• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gec dollenme hakkinda

Manolya--

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
1.619
2.535
133
Merhabalar. Hamile olduğunu gec farkedenler adetiniz kaç gun gecince fark ettiniz? Benim 5 gun geçti olsa çıkardı diyorum bir yandan da ya böyle bir durum varsa diyorum. Geç döllenme durumu oluyormuş bazen.
Beyaz akinti var arada kasik ağrısi adet olacakmış gibi.
Başka sebeoelrden de gecikebilir ama daha önce bu kadar gecikmemisti. 1 2 gun max 3 gun falan.

Merhabalar. Hamile olduğunu gec farkedenler adetiniz kaç gun gecince fark ettiniz? Benim 5 gun geçti olsa çıkardı diyorum bir yandan da ya böyle bir durum varsa diyorum. Geç döllenme durumu oluyormuş bazen.
Beyaz akinti var arada kasik ağrısi adet olacakmış gibi.
Başka sebeoelrden de gecikebilir ama daha önce bu kadar gecikmemisti. 1 2 gun max 3 gun falan.
Benim ilk gebeliğimde olmuştu adetlerim düzenlidir ama yumurtlama günümü bilmiyordum, geç döllenme olmuş adet gecikince birkaç kez idrar testi yaptım negatif çıktı, 6. gün kanda 100 cıkmıştı

Benimde normalde adetlerim düzenlidir Ben gecikmenin 3. Ve 7. Günü yaptım negatif çıktı bugün gecikmede 10. Günüm test yapmamaya karar verdim bir süre

Back