• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geç döllenme durumu

vntasn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
hanımlar merhaba çok merak ettiğim ve arastırmama rağmen hala taşların yerine oturmadığı bir durum var bende😴 bir aralar bu gebelik durumuyla ilgili sıkıntı yaşarken merak edip bakmıştım ama hala sonuç sıfır. bu geç döllenme benim matematiğime göre en geç yaşanan son ilişkiden 17 gün sonra çıkması gereken bir şey çünkü sprem kadın vücudunda en fazla beş gün kalabiliyor ve döllenmeden sonra yerleşme en geç 12 gün sonra oluyor şimdi bazı kadınlar diyor ki regl 15 gün gecikti negatif 20 gün gecikti pozitif falan evli hanımlar yumurtlama zamanı ilişki yaşıyorlar bunun tekabülünde regliden iki hafta önce son ilişki yaşanmış oluyor ve regl zamanına kadar bu döllenmenin olması gerekiyor hadi iki üç gün sarktı beşinci gün gecikmenin sonunda pozitifi gördü şimdi benim anladığım kadarıyla böyle. acaba fark etmediğim nokta bu geç döllenme yaşayan arkadaşlar regl öncesi random zamanlarda da ilişki yaşıyorlar da onlarda mı gebe kalıyorlar? mesela regliden iki gün önce ilişki yaşıyorlar ama bilmiyor ki aslında o zaman yumurtamıs öyle denk gelmiş
valla şu konuyu çok merak edip her yerde araştırdım bir mantığını çözemedim hdlqbdls beni aydınlatır mısınız?❤️

Back