GEÇ DÖLLENME Mİ ?

RabiaP

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2024
13
0
26
Kızlar son adet tarihim 13 Şubattı, 20 Mart'ta beta 249 çıkmıştı. Bu geç döllenme mi ? Bugün doktora gittim bebek 10 gün geride dedi çok üzüldüm

Kızlar son adet tarihim 13 Şubattı, 20 Mart'ta beta 249 çıkmıştı. Bu geç döllenme mi ? Bugün doktora gittim bebek 10 gün geride dedi çok üzüldüm
Yani bebek.kücuk demekki doğumdan sonra bol.bol.emzirirsiniz bazı hamilelikte belli sebeb olmaksızın yada belli sebebe bağlı geriliyorlar mış benim yakınımda da öyle bir durum oldum ama doğum dan sonra bol bol emzirdi bebek biraz küçük doğdu sonrasındada gelişti yani dert etmeyin

Yani bebek.kücuk demekki doğumdan sonra bol.bol.emzirirsiniz bazı hamilelikte belli sebeb olmaksızın yada belli sebebe bağlı geriliyorlar mış benim yakınımda da öyle bir durum oldum ama doğum dan sonra bol bol emzirdi bebek biraz küçük doğdu sonrasındada gelişti yani dert etmeyin
Teşekkür ederim 🙏🏻

5 haftalık gebelikte 10 gün geride mi ?
Henüz sadece bi kese görünmüştür.☺️ Bebek yeni oluşuyor yada oluşacak. O kadar minnak bi kese ki o. Hepi topu 1-1,5 cm. Ufacık bi hata bile ölçümü yanlış çıkarır.

Hcg değerin çok güzel. Biraz sabret, on gün sonra git. Herseyin yolunda olduğunu göreceksin😉 💙

Bu arada Şubat mart yazdığın Eylül Ekim mi ?
Nasıl yani anlayamadım soruyu? Son adet tarihi ve beta tarihini yazdım. 30 Ekim'de de 37 ye yakın olması gerekirken 35 haftalık dediler 10 gün geriden geldiğini söylediler. Başta sadece 3 gün geriden geliyodu son adete göre

Konu yeni tarihli. 2 gün önce yazılmış.

Su kadar haftalık hamileyim ifadesi yok. Beta da 250 civarı olunca henüz yeni başlayan bi gebelik sandım. O yüzden sat Eylül, bat Ekim demek istedi sanırım dedim. Oysa sen yazmışsın ben anlamamışım. 😅 kusuruma bakma 💐

On günlük gerilik insanın kulağına çok gibi gelse de, bu aranın kapanması bi büyüme ayağına bakar. ☺️ Eğer her kontrolde bu gerilik devam ediyorsa, on günluk gerilik gün bazında artıyorsa o zaman sıkıntı olabilir. Sen yemeğine dikkat et. Besleyici faydalı yiyecekler ye. İns bebeğin arayı kapatır annesi ☺️

X