Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu durumu yaşayanlar adet gününden 10-15 gün sonra öğrenenler bile var. Hatta doktor söktürücü verirse bile bi süre bekle kullanma. Çünkü bu durumu yaşayanı burda çok okudum. "Doktor söktürücü verdi ama kullanmadım, iyiki kullanmamışım çünkü geç döllenme olmuş" gibi yazılarPeki boyle bi durum varsa bile en erken idrarda ne zaman ogrenebilirim dun test yaptim ama negatifti
Kizlar femara kullandim gecen ay ve de bu ay gecen ay bisey olmadi ama bu ay adetimin 23.gunundeyim adetime 5 gun var ve lekelenmem oldu 3 gun once 2 gun damla sadece ama gun boyu degil ara ara biraz bel agrisi hafif kasik agrisi vardi simdi yok yerlesme olabilirmi buBu durumu yaşayanlar adet gününden 10-15 gün sonra öğrenenler bile var. Hatta doktor söktürücü verirse bile bi süre bekle kullanma. Çünkü bu durumu yaşayanı burda çok okudum. "Doktor söktürücü verdi ama kullanmadım, iyiki kullanmamışım çünkü geç döllenme olmuş" gibi yazılar
Lekelenme nasıl bi lekelenme, fotoğraf varsa özelden atın, bi bakalım.Kizlar femara kullandim gecen ay ve de bu ay gecen ay bisey olmadi ama bu ay adetimin 23.gunundeyim adetime 5 gun var ve lekelenmem oldu 3 gun once 2 gun damla sadece ama gun boyu degil ara ara biraz bel agrisi hafif kasik agrisi vardi simdi yok yerlesme olabilirmi bu
Canım benim edet 5 gün geçti test yaptım negatif 6 sında yaptım pozitif daha kan testi yaptırmadım umarım vardırPeki boyle bi durum varsa bile en erken idrarda ne zaman ogrenebilirim dun test yaptim ama negatifti
Sulu pembe kahve gibiydi coktan bitti hatta gunluk pedde 2 damla kahve vardi bi daha gelen bisey olmadi bide femara kullandigim icin erken yumurtlama olmasi lazim dr.yoktu bakamadi kafam karisti cunku hic boyle lekelenmem olmadi adet zamani olurdu devami gelirdi adet olurdum pkoluyum bide artik testi yarin belki yaparimLekelenme nasıl bi lekelenme, fotoğraf varsa özelden atın, bi bakalım.
Yoksa bidahakine foto çekin
Evet normalde adete 4-5 gün kala oluyor yerleşme kanaması.
İdrar testiniz varsa bi yapın belki silik çizgi yakalayabilirsiniz.
en iyi örnek benim bence21 ağustos son adet tarihim. 2 kere kaset test 1 kere de kan testi yaptırdım negatif çıktı. 7 ekimde çarşamba kan testim negatif çıktı. 12 ekim pazartesi tuvalete oturunca birkaç damla kan geldi kesildi bir daha devamı gelmedi. 16 ekim cuma kan verdim 409 çıktı yani fazlasıyla geç döllenme
![]()
Evet öğrenene kadar girdik.Bı şey soracağım bu tarihler aralığında da sürekli ilişkiye girdiniz mi ? Yani regl olmayı ya da hamilelik şüphesiyle beklediğimiz günlerde ilişkiye yine de girilmeli mi? Acaba ilişkiye girdiniz de öyle mi tuttu. Yani umarım ne demek istediğimi tam anlatabilmisimdir. Belki sonrasında beklenilen sürede yani ilişkiye giriyorsunuz o mu tutuyor acaba ?
Bende ovulasyon testiyle yumurtlama ve çatlamayi takip ettim normalde bugün regl olmam lazım olmadım test negatif cikti.yumurtlama ve çatlama günüm belli ama geç dollenme olabilirmi bende merak icindeyimYoknzaten bende kullanmayi dusunmuyorum henuz ne oldugu belli degil riske atmak istemem ama aklima takildi sadece normalde bukadsr gunum gecmrz testte cikar belki diye dusundum oda cikmadi ge dollenmemi yoksa mevsimselmi anlamadim
Hamile misiniz peki?Benimee oyl3 olma ihtimali varmi acaba merak ediyorum karnimda ve gogsumdede sislik var sanki patliycakmisim gbi
Hamile misiniz yok cnm o dedgm ay bisey kalmadi ama fazlasiyla adet kanamasi yasadim bu ayda ilk kez ovulasyon denedim pik dun gordum bugun baktim yumurtam hala catlamams kotu durummi bu
Hayır değil benim geçen ay 4.gun bu ay 3.gun çatladı.catlama olup bitene kadara devam et