- Konu Sahibi zor belaaaa
-
Yaa şahane. Olabiliyor mu öyle. Benimde bata 1 gün var. Ama negatif çıktı bugün yaptım. Hala umut var yaniOladabilirsiniz olmayada.Belki geç döllenmedir biri açtığım konuya ilk 19 gün idrar testi yaptm tek çizgiydi. 20. Gün öğrendm hamile olduğumu diyordu. 10 unda adet olacaktınz sanırm 9 gün geçmş. Hala adet olmadysanız belli mi olur belki geçtir bu hanfendinin dediği gibi. Ben de dün kaset test yaptm tek çizgiydi. Bu sabah yaptm böyle bir şey çıktı. 5 gün oldu gecikeli
KesinlikleYaa şahane. Olabiliyor mu öyle. Benimde bata 1 gün var. Ama negatif çıktı bugün yaptım. Hala umut var yani
Sizin testte sanki silik çizgi var. Ay insallah hamilesinizdir.Oladabilirsiniz olmayada.Belki geç döllenmedir biri açtığım konuya ilk 19 gün idrar testi yaptm tek çizgiydi. 20. Gün öğrendm hamile olduğumu diyordu. 10 unda adet olacaktınz sanırm 9 gün geçmş. Hala adet olmadysanız belli mi olur belki geçtir bu hanfendinin dediği gibi. Ben de dün kaset test yaptm tek çizgiydi. Bu sabah yaptm böyle bir şey çıktı. 5 gün oldu gecikeli
Yaa inşallah siz de hamilesinizdirSizin testte sanki silik çizgi var. Ay insallah hamilesinizdir.Kan vermeye ne zaman gitceksiniz.
Aynen canım 9 gün geciktim.. hayırlısı olsun artik ya
İnşallahYaa inşallah siz de hamilesinizdiraşırı heyecanlıym hüsran olmasından korkuyorum. Bu hafta adet olmazsam gideceğim tekrar kan vermeye net sonuç olsun diye. Muhakkak haber veririm.
Benim adet olacakmışım gibi ağrı giriyor arada. Sonra hemen geçiyor. Bilmiyorum inşallah hüsran olmazKesinlikle
Benim adet olacakmışım gibi ağrı giriyor arada. Sonra hemen geçiyor. Bilmiyorum inşallah hüsran olmazhiç kan testi verdiniz mi. Verdiyseniz yumurtlamanın kaçıncı gününde verdin canım
İnşallah hamilesinizdirBenim adet olacakmışım gibi ağrı giriyor arada. Sonra hemen geçiyor. Bilmiyorum inşallah hüsran olmazhiç kan testi verdiniz mi. Verdiyseniz yumurtlamanın kaçıncı gününde verdin canım
Anladım canım. İnşallah sağlıklı bir şekilde hamileyizdirAdet gecikmesinin ilk günü verdim 15 inde. Beta 2 idi.
Ben carsamba sabaha randevu aldim bi daha baksinlar yaa hafif hafif agrilar çekiyorum.. haberdar ederimmAnladım canım. İnşallah sağlıklı bir şekilde hamileyizdir
Karın ağrısı mı canım. Hamile kaldıktan bi süre sonrada ağrılar devam edebiliyormuş. Sen yinede git tabi. Tedbiri elden bırakma. Bide bişy sorcam. Kütfen kusura bakma. Çok merak ediyorum. Adete yakın sarı akıntın oldu mu. Yada akıntın nasıldı seninBen carsamba sabaha randevu aldim bi daha baksinlar yaa hafif hafif agrilar çekiyorum.. haberdar ederimm
İnşallah. E nabızdan bakmştm beta sonucuma. Az önce sonç için hastaneye gittim 15 inde verdm tahlil için. Bana ihtimal var adet olmazsan bi haftaya yine gel dedi. Test aldm eve dönerken yarın sabah yapacağmAnladım canım. İnşallah sağlıklı bir şekilde hamileyizdir
Ya böbrek kismım agriyo biraz bel sacma sacma agrilarim var dediginiz gibi tedbiri elden birakmamak lazim. Ben de şoyle oldu.. ilk regli olmam gereken günden bi gün önce pembe aķinti geldi. Geciktigimin 3. Gunu sari akinti acık renk kokusuzduKarın ağrısı mı canım. Hamile kaldıktan bi süre sonrada ağrılar devam edebiliyormuş. Sen yinede git tabi. Tedbiri elden bırakma. Bide bişy sorcam. Kütfen kusura bakma. Çok merak ediyorum. Adete yakın sarı akıntın oldu mu. Yada akıntın nasıldı senin
Aaaaa bak bir şey dicem aklıma geldi. Yumurtlamadan sonra kanama yaşadm ya hani bitnce denize gittik. Yüzerken ağrı girdi böbrek kısımlarıma bacağıma vurdu geri çıktmYa böbrek kismım agriyo biraz bel sacma sacma agrilarim var dediginiz gibi tedbiri elden birakmamak lazim. Ben de şoyle oldu.. ilk regli olmam gereken günden bi gün önce pembe aķinti geldi. Geciktigimin 3. Gunu sari akinti acık renk kokusuzdu
Aaaaa bak bir şey dicem aklıma geldi. Yumurtlamadan sonra kanama yaşadm ya hani bitnce denize gittik. Yüzerken ağrı girdi böbrek kısımlarıma bacağıma vurdu geri çıktm
Ya bu arada 5 yıllk ilşkm var 1 ay snra düğün. Yani yargılamayın ama ben istiyorm müstakbel eşim streslerdeYa böbrek kismım agriyo biraz bel sacma sacma agrilarim var dediginiz gibi tedbiri elden birakmamak lazim. Ben de şoyle oldu.. ilk regli olmam gereken günden bi gün önce pembe aķinti geldi. Geciktigimin 3. Gunu sari akinti acık renk kokusuzdu
Ewet. Bende şuan açık sarı akıntı görüyorum. O yüzden mrk ettim canım. Normal mıdır diye. İnşallah hamilelik sürecin sağlıkla devam eder. Haber ver kuzumYa böbrek kismım agriyo biraz bel sacma sacma agrilarim var dediginiz gibi tedbiri elden birakmamak lazim. Ben de şoyle oldu.. ilk regli olmam gereken günden bi gün önce pembe aķinti geldi. Geciktigimin 3. Gunu sari akinti acık renk kokusuzdu
Implantasyon oyle yogun olmaz insanlari yanlis yonlendirmeyinSakın bekleyin implantasyon yaşıyorsunuz siz gebesiniz
Üşüttük mu acabaAaaaa bak bir şey dicem aklıma geldi. Yumurtlamadan sonra kanama yaşadm ya hani bitnce denize gittik. Yüzerken ağrı girdi böbrek kısımlarıma bacağıma vurdu geri çıktm
Teşekkür ederim hepimiz icin en iyisi olsunEwet. Bende şuan açık sarı akıntı görüyorum. O yüzden mrk ettim canım. Normal mıdır diye. İnşallah hamilelik sürecin sağlıkla devam eder. Haber ver kuzum
Yaaa kesme shshjd anca beraber kanca beraber. Bu stresi yaşayan tek insan olmadığımı bilmek güç veriyorÜşüttük mu acabaşaka bi yana bakalim bekleyip gorcez gerci ben umidi kestim kdjdj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?