geç döllenme mi düşük mü:(

bengu35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2014
8
0
1
Kocaeli
Merhaba arkadaşlar, canim Sikkib biraz.benimle ayni durumu yaşayanlar var mı acaba? 5 mart son regl tarihim dün kontrolün vardı kalp atışlarini dinliycektik kalp atom bizi 120 cikti bebeğinin doktorum büyük ihtimal geç döllenme olduğundan bahsetti ama yine de düşük riski için progeston verdi.bu durum hakkında bilgisi olan var mi çok endişeliyim

Arkadaşlar bilgisi olan yok mu

bu şekilde olup geç döllenme olanda tanıyorum düşük yapanda. ama doktorunuz büyük ihtimal geç döllenme demiş. tekrar randevu tarihiniz ne zaman? 9. haftada kalp atışını duyan birsürü kişi var bir bakın isterseniz formlara. bu durumda yapılacak en güzel şey beklemek ve dua etmek. hayırlı haberler alırsınz inşallah. çok geçmiş olsun.

Çok teşekkür ederim ilginize . kalp atisini duyduk ama120 çıktı.biraz aciklayabilir misiniz geç döllenmeyi.bidahaki randevum 6 mayis ama ben 2 mayisa başlka bi yere de randevu aldim

döllenme 14. gn sonrasında olur kiminin 5 6 gün hatta 10 gün gecikebilir benimde öyle oldu kalp atımı az cıkmıs yat dinlen bol bol ayaklarını kaldır inş bebegin senle kalır

merhaba arkadaşlar bilgilerinize ihtiyacım var.

ben geçen ay(ocak)18inda hastalandım bugun 28(şubat)daha hastalanmadım doktora gıttım acaba bırseymı var dıe kan testı yaptı nejatıf ultrasonla baktı herhangı bır sağlık problemım yok ama nıe hastalanmadağımı soylemedı bana acaba gec dollenme olabılırmı esımle 16subatta bırlıkte olduk .ogun benım hastalanmam gerekıyordu.sol kasıklarımda agrı var arada basım doner gıbı oluyor.hastalancakmısım gıbı kasıklarımda agrı oluyo ama bı bakıyorum hıc bırsey yok yardımcı olabılırmısınız acaba gec dollenme olabılırmı

ecem27, Az önce K.İ.B.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…