• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme hafta uyumsuzlugu

zhhrr

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2024
131
32
13
30
Ben kasım ayında hamile oldugumu ögrendim .... o süreçte biraz karışık ve zordu !
Ve aralıgın 3 de gittigimde keseyi gördük normalde 12 ekim olan adet tarihimi doktor degiştirdi ve 22 ekim yaptı geç döllenme olduğunu söyledi bende pcos var ve o günki muaynede keseyi gördük ultrasona göre 5 haftalıktı iki hafta sonra kalp atisi icin gelmemi soyledi 19 aralıkta randevum var .... suan ultrasyona göre 6+2 olmasi gerekiyor ... ama gebelik uygulamasinda 7+2 yaziyor degistirdigi adet tarihimi yazi ca 22 ekim kafam karisti 🥺

Son düzenleme:
Düzenli adet olan kadınlarda adete 14 gün kala yumurtlama olur. Pcos ya da düzensiz adet gören kadınlarda ise yumurtlama tarihi öngörülemediği için doktorlar gebelik oluştuğunda ultrasondaki görüntüye göre son adet tarihini günceller. Yani kafanızın karışacağı bir durum yok, stres yapmayın sağlıkla ilerlesin ❤️

Düzenli adet olan kadınlarda adete 14 gün kala yumurtlama olur. Pcos ya da düzensiz adet gören kadınlarda ise yumurtlama tarihi öngörülemediği için doktorlar gebelik oluştuğunda ultrasondaki görüntüye göre son adet tarihini günceller. Yani kafanızın karışacağı bir durum yok, stres yapmayın sağlıkla ilerlesin ❤️
Persembe günü kontrolum umarim hersey yolundadir .... cevabiniz icin çok teşekkür ederim ❤️💐

Ben kasım ayında hamile oldugumu ögrendim .... o süreçte biraz karışık ve zordu !
Ve aralıgın 3 de gittigimde keseyi gördük normalde 12 ekim olan adet tarihimi doktor degiştirdi ve 22 ekim yaptı geç döllenme olduğunu söyledi bende pcos var ve o günki muaynede keseyi gördük ultrasona göre 5 haftalıktı iki hafta sonra kalp atisi icin gelmemi soyledi 19 aralıkta randevum var .... suan ultrasyona göre 6+2 olmasi gerekiyor ... ama gebelik uygulamasinda 7+2 yaziyor degistirdigi adet tarihimi yazi ca 22 ekim kafam karisti 🥺
Merhaba aynı durumdayım 13 ekim olan adet tarihimi 23 ekim olarak değişti bugün gittim bebeği gördü ama daha çok küçük dedi kalp atışını duyamadım siz gittiniz mi acaba

Endişe etmeyin benimde öyle 13 ağustos son adet tarihim üstelik 32 günde bir düzenli adet görürüm hiçbir problemimde yoktu benimde uyumlu değil doktorum 31 ağustos olarak kayıt etti bu olabiliyormuş yani🙂

Evet kızlar gördüm ve kalp atisini duydum suan degisen adet tarihime göre gayet uyumlu gidiyor ama 7 ci haftada ufak bir kanama gecirdim cok ucuk renkte 1 kerelim kahve rengi akinti ufak bir kanama alani oldugunu soyledi ama daha kanamam olmadi simdilik ilac kullaniyorum ve dinleniyorum

Evet kızlar gördüm ve kalp atisini duydum suan degisen adet tarihime göre gayet uyumlu gidiyor ama 7 ci haftada ufak bir kanama gecirdim cok ucuk renkte 1 kerelim kahve rengi akinti ufak bir kanama alani oldugunu soyledi ama daha kanamam olmadi simdilik ilac kullaniyorum ve dinleniyorum
Adet tarihinizi tekrar değişti mi acaba

Adet tarihinizi tekrar değişti mi acaba
Hayir 12 ekimden 22 ekime cekmisti doktorum ve öyle kaldi .... suan 22 ekime gore uyumlu gidiyor basta endişe etmistim ama kese icinde bebek gorununce kalp atisi ve ölcünler gayet uyumlu ... cok sukur sizin nasil ?

Hayir 12 ekimden 22 ekime cekmisti doktorum ve öyle kaldi .... suan 22 ekime gore uyumlu gidiyor basta endişe etmistim ama kese icinde bebek gorununce kalp atisi ve ölcünler gayet uyumlu ... cok sukur sizin nasil ?
Ben yarım gidicem geçen hafta bebeği gördü ama kalp atışı duyamadı daha küçük dedi ama bilmiyorum 🥺

Merhaba canım benim 15 kasım son adet tarihim dün beta bakıldı 2024 çıktı sonuç öğrenince doktora gittim son adet tarihimle kesenin uyumlu olmadığını ve boş gebelik olabileceğini söyledi bende kanda pıhtılaşma var ona başladım bir hafta sonra gel dedi moralim çok bozuk 😕1,17 cm yazıyor ultrason kagıdında
98EF70A9-D147-4DD1-A592-8753F10F31DB.jpeg

Ult
Ben yarım gidicem geçen hafta bebeği gördü ama kalp atışı duyamadı daha küçük dedi ama bilmiyorum 🥺
rasona gore kac haftalik yolk sac varsa yüzde 90
Merhaba canım benim 15 kasım son adet tarihim dün beta bakıldı 2024 çıktı sonuç öğrenince doktora gittim son adet tarihimle kesenin uyumlu olmadığını ve boş gebelik olabileceğini söyledi bende kanda pıhtılaşma var ona başladım bir hafta sonra gel dedi moralim çok bozuk 😕1,17 cm yazıyor ultrason kagıdında Eki Görüntüle 3525469
belki geç döllenmedir bir sonraki hafta kalp atsi olmasa bile icinde yolk sac mutlaka görünecektir ...

gelende allahtan gidende allahtan o yüzden ne olursa olsun iyo dusunmek ve allaha dua etmek kalıyor ...

gelende allahtan gidende allahtan o yüzden ne olursa olsun iyo dusunmek ve allaha dua etmek kalıyor ...
Buğün başka bir doktora gittim sadace 4 gün geriden geliyormuş tam 5 haftalık 7,49 mm dedi haftaya kalp atışı için çağırdı

Harika haber umarim hersey yolundadir
İnş yarın bebek varmı diye bakılacak kapl atışı için umarım güzel haberler alırız yarın tam 6 haftalık oluyor sadece kasık ağrım var belirgin şekilde birde sık idrara çıkma çok şükür kanama vs. Olmadı

Merhaba canım benim 15 kasım son adet tarihim dün beta bakıldı 2024 çıktı sonuç öğrenince doktora gittim son adet tarihimle kesenin uyumlu olmadığını ve boş gebelik olabileceğini söyledi bende kanda pıhtılaşma var ona başladım bir hafta sonra gel dedi moralim çok bozuk 😕1,17 cm yazıyor ultrason kagıdında Eki Görüntüle 3525469
Bende şuan sat a göre 6+2 haftalık hamileyim. 5+6 ta kese görünmedi ama beta 8000 bin küsür. Dün gece mide bulantısıyla gittiğim doktor kese var ama sağlıksız görünüyor haftasıyla uyumsuz 1 hafta 10 gün daha bekleyelim dedi. Ama bütün belirtileri yaşıyorum kanama vs de yok

Back