Geç döllenme mi Bakar mısınız

Merhaba canım maalesef 5. Günümde kanamam kırmızıya döndü sancı ile gittim parçalar düşürdüm dış gebelik teşhisi konuldu kürtaj oldum metax iğne oldum inmesi gereken değerim 2562 den 4280 çıktı yarın tekrar bakılacak inşallah inmiştir 9 gündür hastaneyim çok zor bir süreç gerçekten inşallah seninki öyle çıkmaz kontrol ettir mutlaka canım erken teşhis çok önemli

Merhaba beta hcg 6 ne demek ne hamileyim diyebiliyorum nede hamile degilim diyebiliyorum adetim gecikeli 12 gün oldu geç döllenme vs bilemiyorum akıl verirmisiniz

Merhaba beta hcg 6 ne demek ne hamileyim diyebiliyorum nede hamile degilim diyebiliyorum adetim gecikeli 12 gün oldu geç döllenme vs bilemiyorum akıl verirmisiniz
12 gün gecikmesine beta 6 olması hamile olmadığını gösteriyor ama yine 2 güne bir kan vererek takibe al

Merhabalar arkadaşlar lütfen cevapsız bırakmayın ben adetimin gecikmesinin ilk günü 20 Nisan kan verdim 117.9 çıktı 24 Nisan yani bugün kan verdim 122.99 çıktı bu yavaş artış riskli mi sağlıklı bı gebelik söz konusumu lütfen destek olun

Sağlıklı bir artış olmamış canım 4 gün geçmesine rağmen çok az artmış takipte kal 2 günde git ver baktır doktor sana söyler zaten benimki 2500 kadar çok güzel arttı 2500 de sonra az arttı dış gebelik ile sonuçlandı

Bakalım gidecem ama googledab araştırdım adet gecikmesinden 6 gün sonra da artış gösterebilir bende cuma günü gidip yine kan verecem hayırlısı olur inşallah

Geçen sene nisanda da kimyasal yaşamıştım. O günden beri ilk kez hamile kalabildim. Bı da düştü canım. Kimyasaldan sonra gebelık kolay olayına hıc ınanmıyorum o sebepten
Merhaba geçmiş olsun bende 1 dış gebelik 1 kimyasal geçirdim kimyasal şubatta olmuştu şuan tekrar hamileyim yazınızı görünce yazmadan geçemedim doktorum beta 5.6 sayısındayken hemen duphaston ve düsük önleyici iğne kan sulandırıcı başladı ağrım ve lekelenmem vardı bunlar 5 güne geçti şükür 3. Gebe kaldığınızda mutlaka özel sürekli ulaşabilceğiniz bir doktorla devam edin ve erken ögrenip tedaviye başlayın.inşallah sağlıkla kucağımıza alırız en kısa sürede .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…