• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geç döllenme mi acaba?

Ayy hadi bakalim hayirlisi :)ama bu is cok zormus bunu anladim bi de ustune bu gbi gecikmeler eklenince ahh sekerim cok zor bu isler yaa :( rabbim tez zamnda isteyen herkese nasip etsin:) senin de hayirli hbrini bekliyorum,durumun ne zmn belli olacak ?

evet canım çok zor adetim olmazsa test yaparım evde.olursaa hooop tedaviye paşa paşa:)) 20 ay oldu güzelim ya gerçekten insan yıpranıyor.rabbim hayırlısını versin yinede

Kızlar birşey sormak istiyorum bat 15 nisan cuma günü beta yaptırdım 4.3 çıktı 2 gün sonra 9.6 çıktı bugün tekrar kan verdim sonucu yarın alacagim sizce nasıl değerler şimdiden yorumlar için teşekkürler

kaç aydır bekliyon canım ve sorun ne

cnm ben çok beklemiyorum bnde mantar vardı kutu kutu fitil kullandım sonra başka bi doktorda rahim ağzında yara oluşmuş dedi onun içinde yine ilaç fitil filan yaklaşık 6 aydır tedavi oluyorum 2 aydır da korunmuyoruz bu ay ilk defa preseed aldım denedim üstüne gecikme de olunca tmm dedim oldu galiba ama kan testi de idrar testi de hep negatif :(

Kızlar birşey sormak istiyorum bat 15 nisan cuma günü beta yaptırdım 4.3 çıktı 2 gün sonra 9.6 çıktı bugün tekrar kan verdim sonucu yarın alacagim sizce nasıl değerler şimdiden yorumlar için teşekkürler

değerlerinde artış var canım hemde daha tarihin gelmeden bu artış düzenli dvm ederse ki ztn günün geçtikten snra 100 lerin üstüne çıkması lazım bnce sonuç olumlu olabilir,yine de umutlandırmak istemem ama artışlar iyi bnce,hadi bakalım yeni sonucu bnde mrk ettim şimdi,inş. artış vardır,yazmayı unutma :)

Bende senin gibi adetimden önce yaptırdım kan testini.Hemde 5 gün önce.22 çıkmıştı.Doktor yok bebek dedi.1 gün bekledim ertesi gün tekrar yaptırdım 98 oldu.Ve hala adete 1 gün vardı.Adetimden 3 gün sonra yaptırdım 2250 çıktı.Yani yükselişinin devam etmesi gerekiyor.0,20'den yükselenler duydum ben.Umudunu kesme.1 gün arayla kana tekrar git.

Bende senin gibi adetimden önce yaptırdım kan testini.Hemde 5 gün önce.22 çıkmıştı.Doktor yok bebek dedi.1 gün bekledim ertesi gün tekrar yaptırdım 98 oldu.Ve hala adete 1 gün vardı.Adetimden 3 gün sonra yaptırdım 2250 çıktı.Yani yükselişinin devam etmesi gerekiyor.0,20'den yükselenler duydum ben.Umudunu kesme.1 gün arayla kana tekrar git.

senin dr da bi acayipmiş 22 yle gebelik olmazmı ya.

cnm ben çok beklemiyorum bnde mantar vardı kutu kutu fitil kullandım sonra başka bi doktorda rahim ağzında yara oluşmuş dedi onun içinde yine ilaç fitil filan yaklaşık 6 aydır tedavi oluyorum 2 aydır da korunmuyoruz bu ay ilk defa preseed aldım denedim üstüne gecikme de olunca tmm dedim oldu galiba ama kan testi de idrar testi de hep negatif :(

canım adet oluorum galiba leke geldi :(( çok üzgünümm

bugun kı test sonucum 49.4 cıktı kızlar :)) ama doktor yıne umutlu konusmadı sadece var gıbı dedı adetın gecınce tekrar yaptır dedi

bugun kı test sonucum 49.4 cıktı kızlar :)) ama doktor yıne umutlu konusmadı sadece var gıbı dedı adetın gecınce tekrar yaptır dedi

Benimkide çıkmadı rahim duvarı kalinlasmis ama kanda yok. Adet söktürucu vericek amakullanmak istemiyorum ondan gitmedim

Diger topiclerde ben okumustum adetine 2-3 gun kala yumurtlayip gebe kalanlari bence beni mantiksiz dusunmekle suclayana kadar oturup diger topiclere bakabilirsin cnm ozmn anlarsin ndn boyle dusundugumu.

Onlari yazanlarda sacmalamis ben doktorum ve bu hem tibben hemde mantiken imkansiz otesi imkansiz sen devam et o sacmaliklara inanmaya...

Valla bazi doktorlari anlamak mumkun degil daha bata 3gun kala 49 cikmis hala emin olamiyor garip yani benim 3gun gecmisti ve 48 cikti vajinal ultrasondada gorundu ilk bebegim hayirli olsun canim bebisine alismaya basla:)

Onlari yazanlarda sacmalamis ben doktorum ve bu hem tibben hemde mantiken imkansiz otesi imkansiz sen devam et o sacmaliklara inanmaya...

Bugün adetimin üzerinden 8 gun geçti test negatif doktor sokturucu vericek ama kullanmak istemiyorum. Söktürucu kullanmamamin bir zararı varmidir sence?

nasıl var gibi ya resmen var işte ben bu değeri görsem havalara uçarım heralde :))

Bugün adetimin üzerinden 8 gun geçti test negatif doktor sokturucu vericek ama kullanmak istemiyorum. Söktürucu kullanmamamin bir zararı varmidir sence?

Genelde doktorlar emin olmadan adet sokturucu vermez ama yinede icin rahat etmezse progestan yanmasini rica et doktorundan o hem adet söktürücü hemde bebek varsa tutunmasina yardimci bir tedavi o nedenle korkmadan icebilirsin canim...

canım adet oluorum galiba leke geldi :(( çok üzgünümm

Zehracim noldu ? Var mi bi degisiklik? Mrk ettim..bazen vucut kndini ade volmaya alistirdigi icin regli donemi gelince gebelik olsa bile regli olmaya dvm ediyosun bnm arkadasim 5. Ayinda gebe oldugunu ogrendi ve bes ay boyunca regli oldu hic bir belirti de gostemedi simdi 2 cocugu var ikisinde de ayni sey oldu rabbim tabii hayirlisini versin ne zmn vakti gelirse o zmn olur bu isler aynisi bnm icinde gecerli tabii vakti diil belki de siradan bi gecikme yasiyorum ilk de olsa.

Valla bazi doktorlari anlamak mumkun degil daha bata 3gun kala 49 cikmis hala emin olamiyor garip yani benim 3gun gecmisti ve 48 cikti vajinal ultrasondada gorundu ilk bebegim hayirli olsun canim bebisine alismaya basla:)

valla oyle bide artistlik yapiyo gormen lazim havalar 1500 :)var gibi falan boyle agiz bukmeler falan sinir oldum ciktim hemen zten :)))guzel dileklerin icin cok saol arkadasim allah tum isteyenlere nasip etsin insallah

nasıl var gibi ya resmen var işte ben bu değeri görsem havalara uçarım heralde :))

valla bende bu degeri gordum havalara ucmayi birak dondum kaldim birden ne yapacagimi sasirdim valla darisi tum isteyenlerin basina insallah

Zehracim noldu ? Var mi bi degisiklik? Mrk ettim..bazen vucut kndini ade volmaya alistirdigi icin regli donemi gelince gebelik olsa bile regli olmaya dvm ediyosun bnm arkadasim 5. Ayinda gebe oldugunu ogrendi ve bes ay boyunca regli oldu hic bir belirti de gostemedi simdi 2 cocugu var ikisinde de ayni sey oldu rabbim tabii hayirlisini versin ne zmn vakti gelirse o zmn olur bu isler aynisi bnm icinde gecerli tabii vakti diil belki de siradan bi gecikme yasiyorum ilk de olsa.

canım miktarı az bide kahverengi kırmızıya dönmedi.göğüslerimdede az hassasiyet devam ediyo :26:

senin dr da bi acayipmiş 22 yle gebelik olmazmı ya.
Adetime 5 gün var diyince pek takmadı sonucu aile hekimim.Bende onu takmadım:33:

Adetin geçmediyse doktorlar olumsuz konuşuyorlar.Bakma sen onlara.Benimki de öyle diyordu.Göbüş büyütüyorum şimdi:49:

Back
X