- 9 Ekim 2016
- 1.096
- 1.572
- 83
- Konu Sahibi Paramedik92
-
Bende çift çizgiyi gördüm kan verdim 2 haftalık çıktı çünkü geç döllenme olmuş normalde 4 haftalık filan olması gerekiyordu geç döllenmiş. Ama bu bir sorun değil :)
Sağlıklı gebelik değil mi, bir zararı olmadı sizlere?Adetimden on gün geçince kanda 8.3 olarak çıktı geç döllenme imiş..doktorun son adet tarihini dokuz gün ileri atmıştı..
ADETi kaç gün geçmişti kan verdiğinizde?
İdrar testinde çıkmış mıydı?
Sanırım hesaplanan yumurtama gününden sonra yumurtlama ve döllenme olunca bu şekilde oluyor yani bata yakın tarihte hamile kalırsanız geç döllenmedir doktorum böyle demişti
Evet şu an on beş aylık maşallah..adete yakın yumurtlama olduğu için öyle oluyor.Sağlıklı gebelik değil mi, bir zararı olmadı sizlere?
Merhaba merak ettim hamile kalmismisiniz?Arkadaşlar merhaba kafamı karıştıran bir konu bilgisi olan lütfen yardımcı olabilirmi kafayı yicem valla
Ben 5 ekimde adet gördüm ve 14.16.17.18.19.20.21 ekim yumurtlamayı kaçırmamak için o günleri değerlendik. Daha sonra ovülasyon testinde 27 ekimde cift çizgi oldu o günü de değerlendirdik. Normal zamana göre 4 kasımda regl görmem gerekiyor çünkü adetim gayet düzenliydi. 5kasım dr randevum vardı gittik alttan muayene oldum ultrasonda baktı ve kan testi yaptı sonuç negatif bikaç güne adet olursun dedi bana bugün 9kasım ve ben hala adet olmadım acaba geç döllenme olablrmi ilişkiye girdiğim tarihler yukardaki gibi bilgisi olan lütfen benimle paylasablrmi acaba 27 ekimde tutmuş olablr mı die bi umut edyruz gec dölleneme ihtimalim varmı bu tatihte
Malesef olmadıMerhaba merak ettim hamile kalmismisiniz?
Hayirlisi olsun tez zamanda pozitif olur insallahMalesef olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?