• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç dölleme yaşayan bayanlar burada toplanıp bilgi paylaşalım

Biliyorum bende sizin gibi adet 1 gün gecikince test yaptım, şuan beklemedeyim. Yazınızı yakın hissettiğim için paylaşmak istedim.
Son 2 aydır planlı yapamıyoruz, tedaviyi bölmek zorunda kaldım. Bu ay takipli ilişki olmadı, günleri bile not almadım sadece sonucunun gününü biliyorum. adeti bekliyorum 2. Günü doktora gidicem
Ben de bugün adet oldum nihayet 🤦🏻‍♀️

Hepinize merhaba bnm 2 eylül de adet olmam gerekiyordu ama düzensizliklerim olduğu için Bn çok ciddiye almadım pko var bende 4 yıldır çocuk istiyoruz rahim filmi çekildim herşey temiz çıktı doktor sadece yumurtlama tarihimi iyi takip etmem gerektiğini söyledi erken gebelik testi yaptım fakat negatif ama adetim hiç 24 gün geçmemişti üç gün önce birden göğüs hassasiyetim başladı dün kasık bölgemde gerilme ve ağrı oldu geç döllenme ya da geç yumurtlama dan şüpheleniyorum aynı durumu yaşayan ya duyan var mı gebelik belirtilerindrn farkını anlayamıyorum sürekli hayal kırıklığı yaşıyorum o yüzden tekrar test yapmaya gücüm yok

Hepinize merhaba bnm 2 eylül de adet olmam gerekiyordu ama düzensizliklerim olduğu için Bn çok ciddiye almadım pko var bende 4 yıldır çocuk istiyoruz rahim filmi çekildim herşey temiz çıktı doktor sadece yumurtlama tarihimi iyi takip etmem gerektiğini söyledi erken gebelik testi yaptım fakat negatif ama adetim hiç 24 gün geçmemişti üç gün önce birden göğüs hassasiyetim başladı dün kasık bölgemde gerilme ve ağrı oldu geç döllenme ya da geç yumurtlama dan şüpheleniyorum aynı durumu yaşayan ya duyan var mı gebelik belirtilerindrn farkını anlayamıyorum sürekli hayal kırıklığı yaşıyorum o yüzden tekrar test yapmaya gücüm yok
2 eylülden sonra birliktelik yaşadınız mı?
Geç döllenme yumurtlama günlerinden harici zamanda yumurtlayinca ve birlikteliğe denk gelirse dollenmesiymis. Ve birliktelikten 13-15 gün sonrada testte sonuç çıkıyormuş. Yani geç döllenme de olsa en son ki birlikteliğinizden sonraki günleri sayın. Bende geçen gün ikinci idrar testimi yaptım, birliktelikten sonra 6 gün geçmsti o da negatif çıktı. Adetim bekliyorum ama hala bir umut var içimde

2 eylülden sonra birliktelik yaşadınız mı?
Geç döllenme yumurtlama günlerinden harici zamanda yumurtlayinca ve birlikteliğe denk gelirse dollenmesiymis. Ve birliktelikten 13-15 gün sonrada testte sonuç çıkıyormuş. Yani geç döllenme de olsa en son ki birlikteliğinizden sonraki günleri sayın. Bende geçen gün ikinci idrar testimi yaptım, birliktelikten sonra 6 gün geçmsti o da negatif çıktı. Adetim bekliyorum ama hala bir umut var içimde
Evet oldu dikkat ediyoruz ama bnmde negatif çıktı bnde bekliyorum adetim 25 gün geçti göğüs hassasiyetim çarşamba başladı ilk defa böyle oluyor adet öncesi olurdu şimdi adetim 20 gün geçtikten sonra başladı vücudum sanki çok. Farklı tepkiler yaratıyor gibi hakkımızda hayırlısı olsun

Evet oldu dikkat ediyoruz ama bnmde negatif çıktı bnde bekliyorum adetim 25 gün geçti göğüs hassasiyetim çarşamba başladı ilk defa böyle oluyor adet öncesi olurdu şimdi adetim 20 gün geçtikten sonra başladı vücudum sanki çok. Farklı tepkiler yaratıyor gibi hakkımızda hayırlısı olsun
Bilmişlik yapmicam :) zaten sizde uzun zamandır bekliyormussunuz. Eminim çoğu yaşadığımız duygu ayni. Ben lekelenme bile yaşadım ama sonuç hüsran. Bende aynı durumdayım, eskiden çok yoğun semptomlar hissederdim. Şuan sadece mide yanması ve goguslerimde gerginlik hissediyorum. Çok kez kendimi kandırdım, şuan bile kandırıyorum :)
Ama bazen burada okuyorum, yıllarca çocuk beklemişler ve sizin yazdığınız şekilde hissetmisler. Allah'tan ümit kesilmiyor, kesilse yaşanmaz. Ne zaman test vereceksin? En sonki birliktelikten kaç gün geçti?

Bilmişlik yapmicam :) zaten sizde uzun zamandır bekliyormussunuz. Eminim çoğu yaşadığımız duygu ayni. Ben lekelenme bile yaşadım ama sonuç hüsran. Bende aynı durumdayım, eskiden çok yoğun semptomlar hissederdim. Şuan sadece mide yanması ve goguslerimde gerginlik hissediyorum. Çok kez kendimi kandırdım, şuan bile kandırıyorum :)
Ama bazen burada okuyorum, yıllarca çocuk beklemişler ve sizin yazdığınız şekilde hissetmisler. Allah'tan ümit kesilmiyor, kesilse yaşanmaz. Ne zaman test vereceksin? En sonki birliktelikten kaç gün geçti?
4 gün geçti ama galiba regl olacağım hem kasık ağrım var hem göğüs ağrım bu ay femera ya başlayacağım eğer yine olmazsa tüp bebek deneyeceğiz 5 yıllık evliyiz

4 gün geçti ama galiba regl olacağım hem kasık ağrım var hem göğüs ağrım bu ay femera ya başlayacağım eğer yine olmazsa tüp bebek deneyeceğiz 5 yıllık evliyiz
Bende femera tedavisi alıyorum. 2 ay klomen denedi cevap vermedi. İlk ay femera ve iğnelerle yumurta büyüttük. Büyüdü ama olmadı. sonraki ay ilaca hiç tepki vermedi. 2 aydirda ben ara verdim tedaviye. Bu ay adeti bekliyorum gelince 2. Gün gidicem.
Aşılama yapıldı mı hiç ?

Bende femera tedavisi alıyorum. 2 ay klomen denedi cevap vermedi. İlk ay femera ve iğnelerle yumurta büyüttük. Büyüdü ama olmadı. sonraki ay ilaca hiç tepki vermedi. 2 aydirda ben ara verdim tedaviye. Bu ay adeti bekliyorum gelince 2. Gün gidicem.
Aşılama yapıldı mı hiç ?
Hiç aşılama olmadım doktor şans olarak normal yollardanok farklı değil dedi doktor çok önemli Bn hala içime sinen doktoru bulamadım

Kızlar merhaba ,sürekli bu formu takip ediyorum bende 2,5 yıldır gebelik düşünüyorum miyomlarım vardı rahmimin içinde onları aldırdım haziran 2021 ayında 3 ay korunduk 9 eylülde adet oldum düzenli adet olan biriyim doktor kontrolü altında klomen kullandım çatlatma iğnesi vermedi adetlerim çok düzenli diye ama 18 inci gün çatladı yumurtam baya hissettim öncesinde belirtilerini ,akıntı kasıklarımda ağrı çok şiddetliydi.ve biz çatlama öncesini sonrasını da değerlendirdik Kafam o kadar karıştı ki benimki geç döllenmeye mi girdi ?yoksa 28 günde olan biriyim ben 6 ekimde adet olmam lazım onu mu takip edeceğim ? . Bana yardımcı olursanız çok sevinirim .Çocuk sahibi olmayı o kadar çok istiyorum ki ALLAH biliyor ona sürekli dua dilimde , artık insanlarla da rahat konuşamıyorum ne zormuş bu işler tüp bebek tedavisini eşimi ikna edemedim her ay bu ay mı diyerek acı çekiyorum. Lütfen cevap verirseniz çok sevinirim.

Benim adetim 22 gün gecikti, haftada bir test yaptım çıkmadı. 18. Gün test silik çıktı 20. Gün çift çıktı. Şuan beta HCG 150 geç döllenme olduğu icin
nasıl yumurtlama gününüzü hatırlıyor musunuz ?baya adetinizin üzerinden zaman geçmiş adetinize nezaman kalaya kadar ilişki olayı oluyor benimde yumurtam 18 günde çatladı şuanda adetime 6 gün kaldı hiçbir belirti yaşamıyorum

Bende yaşadım

Olamaz diye regla 1 gün kala korunma olmadı ve 12 gün sonra hamile olduğumu öğrendim

Tabi 10 gün geçince yaptım ben test kanda negatifti

12 gün geçince tekrar yaptm pozitifti
İlişkiden 12 13 gün sonra çıkıyor tabi döllenme olursa
Bende sizin gibi reglden 3 gün önce korunmasız oldu. Regl olmayınca ilişkiden sonraki 11. Gün bakıldı kana negatif. İlaç başla dedi duphaston. Ben erteledim nedense bı turlu gidip alamadım. Dün içmeye başladım, içimde bı şüphe var. Bugun ilişkinin üstünden 18 gün geçti, beyaz yoğun jel kıvamlı akıntım geliyor. Regl öncesi ağrı gibi değil de özellikle sağ rahimde şişlik hissediyorum. Galiba tekrar test yaptıricam.

Bende sizin gibi reglden 3 gün önce korunmasız oldu. Regl olmayınca ilişkiden sonraki 11. Gün bakıldı kana negatif. İlaç başla dedi duphaston. Ben erteledim nedense bı turlu gidip alamadım. Dün içmeye başladım, içimde bı şüphe var. Bugun ilişkinin üstünden 18 gün geçti, beyaz yoğun jel kıvamlı akıntım geliyor. Regl öncesi ağrı gibi değil de özellikle sağ rahimde şişlik hissediyorum. Galiba tekrar test yaptıricam.
MERHABA NE YAPTINIZ ACABA HAMİLELİK VAR MI

MERHABA NE YAPTINIZ ACABA HAMİLELİK VAR MI
Kan Testi yaptırmadım birdaha. yorum yaptığım gün idrar testi yapmıştım negatifti. söktürücü ama gebelik varsa da zararı olmayan bı ilac vermişti. Onu kullandım 2 gün önce bitti. Hala adet olmayı bekliyorum. Bı yanım hala ümit ediyor ama hamile olduğumu sanmıyorum

Ben tam olarak bunu yaşadım 😅
Bana da yardımcı olur musunuz?
Benim sol yumurtalığım doğuştan çalışmıyor. Sağ yumurtalığım zayıf çalışıyordu 3 aylık ilaçlardan sonra düzene girdi. Adetim 28-33 gün aralıklı. Bildiğim kadarıyla adetlerim düzenli. Son adet tarihim 02 mart.
30-31 mart, 1-2-3 nisan tarihlerinde şeffaf, su gibi, yapışkan akıntım oldu. Islanacak kadar çok geliyordu ama aralıklı şekilde. Bunun yumurtlama olma ihtimalini düşünerek değerlendirdim. Adetim 04 nisan olması gerekirken olmadı. 08 nisanda idrar testi yaptım 3 saat sonra silik çizgi çıktı. 10 nisanda kan testi 0.100. bazen adet olacakmışım gibi karın ve sırt ağrılarım oldu aralıklı. Adetime yakın göğüslerim şişmesi ve acıması lazımdı. Ama göğsümde hiç bir değişiklik yok. Ne adet, ne de hamilelik belirtileri var. 12-13 idrar testi yaptım saatler sonra sanki sikik çizgiyi görüyordum. Dün yine idrar testi ama bu süfer negatif. Dr.la konuştum adet düzensizliğidir hamilelik olamaz dedi. Sizce geç yumurtlama, geç döllenme ola bilir mi. 4 aylık evliyim

Bana da yardımcı olur musunuz?
Benim sol yumurtalığım doğuştan çalışmıyor. Sağ yumurtalığım zayıf çalışıyordu 3 aylık ilaçlardan sonra düzene girdi. Adetim 28-33 gün aralıklı. Bildiğim kadarıyla adetlerim düzenli. Son adet tarihim 02 mart.
30-31 mart, 1-2-3 nisan tarihlerinde şeffaf, su gibi, yapışkan akıntım oldu. Islanacak kadar çok geliyordu ama aralıklı şekilde. Bunun yumurtlama olma ihtimalini düşünerek değerlendirdim. Adetim 04 nisan olması gerekirken olmadı. 08 nisanda idrar testi yaptım 3 saat sonra silik çizgi çıktı. 10 nisanda kan testi 0.100. bazen adet olacakmışım gibi karın ve sırt ağrılarım oldu aralıklı. Adetime yakın göğüslerim şişmesi ve acıması lazımdı. Ama göğsümde hiç bir değişiklik yok. Ne adet, ne de hamilelik belirtileri var. 12-13 idrar testi yaptım saatler sonra sanki sikik çizgiyi görüyordum. Dün yine idrar testi ama bu süfer negatif. Dr.la konuştum adet düzensizliğidir hamilelik olamaz dedi. Sizce geç yumurtlama, geç döllenme ola bilir mi. 4 aylık evliyim
Canım inşallah vardır bende birçok gecikmeyi hamilelik zannettim onun dışında birçok da kimyasal gebelik yaşadım 2tane ellerinden öper çocuğum var çok sınav verdik Rabbim nasip etti inşallah seninde olur

Geç döllenme yaşayıp testlerde negatif görüp daha sonra pozitif olan bayanlar bilgilerinizi burada paylaşırsanız hepimiz bilgilenelim
Ayin 11 de yumurtlama günümdu değerlendirdigimiz tek gündü regl tarihime 6 gün kala %98 doğruluk payı olduğu söylenen erken gebelik testi kopkoyu bir negatif çıktı kesin hamile değilim diye düşünürken regl 5 gün gecikince aldığım kaset testte ilk 10 saniyede bu seferde kopkoyu çift çizgi gördüm doktorum döllemenin 12 yada 13 ünde olduğunu söyledi hiç bir belirti yaşamadım sadece kasığımda gebelik öğrenmeden 4 gün önce pıt pıt diye bir atım hissettim

Back