Geç döllenme mi Bakar mısınız

Geçen sene nisanda da kimyasal yaşamıştım. O günden beri ilk kez hamile kalabildim. Bı da düştü canım. Kimyasaldan sonra gebelık kolay olayına hıc ınanmıyorum o sebepten
Allah'tan ümit kesilmez gecikiyorsa güzelleştiriyordur rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah sağlıklı hayırlı evlat nasip eder sana

Allah'tan ümit kesilmez gecikiyorsa güzelleştiriyordur rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah sağlıklı hayırlı evlat nasip eder sana
İnş canım cümlemize. Ben 1bck yıldır ugrasıyorum daha. Hep duamdır benden önce yıllarca hasretini çekmişlere nasip olsun. Ben sıramı beklerim…

Benim beta 9 mart 16 11 mart 23 çıktı yumurtlama 21 şubat dış gebelik olcak diye öok korkuyorm bu değerlerde bebeğini kucağına alan var mı acaba

Benim beta 9 mart 16 11 mart 23 çıktı yumurtlama 21 şubat dış gebelik olcak diye öok korkuyorm bu değerlerde bebeğini kucağına alan var mı acaba
2 güne bir değerlerin iki katına çıkması gerekiyor canım yavaş artımda kimyasal gebelik diyorlar doktora gözük bence test vermeye devam et artışlarına bak

2 güne bir değerlerin iki katına çıkması gerekiyor canım yavaş artımda kimyasal gebelik diyorlar doktora gözük bence test vermeye devam et artışlarına bak
Pazartesi gidicem ama beklemek çok zor. Tek umudum yumurtlamanın geç olması ve daha 13 14 günlük oluşu. Kan verdiğim yer çok küçük olduğunu söyledi

Benimde 16. Gündür gecikme yaşıyorum dün idrar testim negatif çıktı geç döllenme olabilir mi sizce

Pazartesi gidicem ama beklemek çok zor. Tek umudum yumurtlamanın geç olması ve daha 13 14 günlük oluşu. Kan verdiğim yer çok küçük olduğunu söyledi
Umudunu kaybetme burda değeri çok az sağlıklı gebeliği olan insanlar okudum inşallah sağlıklı gebeliktir

Benimde 16. Gündür gecikme yaşıyorum dün idrar testim negatif çıktı geç döllenme olabilir mi sizce
Bilemiyorum ki olabilir de olmayabilir de benim ilk testim negatifti ikinci çok silikti.
Eğer hamile kalma ihtimaliniz varsa kan testi verin en azindan içiniz rahat eder.

Sonuç ne oldu tekrar kan verdiniz mi

Geç döllenme olsa bile canım idrar testinde çıkması lazım öyle
Sonuç ne oldu tekrar kan verdiniz mi
9 Şubat'ta verdiğim 243 çıktı artışların iyi dediler geç döllenme sanırım 15 Şubat'ta muyane var inşallah keseyi görürüm

Mart yazacaktın muhtemelen:) son değer tam iki kat değil biraz şüpheli birkez daha kan verseydin keşke. Benim de ilk gebeliğim geç döllenmeydi ama artışlar iki kat hatta fazlasıydı. İnşallah sağlıkla ilerler

Aynen Mart yazacaktım 15 Mart'ta gittiğimde tekrar vereceğim kan kabaca hesap olsa 1500 olması gerekiyor umarım öyle olur dünden, bugüne vajinal ağrım vardı genişlediğini hissediyordum bugün akşama doğru çok az leklenmem oldu çok korktum ama normal diyorlar

%66 oran da kabul ediliyor muş

Bugün yaptırdım tekrar 930 çıktı artışlar iyi dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…