• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme 10 gün gecikme

alinalara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2018
443
516
53
Bu ay doktor kontrolünde geç yumurtladım ve ilşki üstünden 22 gün geçti ve adetim 10 gün gecikti.az önce test yaptım negatif..hala Ümit var mı geç döllenme için

İlişki üzerinden 22 gün geçtiyse çıkardı geç döllenme zaten yumurtlamanın geçe kalması

Zannetmiyorum olsa mutlaka silikte olsa çizgi çıkardı 22 gün geçmiş.. hadi geç döllenme desek 15 gün desek gene silikte olsa çıkarda

Canım doktor en son 13 Temmuz demişti ilişki için bugün 22 gün oldu ama hala regl olmadım ilk kez böyle geciktim.şuanda ne hamilelik ne adet belirtim var
28 gibi adet olman gerekirdi tutunsa testte çıkardı yine de kan ver bence belki idrar diye net görünmüyo

28 gibi adet olman gerekirdi tutunsa testte çıkardı yine de kan ver bence belki idrar diye net görünmüyo
Kan verecek bir yer yok maalesef bazı yorumlar okudum 30 gün sonra çıkan olmuş ..neyse hayırlısı olsun artık..zaten bugün eşimle boşanma kararı aldık çok istiyordum ama ikamet değilmiş

Kan verecek bir yer yok maalesef bazı yorumlar okudum 30 gün sonra çıkan olmuş ..neyse hayırlısı olsun artık..zaten bugün eşimle boşanma kararı aldık çok istiyordum ama ikamet değilmiş
Canım evlılıgınde sorunlar varsa cocuk cok dogru bi karar degıl sanki hakkında hayulrısı olsun umarım en kısa zamanda toparlanırsınız

Bu ay doktor kontrolünde geç yumurtladım ve ilşki üstünden 22 gün geçti ve adetim 10 gün gecikti.az önce test yaptım negatif..hala Ümit var mı geç döllenme için
Benim de bu ay 14 gün gecikti negatif çıkmıştı testlerim. Yeni adet oldum

Back