Geç döllenme de kalp atışı

kardelen555

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2022
37
15
8
32
Merhaba hanımlar adetim 10 gün gecikince hamile olduğunu öğrendiğim sat a göre 6.haftada gittiğimde sadece kese görebildik 7 .haftada ise bebeği ve kalp atışını doktorum gördüğünü söyledi geç döllenme olabilir henüz küçük haftaya kalp atışlarını dinleriz dedi bu hafta bence daha rahat bekle dedi herşey iyi güzel ama işte ilk bebeğimi kaybettiğim için korkuyorum pazartesi günü randevum var tam son adet tarihine göre 8.hafta olacak inşallah bebeğim büyümüştür ve sağlıkla kalp atışlarını dinleriz daha önce bu şekilde bir durum yaşayan var mı

Ben varım son adet tarihim 29 Ağustos'tu 3 Ekimde hamile olduğumu öğrendim sata göre 6. Haftada kalp atışı duyamadık o zaman geç döllenme olduğunu anladık ve tahmini adet tarihini 10 eylül olarak değiştirdik. 8. Haftaya kadar yalnızca vajinal duyabildik kalp sesini endişe etmeyin sağlıkla gelsin bebeğiniz

Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için

Benimde SAT 5 Aralık'ı ona göre 7 haftalık gebeyim ama bugün doktor muayene de 5 haftalık olduğunu söyledi ve sadece keseyi görebildik. Bir hafta sonraya tekrar randevu aldık. İnşaallah herşey normaldir. Progesteron 15,5 / Beta hcg 15.000 çıktı.

Merhabalar benimde 19 Aralık sat dün gittim uygumaya göre 7 haftalık ama ultrasonda 6 dedi doktor.keseyi ve yolk sac kesesini gördü ancak kalp atışı falan göremedi biraz yüzü düştü doktorun.geç yumurtlama olabilir bir hafta sonraya randevu verdi.bu süreçte kanama olursa hemen beni ara dedi.çok kötüyüm sağlıksız olsaydı keseden anlardı değil mi

Panik yapmayın takvimle 1-2 haftalık oynama olabiliyor 7-8den ince kalp atışını duyamazlar zaten sağlıklıdır Allah'ın izniyla

Meehaba aynı durumu yaşıyoruz son durumunuz nedir

Maalesef kese oluştu Yolk kesesi de oluştu ancak bebek oluşmadı.kürtaj oldum. Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Bende perşembe gideceğim bakalım ama benimde umudum yok sağlıksız olduğunu düşünüyorum sonum kürtaj gibi birde benim bu 3. Düşük olacak yaşayan çocuğumda yok

Suan sizin ve bebeginizn durumu nasil acaba iyisinizdr insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…