• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme mi?

missmarple

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2025
9
1
1
34
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar
Ben en son 31 ocakta adet oldum adetlerim hep 28 gün döngüsündedir gecikme kolay kolay yaşamam. Bu ay da 27 şubatta adet olmam gerekiyordu gecikince bir gün sonra strip gebelik testlerinden yaptım negatif çıktı diğer gün yaptım yine negatif çıktı. Şuan gecikmenin 3.günündeyim Adet olma belirtim de yok sadece yoğun bir bel ağrım var. Geç döllenme olabilir mi kan vermek için beklemeli miyim

Yorum yapacak biri yok mu sürekli bu başlıkları okuyorum ama anlamadığım şey eğer geç döllenme oluyorsa battan kaç gün önce ilişkiye girmiş olmak gerekiyor?

Ben en son 31 ocakta adet oldum adetlerim hep 28 gün döngüsündedir gecikme kolay kolay yaşamam. Bu ay da 27 şubatta adet olmam gerekiyordu gecikince bir gün sonra strip gebelik testlerinden yaptım negatif çıktı diğer gün yaptım yine negatif çıktı. Şuan gecikmenin 3.günündeyim Adet olma belirtim de yok sadece yoğun bir bel ağrım var. Geç döllenme olabilir mi kan vermek için beklemeli miyim
Testle falan hic ugrasmayin bnce kan verin en dogru sonuc o olacaktir gec dollenme şoyle bisey eger yumurtlamaniz gec olduysa ve siz o arada birlitelik yasadiysaniz gebelikde olusursa buna gec dollenme denir cnm yani gec dollenmenin iliskiyle degilde yumurtlamanin ne zmn olduguyla ilgilidir

Anladım çok teşekkür ederim insan stres oluyor yinede vüdudu dinledikçe de illa yalancı belirtiler de çıkabiliyor

ben adet gecikmemin 7. gününde bile negatif sonuç aldım hemde kanda 9. günü 10.65 çıktı değerim yani inanılmaz bir geç döllenme diyebiliriz sadece düzenli kan verip takip etmen gerekiyor ben hala öyleyim kan verip takip ediyorum birde doktorlar böyle geç döllenmelerde keseyi görmeden de hamilesin demiyor direk dış gebelik olabilir diyor 20 gündür sadece kan veriyorum 2000-3000 seviyelerine ulaşmadan netlik olmuyor malesef

stresli bir durum en iyisi kan vermek sanırım ama şuan kan versem de negatif çıkabilir

Back