• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme kan değerleri

tugcesyaman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2019
159
107
33
Merhabalar adet beklerken sanirim hamile kaldim. Adetim gectikten 1 hafta sonra kan sonucum 290 iki gun sonra 680 cikti kese gozukmedi tabiki. 5 gun daha gecti yarin doktora gidicem gorur muyum sizce? Bide son adet tarihime gore 7 haftalik ama doktor 4 haftalik anca demisti. Bu kadar fark olur mu sizce? Adet dongum 40 gun ama benim.. kafam karisti 🙄

Merhabalar adet beklerken sanirim hamile kaldim. Adetim gectikten 1 hafta sonra kan sonucum 290 iki gun sonra 680 cikti kese gozukmedi tabiki. 5 gun daha gecti yarin doktora gidicem gorur muyum sizce? Bide son adet tarihime gore 7 haftalik ama doktor 4 haftalik anca demisti. Bu kadar fark olur mu sizce? Adet dongum 40 gun ama benim.. kafam karisti 🙄
Gebelik son adet tarihinden baz alınarak anlaşılır yumurtlama dönemine göre hamile kalırsın demek ki adetine yakın hamile kalmışsın Allah sağ sağlim kucağına versin inşallah beta güzel gidiyor bence inşallah kesende görünür bebekte canım hayırlı olsun

Canım geç yumurtlamışsın belliki değerinde çok güzel maşallah 1500 lerde vajina ultrason 3000 değerde karında ultrasonla ancak görebilir doktor az sabret görüceksin inşallah bu değere göre zaten şuan 4 haftalık gebesin. Yarında hesaplarıma göre karından ultrasonla keseni görebikrsin hayırlısı olsun inşallah

Tesekkur ederim insallah gorebilirim. Bu ikinci hamileligim 2 yasinda kizim var onda boyle birsey yasamadim ogrendigim gibi gordum. Bu biraz tuhaf oldu 😊 hayirlisi olsun

Tesekkur ederim insallah gorebilirim. Bu ikinci hamileligim 2 yasinda kizim var onda boyle birsey yasamadim ogrendigim gibi gordum. Bu biraz tuhaf oldu 😊 hayirlisi olsun
Amin inşallah tecrübeli olduğunuz için hemen anlamışsınız hamile olduğunuzu dua edin bizede rabbim nasip etsin :)

Back