Geç dollenme adet geciskmesi kanama

Ztkdmry

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2019
32
7
6
26
Arkadaslar her ay ayni zaman diliminde adet olurum sat 16 kasimdi adetim gecikti ve Ayin 20 sinde 4 gun gecikmeli test yaotim hcg degerim 0,100 yani negatif aradan iki gun gecti 22 aralik peçeteye hafif sarimsi kan desek degil adet oldum dedim ama pedim islanmiyor bile sadece silince gelen hafif bisey ve bugun ayin 25 ve hala kan gelmiyor sorum su gec dollenme diye bisey var mi bu akinri seklimde gelen kan gibi sey yerlesme kanamasi mi

Geç döllenme diye bişe var canm bizzat yaşadım
Aslında geç yumurtlamışm diyorum
Adete 2 gün kala hamile kaldm daha öncesinde korunmasız ilişki olmamıştı
Adetim 12 gün geçtikten sonra öğrendim
Bidaha test yap bnce olabilir sendede
Allah gönlüne göre versin inşaAllah

Ya yarin gidicem ama kanama gibi bisey oldu ama kan degil sadece silince geliyor oda pembemsi sarimsi bi akinti gibi camasirima bile gelmiyor 4 gundur boyleyim supheye dusuyorum bu bi yerlesme kanamasimidir yarin gidicem

Ya yarin gidicem ama kanama gibi bisey oldu ama kan degil sadece silince geliyor oda pembemsi sarimsi bi akinti gibi camasirima bile gelmiyor 4 gundur boyleyim supheye dusuyorum bu bi yerlesme kanamasimidir yarin gidicem
Sonuç ne oldu canım

Sonuç ne oldu canım
Valla cok sacma ve absurt bisey oldu adet gormedim pembe akintiydi camasirima bile gelmedi hcg negatif adetim 2 haftayi gecti doktora gittim 6 santimlik kistim parcalanip 1.4 santime dusmus bu beni adet etmemis dedi tuhaf bi durum yumurtan buyumus degip çatlatti ama adet oldum tutmadi adeyin 10. Günü gel dedi gitmedim cunku cok yoruldum bu adetimi bekliyorum gidicem ve doltora bana net bisey soyle artik ilac verme ben karar verdim tup bebek yapicam dicem cunku 2 yildir bir Allahin kulu neyim oldugunu soylemiyor sirekli ilac surekli ilac igne iflahum kurudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…