- 5 Haziran 2023
- 15
- 0
- 1
- 24
- Konu Sahibi zor belaaaa
-
Valla benmde bugün geçeli 18. Gün hala tık yok 9 gün önce kan verdm negatifti hala bekliyorm bilmiyorm acaba geç döllenmemi diye düşünüyormda bakalm. Ara ara adet ağrısı gibi ağrım oluyodu ama adet olmadm halaArkadaşlar hepinize öncelikle iyi günler diyorum ve bir türlü işin içinden çıkamadım adetim geçeli bugün 45 gün oldu yeni doktordan geldim ultrasonda kanda görünen birşey yok üstüne görmeyi kasık sancıları herşeyi yaşadım nasıl bir geç döllenme bu beta 2.0 çıktı aynı durumu yaşayanlar varmı ?
İlk olarak adetine 3/5 gün kala ilk pembemsi hafif bir leke sonra aralıklı 2/3 gün kahve bir lekelenme oluyor ped dolmuyor bende öyle oldu ama hala tık yok 45 gün bugün ultrasonda da birieu çıkmadıÜstüne görme nasl oluyor cnm
Kanda da önce 2.2 bugün 2.0 çıktı
Kimisi diyor bekle kimisi diyor içme bebek varsa düşer allahım kafam karıştı45 gunde gec dollenme olmaz kizlar iyi bir kadin dogum doktoruna gidin size adet sokturucu versin
Aynı durumdayım bi değişiklik var mı sizde şu an sonuç nedirValla benmde bugün geçeli 18. Gün hala tık yok 9 gün önce kan verdm negatifti hala bekliyorm bilmiyorm acaba geç döllenmemi diye düşünüyormda bakalm. Ara ara adet ağrısı gibi ağrım oluyodu ama adet olmadm hala
Hayıe yok olmadm daha. Dün test yaptım ve silik çizgi çıktı galiba hamileyim.Aynı durumdayım bi değişiklik var mı sizde şu an sonuç nedir
Ayy evet var galiba inşallah vardırr benim 25. Gün gecikmemin en son 17. Gecikmem de kan vermiştim ne yapacağımı da bilemedim tekrar versem mi yok sa idrar testi mi yapsam negatif görücem diye aklım çıkıyoHayıe yok olmadm daha. Dün test yaptım ve silik çizgi çıktı galiba hamileyim.
Bir de belirtilerin falan var mı benim en son adet tarihimden 3 gün önce yerleşme kanması gibi kanamam oldu bazen de batma hissiyatı oluyor başka hiçbir şey hissetmiyorum ne regl ağrısı ne başka bişeyy gelen giden yokHayıe yok olmadm daha. Dün test yaptım ve silik çizgi çıktı galiba hamileyim.
Bir de belirtilerin falan var mı benim en son adet tarihimden 3 gün önce yerleşme kanması gibi kanamam oldu bazen de batma hissiyatı oluyor başka hiçbir şey hissetmiyorum ne regl ağrısı ne başka bişeyyHayıe yok olmadm daha. Dün test yaptım ve silik çizgi çıktı galiba hamileyim.
Valla ben ara ara mide bulantısı oluyodu ve sürekli uyku isteği, bel ağrısı, halsizlik ve ara sıra adet olcakmısım gibi agrı gelip gidiyodu işte o kdr bide şuan bile mesela gögüslerim acıyor elleyemiyorumBir de belirtilerin falan var mı benim en son adet tarihimden 3 gün önce yerleşme kanması gibi kanamam oldu bazen de batma hissiyatı oluyor başka hiçbir şey hissetmiyorum ne regl ağrısı ne başka bişeyy
İnşallah vardır kan testi verince haberdar et olur mu merak ettim varsa umut olursun bana daValla ben ara ara mide bulantısı oluyodu ve sürekli uyku isteği, bel ağrısı, halsizlik ve ara sıra adet olcakmısım gibi agrı gelip gidiyodu işte o kdr bide şuan bile mesela gögüslerim acıyor elleyemiyorum
İnstagram adını yaz takip ediyim ordn konuşuruzİnşallah vardır kan testi verince haberdar et olur mu merak ettim varsa umut olursun bana da
Özelden yazdımİnstagram adını yaz takip ediyim ordn konuşuruz
Dün test yaptım ikinci silik çıktı bugün kanamam var kasıkları çok kötü biri yardımcı olabilirmiAynı durumdayım bi değişiklik var mı sizde şu an sonuç nedir
Kanaman yoğun muDün test yaptım ikinci silik çıktı bugün kanamam var kasıkları çok kötü biri yardımcı olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?