gün daha kasık ağrın var mı? Benim bir arkadaşım korunurken hamile kaldı. hamile kaldığı ay kasık ağrısı çok olduğu için doktora gitti doktor sonuçlar temiz çıkınca büyük ihtimal hamile kaldınız, bebek için vücut hazırlık yapıyor demişti.

Benimde çok enteresan oldu Şubat 10 da olmuştum en son sonra Mart 11 de Beta hcg 0.1 negatif çıktı 10 gün bekledim cuma Dr gittim vajinal ultrason baktı çift Rahimli olduğumu öğrendim rahim filmi çekilecekti önce test yapalım garanti olsun dedi test yaptı 3 haftalık hamileyim normalde 5 hafta olması lazımdı geç döllenmiş yavrucak Perşembe Dr gidicem bakalım :))

eşinle birlikte olduğun zamanları aklından geçirip bir hesaplama yapabilirsin, döllenme zamanına garanti olsun + 1 hafta ekle o tarihle hesapla eğer zaman olarak bayagı geçti ise test yaptır ama biraz daha varsa bekle bence bir kaç gün daha kasık ağrın var mı? Benim bir arkadaşım korunurken hamile kaldı. hamile kaldığı ay kasık ağrısı çok olduğu için doktora gitti doktor sonuçlar temiz çıkınca büyük ihtimal hamile kaldınız, bebek için vücut hazırlık yapıyor demişti.
Kasik agrim ara ara oluyor evet buarada dayanamadm az once idrar testi yaptim negatif :KK43: off

Benimde çok enteresan oldu Şubat 10 da olmuştum en son sonra Mart 11 de Beta hcg 0.1 negatif çıktı 10 gün bekledim cuma Dr gittim vajinal ultrason baktı çift Rahimli olduğumu öğrendim rahim filmi çekilecekti önce test yapalım garanti olsun dedi test yaptı 3 haftalık hamileyim normalde 5 hafta olması lazımdı geç döllenmiş yavrucak Perşembe Dr gidicem bakalım :))
Hadi saglikla kucagina alırsın insallah darisi isteyenlere ve bana :) bu 10 gun icinde hic test yapmamsmydn?

Kasik agrim ara ara oluyor evet buarada dayanamadm az once idrar testi yaptim negatif :KK43: off

hayırlısı olsun canım inşallah en kısa sürede mutlu haberleri alırsın. Eğer hamilemiyim acaba diye sürekli stres yapıp kafana taktıysan ondanda gecikiyor olabilir, benim uzun bir dönem geçtiğinde doktor hamilemiyim diye düşünmen bile gecikmeni etkiler dedi.

İstersen bir doktora git görün hem için rahat eder, ama ne kadar rahat olursan o kada hızlı hamile kalıyorsun

X