• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme nedir arkadaşlar..?

Paramedik92

Rabbim gönlümdekini nasip eyle
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2016
1.096
1.572
83
Arkadaşlar geç döllenme nedir. Bu şekilde hamile kalan var mı bilgi veriri misiniz

Idrar testinde cift cizgi cikti sonra kan testi yapildi deger dusuktu 2 gunde bir kan verdim degerin yukselmesini bekledik gec dollenme olabilir dedi oylede oldu

Bende çift çizgiyi gördüm kan verdim 2 haftalık çıktı çünkü geç döllenme olmuş normalde 4 haftalık filan olması gerekiyordu geç döllenmiş. Ama bu bir sorun değil :)

Bende çift çizgiyi gördüm kan verdim 2 haftalık çıktı çünkü geç döllenme olmuş normalde 4 haftalık filan olması gerekiyordu geç döllenmiş. Ama bu bir sorun değil :)

ADETi kaç gün geçmişti kan verdiğinizde?

İdrar testinde çıkmış mıydı?

Adetimden on gün geçince kanda 8.3 olarak çıktı geç döllenme imiş..doktorun son adet tarihini dokuz gün ileri atmıştı..

ADETi kaç gün geçmişti kan verdiğinizde?

İdrar testinde çıkmış mıydı?
Adet olmam gereken günden bir gün önce çift çizgiyi gördüm. Ertesi gün kan verdim değerim 81.87 çıkmıştı. Bir hafta sonra tekrar baktırdım 2456 çıktı. Pazartesi tekrar vericem.

Sanırım hesaplanan yumurtama gününden sonra yumurtlama ve döllenme olunca bu şekilde oluyor yani bata yakın tarihte hamile kalırsanız geç döllenmedir doktorum böyle demişti

Sanırım hesaplanan yumurtama gününden sonra yumurtlama ve döllenme olunca bu şekilde oluyor yani bata yakın tarihte hamile kalırsanız geç döllenmedir doktorum böyle demişti

Bende böyle biliyorum, doktorumun dediğine göre bata kadar kanda çıkmayan adet günü bile çıkmayan yada çok mini bi değerle belli olan gebelikler olduğunu bahsetti. Hatta adeti 10 gün geçince anca hcg 8 olan arkadaşlar var sitede. Adete bi gün kala kanda hcg 80 çıkması geç döllenme değil zaten

Kızlar iyi günler cavp gelırmı bılmıyorum ama ilişki üzerinden 36gün gecti adetım normalde duzenlı degıl ancak tahmını yumurtlama donemınde prezervatıfle ılıskıye gırdım ve ella kullandım ustune adetım 16gün gecıktı nerdeyse ve ben gecıkme basladıgından berı hem predıktor hemde normal test yaptım hepsı negatıf cıkı en son dunde yıne predıktor erken gebelık testı yaptım yıne negatıf ılıskının ustunden bu kdr gecse gec dollenme bıle olsa cıkarmıydı

Arkadaşlar merhaba kafamı karıştıran bir konu bilgisi olan lütfen yardımcı olabilirmi kafayı yicem valla
Ben 5 ekimde adet gördüm ve 14.16.17.18.19.20.21 ekim yumurtlamayı kaçırmamak için o günleri değerlendik. Daha sonra ovülasyon testinde 27 ekimde cift çizgi oldu o günü de değerlendirdik. Normal zamana göre 4 kasımda regl görmem gerekiyor çünkü adetim gayet düzenliydi. 5kasım dr randevum vardı gittik alttan muayene oldum ultrasonda baktı ve kan testi yaptı sonuç negatif bikaç güne adet olursun dedi bana bugün 9kasım ve ben hala adet olmadım acaba geç döllenme olablrmi ilişkiye girdiğim tarihler yukardaki gibi bilgisi olan lütfen benimle paylasablrmi acaba 23 ekimde tutmuş olablr mı die bi umut edyruz gec dölleneme ihtimalim varmı bu tatihte

Arkadaşlar merhaba kafamı karıştıran bir konu bilgisi olan lütfen yardımcı olabilirmi kafayı yicem valla
Ben 5 ekimde adet gördüm ve 14.16.17.18.19.20.21 ekim yumurtlamayı kaçırmamak için o günleri değerlendik. Daha sonra ovülasyon testinde 27 ekimde cift çizgi oldu o günü de değerlendirdik. Normal zamana göre 4 kasımda regl görmem gerekiyor çünkü adetim gayet düzenliydi. 5kasım dr randevum vardı gittik alttan muayene oldum ultrasonda baktı ve kan testi yaptı sonuç negatif bikaç güne adet olursun dedi bana bugün 9kasım ve ben hala adet olmadım acaba geç döllenme olablrmi ilişkiye girdiğim tarihler yukardaki gibi bilgisi olan lütfen benimle paylasablrmi acaba 27 ekimde tutmuş olablr mı die bi umut edyruz gec dölleneme ihtimalim varmı bu tatihte

Ben 5 ekimde adet gördüm ve 14.16.17.18.19.20.21 ekim yumurtlamayı kaçırmamak için o günleri değerlendik. Daha sonra ovülasyon testinde 27 ekimde cift çizgi oldu o günü de değerlendirdik. Normal zamana göre 4 kasımda regl görmem gerekiyor çünkü adetim gayet düzenliydi. 5kasım dr randevum vardı gittik alttan muayene oldum ultrasonda baktı ve kan testi yaptı sonuç negatif bikaç güne adet olursun dedi bana bugün 9kasım ve ben hala adet olmadım acaba geç döllenme olablrmi ilişkiye girdiğim tarihler yukardaki gibi bilgisi olan lütfen benimle paylasablrmi acaba 27 ekimde tutmuş olablr mı die bi umut edyruz gec dölleneme ihtimalim varmı bu tatihte
Merhaba merak ettim hamile kalmismisiniz?

Back
X