Geç döllenme nin zamanı da belli olmazkiMerhabalarbenim adetim epeyy gecikti bugün 15. Gün 6. Gün idrar testim negatifti aranızda geç döllenme yaşayanlar bilgi verebilir mi geç döllenme olmuş olabilir mi ve geç döllenme yaşayanlar adetten kaç gün sonra idrar testinde çıktı lütfen yardımcı olurmusunuz
25 Aralık doğum günüm o günün sabahı testi yapıcam inşallah geç döllenme olmuştur ve bu kez pozitifi göreyim bu arada hamilelerin duası kabul olurmuş bana da dua edermsnzGeç döllenme nin zamanı da belli olmazkiama son ilişkiden 12-13 gün sonra artık testlerde çıkabilir. Sizin testten sonra 1 hafta daha geçmiş isterseniz bi daha test yapın. İnşallah hamilesinizdir ama malesef bazen başka sebeplerle de gecikme olabiliyor. Size ara ara test yapın. Korona olmasa doktora gidin direk derdim
İnşaallah tabiki25 Aralık doğum günüm o günün sabahı testi yapıcam inşallah geç döllenme olmuştur ve bu kez pozitifi göreyim bu arada hamilelerin duası kabul olurmuş bana da dua edermsnzbu arada Allah analı babalı büyütsün sağlıklı bir bebeğiniz olsun inşallah
Canım hiç covif geçirmedim o yüzden bilmiyorum ama istiyorsan eğer inşallah gebeliktir hakkında hayırlısı herşey gönlünce olsunMerhaba canım aynı olay benimde başıma geldi bu ay. Aralık 10da adet olmam gerek hala olamıyorum yaklaşık 3 ay önce covid gecirdim adetlerim düzensizleşti. Gebelik mi yoksa gecikmem anlama veremedim
Bende ayın başında covit geçirdim adet döngüsünü çok mu etkiledi ne kadar gecikme yaşadınızMerhaba canım aynı olay benimde başıma geldi bu ay. Aralık 10da adet olmam gerek hala olamıyorum yaklaşık 3 ay önce covid gecirdim adetlerim düzensizleşti. Gebelik mi yoksa gecikmem anlama veremedim
Benim ilk ay 5 gün sonraki ay 6 gün şimdi ise 13 gün geçikme oldu ocakta randevum var cnm bakalımBende ayın başında covit geçirdim adet döngüsünü çok mu etkiledi ne kadar gecikme yaşadınız
Test yaptınız mı acaba gebelikten kaynaklı olabilir mi 13 gün çok fazlaBenim ilk ay 5 gün sonraki ay 6 gün şimdi ise 13 gün geçikme oldu ocakta randevum var cnm bakalım
Evet yaptım ama adet döngüm bozuldu ne zaman döllenme olmuş olabilir bilmiyorum negatif cıktı adetten sonra 6. Gün kanda baktırdımTest yaptınız mı acaba gebelikten kaynaklı olabilir mi 13 gün çok fazla
Yani 6 gün geçiktiğimde yaptım negatfdiTest yaptınız mı acaba gebelikten kaynaklı olabilir mi 13 gün çok fazla
Anladım 6. Gunden sonra da baya geçmiş ya o yüzden dedim acaba sonradan pozitife dondumu diyeYani 6 gün geçiktiğimde yaptım negatfdi
İnşallahhh canmAnladım 6. Gunden sonra da baya geçmiş ya o yüzden dedim acaba sonradan pozitife dondumu diye
Sonuc cikti mi acabaYani 6 gün geçiktiğimde yaptım negatfdi
Daha bakmadım pazar günü bakıcamSonuc cikti mi acaba
Sonucunuz ne çıktı acabaDaha bakmadım pazar günü bakıcam
21. Gün adet. Oldum maalesefSonucunuz ne çıktı acaba
Yani 21. Gün gecikmesinde21. Gün adet. Oldum maalesef
Hayırlı olsun gebeliğiniz normaldede gecikmeniz oluyormuydu daha önce negatif testiniz barmıydı ilk kez geciktim ve 8. Günüm bugün kan verdim negatifİnşaallah tabikibenim de geç döllenme hem de yaklaşık 2 hafta kadar geç. Ben de adet olamıyorum adet düzensizliğim var diye doktora gittiğim de öğrendim hamile olduğumu bu bebişim süpriz bebek oldu. Yani muhtemelen adet olamama yakın bir zamanda aslında yumurtlama olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?