İlk 38 2 gün geçmiş üstünden daha yükselmesi lazım az yükselmişMerhaba kızlar
Son adet tarihim 06 Haziran
18 19 22 25 haziran korunmasız ilişki
11 Temmuz beta hcg 38,3
13 Temmuz beta hcg 47,6
14 Temmuz (bu sabah)doktor kontrolüne gittim rahim kalınlaşmış durumda dedi. Cumartesi tekrar beta hcg bakalım dedi. Hamile miyim değil miyim belli değil yani ve durum çok stresli bir durum(bu arada kasık ağrım var ve göğüslerim aşırı şiş)
Geç döllenme olabilirmiş
Benim durumumda olan varsa fikir verebilir mi? Teşekkürler
Cumartesi çıkacak sonuç önemli olan canım bakalım inşallah düzenli yükselirMerhaba kızlar
11 Temmuz beta hcg 38,3
13 Temmuz beta hcg 47,6
14 Temmuz (bu sabah)doktor kontrolüne gittim rahim kalınlaşmış durumda dedi. Cumartesi tekrar beta hcg bakalım dedi. Hamile miyim değil miyim belli değil yani ve durum çok stresli bir durum(bu arada kasık ağrım var ve göğüslerim aşırı şiş)
Geç döllenme olabilirmiş
İnşallahCumartesi çıkacak sonuç önemli olan canım bakalım inşallah düzenli yükselir
16 Temmuz beta hcg 55,1Merhaba kızlar
11 Temmuz beta hcg 38,3
13 Temmuz beta hcg 47,6
Geç döllenme olabilirmiş
16 Temmuz beta hcg 55,1
(Aynı durumda olanlar için bilgi amaçlı yazıyorum)
Sonuç ne oldu caba merak ettim benimde böyle bir durum olma söz konusu16 Temmuz beta hcg 55,1
(Aynı durumda olanlar için bilgi amaçlı yazıyorum)
Pazartesi günü beta hcg 68,9 çıktı maalesef ve doktorum tarlusal ilaç verdiSonuç ne oldu caba merak ettim benimde böyle bir durum olma söz konusu
Evet çok düşük ilerledi maalesef…Belliydi ama . Çünkü değerlerin iki günde iki kat artması lazımdı senin az artmis
Sağlık olsn üzülme. Bnde geçen ay düşük yaptm. Bnmde betam yükselmedi. Düşüğün ardı gebelik oluyor genelde. Motive ol. Bir dahaki ay olur inşallahEvet çok düşük ilerledi maalesef…
Aminnnn inşallah rabbim yüzümüze gülsünSağlık olsn üzülme. Bnde geçen ay düşük yaptm. Bnmde betam yükselmedi. Düşüğün ardı gebelik oluyor genelde. Motive ol. Bir dahaki ay olur inşallah
AminnnAminnnn inşallah rabbim yüzümüze gülsün
Merhaba kızlar benım normalde 29 temuzda adet günümdü ama olmadım hala sadece adetime 5 gun kala kasıklarıma hafif bi ağrı giriyordu sonrasında kücük batmalar oluyor ama başka belirtimde yok test yapmak için erken biraz beklim diyorum tecrübesi olan veyat benim gibi bu durumu yaşayan anneler varmıMerhaba kızlar
11 Temmuz beta hcg 38,3
13 Temmuz beta hcg 47,6
Geç döllenme olabilirmiş
Aynı durumdayım. 29 unda olmam lazımdı hala olmadım. Üstelik iki gün önce erken gebelik testi yaptm negatif çıktı. .ve dediğin gibi kasık ağrısı adet olacak gibi bel ağrılarım oldu. Akıntılarım oldu. Şuan bişey yok bekliyorm.Merhaba kızlar benım normalde 29 temuzda adet günümdü ama olmadım hala sadece adetime 5 gun kala kasıklarıma hafif bi ağrı giriyordu sonrasında kücük batmalar oluyor ama başka belirtimde yok test yapmak için erken biraz beklim diyorum tecrübesi olan veyat benim gibi bu durumu yaşayan anneler varmı
Benim 19 du ilki sonra 150 oldu nasil sizceBelliydi ama . Çünkü değerlerin iki günde iki kat artması lazımdı senin az artmis
SüperBenimde adetim 4 gun gecti bu surecte 2 idrar testi yaptim ama negatifti sonra doktora gittim beta hcg 19 cikti 2 gun sonra tekrar gel dedi gittim 150 cikti 2 gun sonra tekrar gidicem bende meraktayim daha ojce dusuk yapinca tedirgin şimdi
Kaç gün sonra 150 olduBenim 19 du ilki sonra 150 oldu nasil sizce
2 gun sonra yarin tekrar gidicemKaç gün sonra 150 oldu