• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme nasıl oluyor?

Melisa_Nur_

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2018
49
3
16
30
Merhaba ben gec dollenmeni tam anlamiyorum da. Yani adet bittigi gun yada adetten sadece bir kac gun sonra mesela 5 6 gun sonra iliski yasayip gec dollenme ola bilirmi? Gecen ay adetim bittigi gun ve bide ustunden kisa sure sonra bir kac kez birliktelik oldu ama kac gun sonra oldu unuttum. Nerdeyse adetten 4 5 gun sonra falan olur belkide. Bu ay adetim ocak 16 olmaliydi olmadi. Ocak 18den 3 gun bir kac damla geldi ve ocak 22den bir sey yok testte negativ hala. Acaba gec dollenme ola bilir mi? O kan yerlesme kanamasimiydi anlamadim? Cok karisti kafam boyle olan oldu mu hic?

Canım Bnm kardeşim şuan geç döllenme yaşıyor .şöyle anlatayım adeti on gün gecikti
10.gun değeri:5.11
12.gun değeri:46
16 gün değeri:438
Yani şuan 7 haftalık olması lazim ama onun ki 4.5 ,5 haftalık falan sanırım . Henüz doktora gitmedi çünkü bu değerle keseyi göremez .ancak haftaya görür .Bnm tahminimce adet olması gerektiği günlerde yumurtlama yaşadı ve geç döllenme oldu .

Canım Bnm kardeşim şuan geç döllenme yaşıyor .şöyle anlatayım adeti on gün gecikti
10.gun değeri:5.11
12.gun değeri:46
16 gün değeri:438
Yani şuan 7 haftalık olması lazim ama onun ki 4.5 ,5 haftalık falan sanırım . Henüz doktora gitmedi çünkü bu değerle keseyi göremez .ancak haftaya görür .Bnm tahminimce adet olması gerektiği günlerde yumurtlama yaşadı ve geç döllenme oldu .
Hayirli olsun canim saglikla alsin kucagina bebisini. Peki iliskisini ne zaman yasadi? Yani ben gecen ay adetim bittigi gun ve ondan 4 5 gun sonra falan iliskide oldum galiba. Tam hatirlamiyorum ama 10 gun bile olmamisti adetimin bittigi gunden. Oyle hamile kalinir mi yada oyle gec dollenme ola bilirmi? 16 ocaktan adet olmuyorum test negativ

Hayirli olsun canim saglikla alsin kucagina bebisini. Peki iliskisini ne zaman yasadi? Yani ben gecen ay adetim bittigi gun ve ondan 4 5 gun sonra falan iliskide oldum galiba. Tam hatirlamiyorum ama 10 gun bile olmamisti adetimin bittigi gunden. Oyle hamile kalinir mi yada oyle gec dollenme ola bilirmi? 16 ocaktan adet olmuyorum test negativ
Yani orasını sormadım ama erkek spermi 5 güne kadar yaşayabiliyor diye biliyorum .yani siz siz o adet bittiği günden sonra 15. Gün falan yumurtlasaniz sperm de beş gün yaşasa yine dolleyebilur yumurtayı .

Bende onun icin sordum zaten yani 15 gune gelmedi hic. 15 gunden cok once oldu birliktelik. Bide adet duzensizligim var hep o yuzden hic yumurtlama donemimi bilemedim😒

Back