- 15 Şubat 2019
- 168
- 30
- 98
- 27
- Konu Sahibi Meryem7121
-
Ben adetimin dördüncü günü öğrenmiştim normal adetim 16 Aralık'ta sonra 23 aralığa çekmişti doktorum bebekle orantılı olsun diye 14 gün az değil en son birleşme kaç gün önce olduArkadaşlar hem döllenme sonucu gebe kalanlar var mı aranızda kaç gün sonra belli oldu belirti varmıydı benim adetim 14 gün gecikti ara sıra karnımda sancı oluyor onun dışında bişey yok 7. Gün kan testi verdim negatif bu günde idrar testi yaptım evde negatif ama hissediyorum sanki umudum hala var benzer durumu yaşayan var mı aranızda
Dün oldu ama onunla alakası yoktur adetim1 gün gecikincede oldu ondan öncede bilemedimBen adetimin dördüncü günü öğrenmiştim normal adetim 16 Aralık'ta sonra 23 aralığa çekmişti doktorum bebekle orantılı olsun diye 14 gün az değil en son birleşme kaç gün önce oldu
O olmamıştir ama yumurtlamayı hesaplamak için demiştim cunku dolenmeden 10- 12 gün sonra testte çıkıyor onun için demiştim normalde 12 güne kadar beklenebilir deniliyor en iyisi bir kadın doğum uzmanına gidin ona göre ya adet olmaniz için ilaç verirDün oldu ama onunla alakası yoktur adetim1 gün gecikincede oldu ondan öncede bilemedim
Benim de geç döllenme. Kan tahlilimde beta o kadar düşük çıkmıştı ki aile hekimim kaydımı bile almamıştı kimyasal olabilir diye. Normalde 11. hafta olması lazım ama geç döllenme olduğu için 10. haftadayım. Kan tahlili yaptırdınız mı?Adet gecikmesinin 2.günü idrar testim negatifti 4.günü silik çıktı . Kan değerlerimde adet tarihlerime göre düşük geldi büyük ihtimalle benimde geç döllenme oldu
Aynı durumu yaşıyoruz şuanda benim adetim de 15 gün gecikti ara sıra kasıklarımda batma oluyor başka bi belirti yok ama idrar testi negatif kan vermeye de korkuyorumArkadaşlar hem döllenme sonucu gebe kalanlar var mı aranızda kaç gün sonra belli oldu belirti varmıydı benim adetim 14 gün gecikti ara sıra karnımda sancı oluyor onun dışında bişey yok 7. Gün kan testi verdim negatif bu günde idrar testi yaptım evde negatif ama hissediyorum sanki umudum hala var benzer durumu yaşayan var mı aranızda
Bebekte bir sorun var mı. Umarım sagliklidirBenim geç döllenme oldu adetim geçtikten sonra 3.gün kan verdim vajinal muayene oldum negatif çıktı sonra tarlusal verdi doktor kullandım yine olmayınca 13.gün kan verdim pozitif çıktı
Bebekte bir sorun var mı.
Hayır şükür yokBebekte bir sorun var mı. Umarım sagliklidir
Benimde aynı şekilde oldu.. 6 ağustos sat ama doktorum 13 ağustos olarak düzenledi. 7. Haftaya girdik ama korkuyorum açıkçası bir şey olmaz inşaAllah zar zor kalp sesini duyduk 11 ine randevumuz var bakalım hayırlısıyla.Benimde geç dollenmeyfi. Sat 3 eylüldü. Doktor 16 Eylül diye düzenlemişti adet tarihini.
Hayırlı olsun.. umarım güzel bir gebelik geçirirsinizBenimde aynı şekilde oldu.. 6 ağustos sat ama doktorum 13 ağustos olarak düzenledi. 7. Haftaya girdik ama korkuyorum açıkçası bir şey olmaz inşaAllah zar zor kalp sesini duyduk 11 ine randevumuz var bakalım hayırlısıyla.
Hamıle mısınızAdet gecikmesinin 2.günü idrar testim negatifti 4.günü silik çıktı . Kan değerlerimde adet tarihlerime göre düşük geldi büyük ihtimalle benimde geç döllenme oldu
Evet şimdi 8 haftalık oldukHamıle mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?