• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme ile hamile kalanlar burda mı Acilll!!

Emiremmmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2024
14
3
1
31
Benim Sat:16 Subattı, tahmini 18 martta adet olamam gerkeirken olmadim. 21 ve 25 Martta kan verdim negatif. Kasik agrim ve bel agrim var yaklasik 10 gundur ara ara olan.
Aranizda 7. Gecikme gununden sonra kan verip pozitif cikan ve saglikta kucagina alan var mi?

Benim Sat:16 Subattı, tahmini 18 martta adet olamam gerkeirken olmadim. 21 ve 25 Martta kan verdim negatif. Kasik agrim ve bel agrim var yaklasik 10 gundur ara ara olan.
Aranizda 7. Gecikme gununden sonra kan verip pozitif cikan ve saglikta kucagina alan var mi?
Merhaba bende ayni durumdayim sizinnsonuc ne oldu acaba

Ben hiç kan vermedim geç döllenme yaşamıştım 8.gun testte çok silikti öyle öğrendim versem de çıkmazdı büyük ihtimalle bende pcos olduğu için ondan diye düşündüm kan vs de o yüzden vermemistim

Back
X