Merhaba kızlar adetim 2 gün gecikti hızlı testlerden yaptım hafif silik şekilde çıktı 2 gün üst üste 2 gün yaptım onlar da o şekilde çıktı 5 Mart'ta 4. Gün gecikmiş oldu kan ve idrar testi verdim pozitif olduğunu söylediler beta HCG 55.79 çıkmıştı 7 Şubat'ta muyane oldum kese görünmedi çok erken görünmez dediler kan aldılar 133 çıktı bu seferde 9 Şubat'ta sağlık ocağına verdim kanı değerlerim nasıl artıyor diye o da 243 çıktı sağlık ocağın da ki doktor kaç gün gecikti dedi 10. Gün olacak bugün dedim yani 10 güne az sayı dedi ama artışların gayet iyi 14. Hamile kalmış olabilirsin 25. De hamile kalmış olabilirsin dedi kafam karıştı geç dölenme olmuş olabilir mi Şubat 12,13,14 yumurtlama dönemimdi o dönemlerde birliktelik yaşamıştık cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Geç döllenme mi Bakar mısınız
- Konu Sahibi Seher4206
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Aralık 2020
- 970
- 1
- 195
- 33
Muhtemelen geç döllenme çünkü kimyasal gebelik olsa da az artardı ve bir süre sonra inmeye başlardı keseninin görünmesi için 3000 lerde olması gerekiyor yalnış hatırlamıyorsamMerhaba kızlar adetim 2 gün gecikti hızlı testlerden yaptım hafif silik şekilde çıktı 2 gün üst üste 2 gün yaptım onlar da o şekilde çıktı 5 Mart'ta 4. Gün gecikmiş oldu kan ve idrar testi verdim pozitif olduğunu söylediler beta HCG 55.79 çıkmıştı 7 Şubat'ta muyane oldum kese görünmedi çok erken görünmez dediler kan aldılar 133 çıktı bu seferde 9 Şubat'ta sağlık ocağına verdim kanı değerlerim nasıl artıyor diye o da 243 çıktı sağlık ocağın da ki doktor kaç gün gecikti dedi 10. Gün olacak bugün dedim yani 10 güne az sayı dedi ama artışların gayet iyi 14. Hamile kalmış olabilirsin 25. De hamile kalmış olabilirsin dedi kafam karıştı geç dölenme olmuş olabilir mi Şubat 12,13,14 yumurtlama dönemimdi o dönemlerde birliktelik yaşamıştık cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
- 13 Haziran 2018
- 661
- 527
- 53
Anlattığına göre geç döllenme canımMerhaba kızlar adetim 2 gün gecikti hızlı testlerden yaptım hafif silik şekilde çıktı 2 gün üst üste 2 gün yaptım onlar da o şekilde çıktı 5 Mart'ta 4. Gün gecikmiş oldu kan ve idrar testi verdim pozitif olduğunu söylediler beta HCG 55.79 çıkmıştı 7 Şubat'ta muyane oldum kese görünmedi çok erken görünmez dediler kan aldılar 133 çıktı bu seferde 9 Şubat'ta sağlık ocağına verdim kanı değerlerim nasıl artıyor diye o da 243 çıktı sağlık ocağın da ki doktor kaç gün gecikti dedi 10. Gün olacak bugün dedim yani 10 güne az sayı dedi ama artışların gayet iyi 14. Hamile kalmış olabilirsin 25. De hamile kalmış olabilirsin dedi kafam karıştı geç dölenme olmuş olabilir mi Şubat 12,13,14 yumurtlama dönemimdi o dönemlerde birliktelik yaşamıştık cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Kabaca hesap yaptığımda haftaya salı 1500 2000 lerde olması gerekiyor biraz daha beklemem gerekiyor ozamanMuhtemelen geç döllenme çünkü kimyasal gebelik olsa da az artardı ve bir süre sonra inmeye başlardı keseninin görünmesi için 3000 lerde olması gerekiyor yalnış hatırlamıyorsam
Umarım öyledir belirsizlik insanın canını sıkıyor ilk gebeliğim birde pek bir bilgim yok teşekkür ederim cevabınız içinAnlattığına göre geç döllenme canım
- 27 Aralık 2018
- 1.057
- 1.753
- 133
Hiç canını sıkma ve düşünme de benim çok çok geçmişti reglim değerim 35 cıkmıştı.Sonra 114 çıkmıştı sonra 10 gün test vermedim verdim kese göründü bebek görünmedi.Bi 10 gün sonra gittim kalp atışı da göründü.7+4 teydi.Geç döllenmeydi ve regl tarihimi 10 gün ileri almışlardı.
Hiç canını sıkma ve düşünme de benim çok çok geçmişti reglim değerim 35 cıkmıştı.Sonra 114 çıkmıştı sonra 10 gün test vermedim verdim kese göründü bebek görünmedi.Bi 10 gün sonra gittim kalp atışı da göründü.7+4 teydi.Geç döllenmeydi ve regl tarihimi 10 gün ileri almışlar
Kafaya takmamaya çalışıyorum ama tutamıyorum kendimi araştırmaya veriyorum kendimi moralim bozuluyor sonra umarım herşey yolunda gider. Cevabınız için teşekkür ederim biraz içim ferahladı
- 9 Mart 2022
- 93
- 53
- 3
- 35
Herkese merhaba. Benmde bugun adetim 4 gün gecikti. Bugun kan verdm 11.3 çktı. Çok düşük. Test yapıyorum 3 gündür hep çok silik çkıyor belli belirsiz testler. Daha önce bir kimyasal yaşamıştım. Değer 10 a düştükten ertesi gün kanamam başlamıştı. Yani sıan kaybediyorsam yarına kdr kanamam başlayacak. Çok korkuyorum. Çok ağlıyorum. 1 bucuk yıldır ugrasıyorum yaşın 33 paikolojk olarak çöktm. Ne düşünüyorsnz arkadaşlar ? Geç döllenme olabilir mi benim. Sağ tarafmda bırsey yerleşmiş hissi var. O his bana değerlermin artacagını anlatmaya çalısıyor giibi geliyor ama kötüyü düşünmeden duramıyorum. Merak ettiğim şey şu 2 3 gün içerisinde testteki silik çizgi kırmızıya dönmez mi ? Zaman mı alır bunun netleşmesi ? Bilgisi olan var mı ?Hiç canını sıkma ve düşünme de benim çok çok geçmişti reglim değerim 35 cıkmıştı.Sonra 114 çıkmıştı sonra 10 gün test vermedim verdim kese göründü bebek görünmedi.Bi 10 gün sonra gittim kalp atışı da göründü.7+4 teydi.Geç döllenmeydi ve regl tarihimi 10 gün ileri almışlardı.
Canım öncelikle kendini sakin tutmaya çalış stres de etkiler insanı 2 güne bir beta baktır yükselme olursa 2 katı kimyasal düşünmezsin geç döllenme olasılığı var daha az değerle kaç katına çıkmış insanlar var burdan çok okudum bende şuan o durumdayım ama zamana bırakmakdan başka çare kalmıyor biraz bekle sonuçların ne çıkacak inşallah rabbim nasip eder bebeğini sanaHerkese merhaba. Benmde bugun adetim 4 gün gecikti. Bugun kan verdm 11.3 çktı. Çok düşük. Test yapıyorum 3 gündür hep çok silik çkıyor belli belirsiz testler. Daha önce bir kimyasal yaşamıştım. Değer 10 a düştükten ertesi gün kanamam başlamıştı. Yani sıan kaybediyorsam yarına kdr kanamam başlayacak. Çok korkuyorum. Çok ağlıyorum. 1 bucuk yıldır ugrasıyorum yaşın 33 paikolojk olarak çöktm. Ne düşünüyorsnz arkadaşlar ? Geç döllenme olabilir mi benim. Sağ tarafmda bırsey yerleşmiş hissi var. O his bana değerlermin artacagını anlatmaya çalısıyor giibi geliyor ama kötüyü düşünmeden duramıyorum. Merak ettiğim şey şu 2 3 gün içerisinde testteki silik çizgi kırmızıya dönmez mi ? Zaman mı alır bunun netleşmesi ? Bilgisi olan var mı ?
Ovulasyon teslerinde ilk 5 dk da Çıkan önemlidir sonra dan çıkanlar kabul edilmiyor erken gebelik olduğunda da silik çıkıyor testi bir kaç kez yenile aynı çıkarsa erken gebeliktir doktorum öyle söylemiştiHerkese merhaba. Benmde bugun adetim 4 gün gecikti. Bugun kan verdm 11.3 çktı. Çok düşük. Test yapıyorum 3 gündür hep çok silik çkıyor belli belirsiz testler. Daha önce bir kimyasal yaşamıştım. Değer 10 a düştükten ertesi gün kanamam başlamıştı. Yani sıan kaybediyorsam yarına kdr kanamam başlayacak. Çok korkuyorum. Çok ağlıyorum. 1 bucuk yıldır ugrasıyorum yaşın 33 paikolojk olarak çöktm. Ne düşünüyorsnz arkadaşlar ? Geç döllenme olabilir mi benim. Sağ tarafmda bırsey yerleşmiş hissi var. O his bana değerlermin artacagını anlatmaya çalısıyor giibi geliyor ama kötüyü düşünmeden duramıyorum. Merak ettiğim şey şu 2 3 gün içerisinde testteki silik çizgi kırmızıya dönmez mi ? Zaman mı alır bunun netleşmesi ? Bilgisi olan var mı ?
- 27 Aralık 2018
- 1.057
- 1.753
- 133
Herkese merhaba. Benmde bugun adetim 4 gün gecikti. Bugun kan verdm 11.3 çktı. Çok düşük. Test yapıyorum 3 gündür hep çok silik çkıyor belli belirsiz testler. Daha önce bir kimyasal yaşamıştım. Değer 10 a düştükten ertesi gün kanamam başlamıştı. Yani sıan kaybediyorsam yarına kdr kanamam başlayacak. Çok korkuyorum. Çok ağlıyorum. 1 bucuk yıldır ugrasıyorum yaşın 33 paikolojk olarak çöktm. Ne düşünüyorsnz arkadaşlar ? Geç döllenme olabilir mi benim. Sağ tarafmda bırsey yerleşmiş hissi var. O his bana değerlermin artacagını anlatmaya çalısıyor giibi geliyor ama kötüyü düşünmeden duramıyorum. Merak ettiğim şey şu 2 3 gün içerisinde testteki silik çizgi kırmızıya dönmez mi ? Zaman mı alır bunun netleşmesi ? Bilgisi olan var mı ?
Ben evde test yapmiştim ilkinde negatif ikincisinde çok silik çıkmişti kan verdikten sonra test yapmadim.Ama bende adetim 4 gun gectikten sonra kan versem belkide daha dusuk çıkardı.Ben kan verdiğimde yalan olmasın ama nerdeyse 20 gün gecmişti.Korkma ve tedirgin olma.Kimyasalın arkası hemen gelir derler inşallah bu defa sağlıklı gebeliktir.İyi düşün ve kanaman başlamazsa bile 10 gün bekle bence.
- 9 Mart 2022
- 93
- 53
- 3
- 35
- 7 Mart 2022
- 59
- 15
- 3
- 33
Benim beta 2,3 çıktı yükselme sansi varmı arkadaşlar adetime 2 gun varHepinize çok tşekkür ediyorum bir nebze olsa içim rahatladı. Kimyasalımı geçen sene nisanda yaşamıştım. O zamandan snra ilk kez hamile kalabildim. İnş benimle kalır BİZİMLE KALIR BEBİŞLERİMİZ… durumu haber vereceğim sizlere de
- 9 Mart 2022
- 93
- 53
- 3
- 35
Ben bugun düşürmeye başladım. Kanama başladı pıhtılı. İnş senınkı tutunur canım ama çok şey okudum burada bzım gibi düşük rakamlar kimyasal oluyor genelde. Çok üzgünüm inş senın öyle olmaz 2 gun sonra tekrar kan verBenim beta 2,3 çıktı yükselme sansi varmı arkadaşlar adetime 2 gun var
Yüksele bilir çok erken sanırım adetin geciktiktikten sonra 2 güne test ver oranlarına bakmanı tavsiye ederimBenim beta 2,3 çıktı yükselme sansi varmı arkadaşlar adetime 2 gun var
- 7 Mart 2022
- 59
- 15
- 3
- 33
Hasta olcam gbi bir his var İcimde korkuyorum. Senin beta kaçtı cnmBen bugun düşürmeye başladım. Kanama başladı pıhtılı. İnş senınkı tutunur canım ama çok şey okudum burada bzım gibi düşük rakamlar kimyasal oluyor genelde. Çok üzgünüm inş senın öyle olmaz 2 gun sonra tekrar kan ver
- 7 Mart 2022
- 59
- 15
- 3
- 33
Yaa çok üzüldüm canım nasip değilmiş demeki üzülme kimyasal gebelik vücudu hamileliğe alışıtırırmış ondan sonra hamile kalma şansı çok yüksek olduğunu söylüyorlar inşallah sağlıklı gebeliğin olur bundan sonraBen bugun düşürmeye başladım. Kanama başladı pıhtılı. İnş senınkı tutunur canım ama çok şey okudum burada bzım gibi düşük rakamlar kimyasal oluyor genelde. Çok üzgünüm inş senın öyle olmaz 2 gun sonra tekrar kan ver
- 9 Mart 2022
- 93
- 53
- 3
- 35
11.3 tü canım ağrılar şiddetle başlaynca arkasndan kan geliyor bu 2. Ydi benim. İlki geçen sene nisandaydıHasta olcam gbi bir his var İcimde korkuyorum. Senin beta kaçtı cnm
- 9 Mart 2022
- 93
- 53
- 3
- 35
Geçen sene nisanda da kimyasal yaşamıştım. O günden beri ilk kez hamile kalabildim. Bı da düştü canım. Kimyasaldan sonra gebelık kolay olayına hıc ınanmıyorum o sebeptenYaa çok üzüldüm canım nasip değilmiş demeki üzülme kimyasal gebelik vücudu hamileliğe alışıtırırmış ondan sonra hamile kalma şansı çok yüksek olduğunu söylüyorlar inşallah sağlıklı gebeliğin olur bundan sonra