Allah'tan ümit kesilmez gecikiyorsa güzelleştiriyordur rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah sağlıklı hayırlı evlat nasip eder sanaGeçen sene nisanda da kimyasal yaşamıştım. O günden beri ilk kez hamile kalabildim. Bı da düştü canım. Kimyasaldan sonra gebelık kolay olayına hıc ınanmıyorum o sebepten
İnş canım cümlemize. Ben 1bck yıldır ugrasıyorum daha. Hep duamdır benden önce yıllarca hasretini çekmişlere nasip olsun. Ben sıramı beklerim…Allah'tan ümit kesilmez gecikiyorsa güzelleştiriyordur rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah sağlıklı hayırlı evlat nasip eder sana
İşte yalnış hatırlamıyorsam öyleydiKabaca hesap yaptığımda haftaya salı 1500 2000 lerde olması gerekiyor biraz daha beklemem gerekiyor ozaman
Hamile olman için 5in üstünde olması lazımBenim beta 2,3 çıktı yükselme sansi varmı arkadaşlar adetime 2 gun var
2 güne bir değerlerin iki katına çıkması gerekiyor canım yavaş artımda kimyasal gebelik diyorlar doktora gözük bence test vermeye devam et artışlarına bakBenim beta 9 mart 16 11 mart 23 çıktı yumurtlama 21 şubat dış gebelik olcak diye öok korkuyorm bu değerlerde bebeğini kucağına alan var mı acaba
Pazartesi gidicem ama beklemek çok zor. Tek umudum yumurtlamanın geç olması ve daha 13 14 günlük oluşu. Kan verdiğim yer çok küçük olduğunu söyledi2 güne bir değerlerin iki katına çıkması gerekiyor canım yavaş artımda kimyasal gebelik diyorlar doktora gözük bence test vermeye devam et artışlarına bak
Benimde 16. Gündür gecikme yaşıyorum dün idrar testim negatif çıktı geç döllenme olabilir mi sizceHiç canını sıkma ve düşünme de benim çok çok geçmişti reglim değerim 35 cıkmıştı.Sonra 114 çıkmıştı sonra 10 gün test vermedim verdim kese göründü bebek görünmedi.Bi 10 gün sonra gittim kalp atışı da göründü.7+4 teydi.Geç döllenmeydi ve regl tarihimi 10 gün ileri almışlardı.
Umudunu kaybetme burda değeri çok az sağlıklı gebeliği olan insanlar okudum inşallah sağlıklı gebeliktirPazartesi gidicem ama beklemek çok zor. Tek umudum yumurtlamanın geç olması ve daha 13 14 günlük oluşu. Kan verdiğim yer çok küçük olduğunu söyledi
Bilemiyorum ki olabilir de olmayabilir de benim ilk testim negatifti ikinci çok silikti.Benimde 16. Gündür gecikme yaşıyorum dün idrar testim negatif çıktı geç döllenme olabilir mi sizce
Sizin kaç gün gecikmeniz vardıBilemiyorum ki olabilir de olmayabilir de benim ilk testim negatifti ikinci çok silikti.
Eğer hamile kalma ihtimaliniz varsa kan testi verin en azindan içiniz rahat eder.
Sonuç ne oldu tekrar kan verdiniz miMerhaba kızlar adetim 2 gün gecikti hızlı testlerden yaptım hafif silik şekilde çıktı 2 gün üst üste 2 gün yaptım onlar da o şekilde çıktı 5 Mart'ta 4. Gün gecikmiş oldu kan ve idrar testi verdim pozitif olduğunu söylediler beta HCG 55.79 çıkmıştı 7 Şubat'ta muyane oldum kese görünmedi çok erken görünmez dediler kan aldılar 133 çıktı bu seferde 9 Şubat'ta sağlık ocağına verdim kanı değerlerim nasıl artıyor diye o da 243 çıktı sağlık ocağın da ki doktor kaç gün gecikti dedi 10. Gün olacak bugün dedim yani 10 güne az sayı dedi ama artışların gayet iyi 14. Hamile kalmış olabilirsin 25. De hamile kalmış olabilirsin dedi kafam karıştı geç dölenme olmuş olabilir mi Şubat 12,13,14 yumurtlama dönemimdi o dönemlerde birliktelik yaşamıştık cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Geç döllenme olsa bile canım idrar testinde çıkması lazım öyleBenimde 16. Gündür gecikme yaşıyorum dün idrar testim negatif çıktı geç döllenme olabilir mi sizce
9 Şubat'ta verdiğim 243 çıktı artışların iyi dediler geç döllenme sanırım 15 Şubat'ta muyane var inşallah keseyi görürümSonuç ne oldu tekrar kan verdiniz mi
Mart yazacaktın muhtemelen:) son değer tam iki kat değil biraz şüpheli birkez daha kan verseydin keşke. Benim de ilk gebeliğim geç döllenmeydi ama artışlar iki kat hatta fazlasıydı. İnşallah sağlıkla ilerlerGeç döllenme olsa bile canım idrar testinde çıkması lazım öyle
9 Şubat'ta verdiğim 243 çıktı artışların iyi dediler geç döllenme sanırım 15 Şubat'ta muyane var inşallah keseyi görürüm
Aynen Mart yazacaktımMart yazacaktın muhtemelen:) son değer tam iki kat değil biraz şüpheli birkez daha kan verseydin keşke. Benim de ilk gebeliğim geç döllenmeydi ama artışlar iki kat hatta fazlasıydı. İnşallah sağlıkla ilerler
%66 oran da kabul ediliyor muşMart yazacaktın muhtemelen:) son değer tam iki kat değil biraz şüpheli birkez daha kan verseydin keşke. Benim de ilk gebeliğim geç döllenmeydi ama artışlar iki kat hatta fazlasıydı. İnşallah sağlıkla ilerler
Geç döllenme olsa bile canım idrar testinde çıkması lazım öyle
9 Şubat'ta verdiğim 243 çıktı artışların iyi dediler geç döllenme sanırım 15 Şubat'ta muyane var in
Anladım negatif demek ki o zamanGeç döllenme olsa bile canım idrar testinde çıkması lazım öyle
Bugün yaptırdım tekrar 930 çıktı artışlar iyi dedilerMart yazacaktın muhtemelen:) son değer tam iki kat değil biraz şüpheli birkez daha kan verseydin keşke. Benim de ilk gebeliğim geç döllenmeydi ama artışlar iki kat hatta fazlasıydı. İnşallah sağlıkla ilerler
Çok sevindim canım hayırlı olsun perşembe gibi kese gözükür artık☺Bugün yaptırdım tekrar 930 çıktı artışlar iyi dediler
Sağol canım inşallahÇok sevindim canım hayırlı olsun perşembe gibi kese gözükür artık☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?