- 4 Haziran 2022
- 7
- 1
- 6
- 25
- Konu Sahibi Yaseminin0
-
1. Gün kahve koyu bir akıntı geldi benden devamı olmadı mevsimsel olsa bir kaç gün gecikmezmi?bu aralar havadan mıdır bilmem benimde 10 gün geçikmişti hayatımda ilk defa ama sonra oldum
belkide geç döllenmedir bi kaç gün daha bekle istersen kan ver veya test yap1. Gün kahve koyu bir akıntı geldi benden devamı olmadı mevsimsel olsa bir kaç gün gecikmezmi?
Önceden hiç böyle şey yaşamadım
Belirtin varmı canım?Benimde suan 7 gün gecikmem var. Normalde düzenli olurum. Test yapıyorum negatif. Yumurtlama döneminde ilişkide oldu umitliydim. Ama negatif çıkınca kafam karıştı benimde geç dollenme falan olabilir mi diye. İlk cocugumda adetime 5 gün kala pozitifi görmüştüm
Adet olacakmisim gibi ağrı var sadece uzun zamandır ve fazlaca beyaz akıntı. Başka bir belirti yokBelirtin varmı canım?
Adete kaç gün kala yunurtlama olmuştu ondan mı gecikti?Benimde şu an 5 günlük bir gecikmem var ve günü gününe olan bi insandım. Ama herkeste böyle bir şey var sanırım mevsimsel beta 1.20 çıktı
Adete kaç gün kala yunurtlama olmuştu ondan mı gecikti?Adet olacakmisim gibi ağrı var sadece uzun zamandır ve fazlaca beyaz akıntı. Başka bir belirti yok
Adete kaç gün kala yunurtl
Kan testi verdiniz miAdete kaç gün kala yunurtlama olmuştu ondan mı gecikti?
Benimde 8 gün gecikti, test negatif.
Merhaba regl oldunuz mu acabaMerhaba kızlar
Benim 1 Ekim reglim günüm kahve bir akıntı geldi olmadım 4 Ekim gebelik testi yaptım negatif 5 Ekim kan verdim 1.20 çıktı bugün 6. gün olacak hala olmadım hamilemiyim desem iki teste negatif sonuç aldım benim gibi bu durumu yaşayan var mı?
Gecikmeli oldum.Kan testi verdiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?