Geç Döllenme mi ?

Yaa şahane. Olabiliyor mu öyle. Benimde bata 1 gün var. Ama negatif çıktı bugün yaptım. Hala umut var yani

Sizin testte sanki silik çizgi var. Ay insallah hamilesinizdir. Kan vermeye ne zaman gitceksiniz.
Aynen canım 9 gün geciktim.. hayırlısı olsun artik ya

Sizin testte sanki silik çizgi var. Ay insallah hamilesinizdir. Kan vermeye ne zaman gitceksiniz.
Aynen canım 9 gün geciktim.. hayırlısı olsun artik ya
Yaa inşallah siz de hamilesinizdir aşırı heyecanlıym hüsran olmasından korkuyorum. Bu hafta adet olmazsam gideceğim tekrar kan vermeye net sonuç olsun diye. Muhakkak haber veririm.

Ben carsamba sabaha randevu aldim bi daha baksinlar yaa hafif hafif agrilar çekiyorum.. haberdar ederimm
Karın ağrısı mı canım. Hamile kaldıktan bi süre sonrada ağrılar devam edebiliyormuş. Sen yinede git tabi. Tedbiri elden bırakma. Bide bişy sorcam. Kütfen kusura bakma. Çok merak ediyorum. Adete yakın sarı akıntın oldu mu. Yada akıntın nasıldı senin

Anladım canım. İnşallah sağlıklı bir şekilde hamileyizdir
İnşallah. E nabızdan bakmştm beta sonucuma. Az önce sonç için hastaneye gittim 15 inde verdm tahlil için. Bana ihtimal var adet olmazsan bi haftaya yine gel dedi. Test aldm eve dönerken yarın sabah yapacağm

Ya böbrek kismım agriyo biraz bel sacma sacma agrilarim var dediginiz gibi tedbiri elden birakmamak lazim. Ben de şoyle oldu.. ilk regli olmam gereken günden bi gün önce pembe aķinti geldi. Geciktigimin 3. Gunu sari akinti acık renk kokusuzdu

Aaaaa bak bir şey dicem aklıma geldi. Yumurtlamadan sonra kanama yaşadm ya hani bitnce denize gittik. Yüzerken ağrı girdi böbrek kısımlarıma bacağıma vurdu geri çıktm

Aaaaa bak bir şey dicem aklıma geldi. Yumurtlamadan sonra kanama yaşadm ya hani bitnce denize gittik. Yüzerken ağrı girdi böbrek kısımlarıma bacağıma vurdu geri çıktm
Ya bu arada 5 yıllk ilşkm var 1 ay snra düğün. Yani yargılamayın ama ben istiyorm müstakbel eşim streslerde

Ewet. Bende şuan açık sarı akıntı görüyorum. O yüzden mrk ettim canım. Normal mıdır diye. İnşallah hamilelik sürecin sağlıkla devam eder. Haber ver kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…