- 22 Mart 2019
- 10.427
- 21.672
- 398
- 27
KızBebeğinzn cinsiyeti ne acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KızBebeğinzn cinsiyeti ne acaba
Allah bağışlasn
Ben de bugün adet oldum nihayetBiliyorum bende sizin gibi adet 1 gün gecikince test yaptım, şuan beklemedeyim. Yazınızı yakın hissettiğim için paylaşmak istedim.
Son 2 aydır planlı yapamıyoruz, tedaviyi bölmek zorunda kaldım. Bu ay takipli ilişki olmadı, günleri bile not almadım sadece sonucunun gününü biliyorum. adeti bekliyorum 2. Günü doktora gidicem
Amin canım Rabbim tüm isteyene nasip etsin inşaAllah sağlıkla sıhhatleAllah bağışlasn
Rahatlamissindr canım, bende bekliyorum. Gelse netleşecek herşey rahatlicam, tedaviye baslicam hem. Önümüzde ki aydan güzel haberler beklicez inşallahBen de bugün adet oldum nihayet
2 eylülden sonra birliktelik yaşadınız mı?Hepinize merhaba bnm 2 eylül de adet olmam gerekiyordu ama düzensizliklerim olduğu için Bn çok ciddiye almadım pko var bende 4 yıldır çocuk istiyoruz rahim filmi çekildim herşey temiz çıktı doktor sadece yumurtlama tarihimi iyi takip etmem gerektiğini söyledi erken gebelik testi yaptım fakat negatif ama adetim hiç 24 gün geçmemişti üç gün önce birden göğüs hassasiyetim başladı dün kasık bölgemde gerilme ve ağrı oldu geç döllenme ya da geç yumurtlama dan şüpheleniyorum aynı durumu yaşayan ya duyan var mı gebelik belirtilerindrn farkını anlayamıyorum sürekli hayal kırıklığı yaşıyorum o yüzden tekrar test yapmaya gücüm yok
Evet oldu dikkat ediyoruz ama bnmde negatif çıktı bnde bekliyorum adetim 25 gün geçti göğüs hassasiyetim çarşamba başladı ilk defa böyle oluyor adet öncesi olurdu şimdi adetim 20 gün geçtikten sonra başladı vücudum sanki çok. Farklı tepkiler yaratıyor gibi hakkımızda hayırlısı olsun2 eylülden sonra birliktelik yaşadınız mı?
Geç döllenme yumurtlama günlerinden harici zamanda yumurtlayinca ve birlikteliğe denk gelirse dollenmesiymis. Ve birliktelikten 13-15 gün sonrada testte sonuç çıkıyormuş. Yani geç döllenme de olsa en son ki birlikteliğinizden sonraki günleri sayın. Bende geçen gün ikinci idrar testimi yaptım, birliktelikten sonra 6 gün geçmsti o da negatif çıktı. Adetim bekliyorum ama hala bir umut var içimde
Bilmişlik yapmicam :) zaten sizde uzun zamandır bekliyormussunuz. Eminim çoğu yaşadığımız duygu ayni. Ben lekelenme bile yaşadım ama sonuç hüsran. Bende aynı durumdayım, eskiden çok yoğun semptomlar hissederdim. Şuan sadece mide yanması ve goguslerimde gerginlik hissediyorum. Çok kez kendimi kandırdım, şuan bile kandırıyorum :)Evet oldu dikkat ediyoruz ama bnmde negatif çıktı bnde bekliyorum adetim 25 gün geçti göğüs hassasiyetim çarşamba başladı ilk defa böyle oluyor adet öncesi olurdu şimdi adetim 20 gün geçtikten sonra başladı vücudum sanki çok. Farklı tepkiler yaratıyor gibi hakkımızda hayırlısı olsun
4 gün geçti ama galiba regl olacağım hem kasık ağrım var hem göğüs ağrım bu ay femera ya başlayacağım eğer yine olmazsa tüp bebek deneyeceğiz 5 yıllık evliyizBilmişlik yapmicam :) zaten sizde uzun zamandır bekliyormussunuz. Eminim çoğu yaşadığımız duygu ayni. Ben lekelenme bile yaşadım ama sonuç hüsran. Bende aynı durumdayım, eskiden çok yoğun semptomlar hissederdim. Şuan sadece mide yanması ve goguslerimde gerginlik hissediyorum. Çok kez kendimi kandırdım, şuan bile kandırıyorum :)
Ama bazen burada okuyorum, yıllarca çocuk beklemişler ve sizin yazdığınız şekilde hissetmisler. Allah'tan ümit kesilmiyor, kesilse yaşanmaz. Ne zaman test vereceksin? En sonki birliktelikten kaç gün geçti?
Bende femera tedavisi alıyorum. 2 ay klomen denedi cevap vermedi. İlk ay femera ve iğnelerle yumurta büyüttük. Büyüdü ama olmadı. sonraki ay ilaca hiç tepki vermedi. 2 aydirda ben ara verdim tedaviye. Bu ay adeti bekliyorum gelince 2. Gün gidicem.4 gün geçti ama galiba regl olacağım hem kasık ağrım var hem göğüs ağrım bu ay femera ya başlayacağım eğer yine olmazsa tüp bebek deneyeceğiz 5 yıllık evliyiz
Hiç aşılama olmadım doktor şans olarak normal yollardanok farklı değil dedi doktor çok önemli Bn hala içime sinen doktoru bulamadımBende femera tedavisi alıyorum. 2 ay klomen denedi cevap vermedi. İlk ay femera ve iğnelerle yumurta büyüttük. Büyüdü ama olmadı. sonraki ay ilaca hiç tepki vermedi. 2 aydirda ben ara verdim tedaviye. Bu ay adeti bekliyorum gelince 2. Gün gidicem.
Aşılama yapıldı mı hiç ?
nasıl yumurtlama gününüzü hatırlıyor musunuz ?baya adetinizin üzerinden zaman geçmiş adetinize nezaman kalaya kadar ilişki olayı oluyor benimde yumurtam 18 günde çatladı şuanda adetime 6 gün kaldı hiçbir belirti yaşamıyorumBenim adetim 22 gün gecikti, haftada bir test yaptım çıkmadı. 18. Gün test silik çıktı 20. Gün çift çıktı. Şuan beta HCG 150 geç döllenme olduğu icin
Bende sizin gibi reglden 3 gün önce korunmasız oldu. Regl olmayınca ilişkiden sonraki 11. Gün bakıldı kana negatif. İlaç başla dedi duphaston. Ben erteledim nedense bı turlu gidip alamadım. Dün içmeye başladım, içimde bı şüphe var. Bugun ilişkinin üstünden 18 gün geçti, beyaz yoğun jel kıvamlı akıntım geliyor. Regl öncesi ağrı gibi değil de özellikle sağ rahimde şişlik hissediyorum. Galiba tekrar test yaptıricam.Bende yaşadım
Olamaz diye regla 1 gün kala korunma olmadı ve 12 gün sonra hamile olduğumu öğrendim
Tabi 10 gün geçince yaptım ben test kanda negatifti
12 gün geçince tekrar yaptm pozitifti
İlişkiden 12 13 gün sonra çıkıyor tabi döllenme olursa
MERHABA NE YAPTINIZ ACABA HAMİLELİK VAR MIBende sizin gibi reglden 3 gün önce korunmasız oldu. Regl olmayınca ilişkiden sonraki 11. Gün bakıldı kana negatif. İlaç başla dedi duphaston. Ben erteledim nedense bı turlu gidip alamadım. Dün içmeye başladım, içimde bı şüphe var. Bugun ilişkinin üstünden 18 gün geçti, beyaz yoğun jel kıvamlı akıntım geliyor. Regl öncesi ağrı gibi değil de özellikle sağ rahimde şişlik hissediyorum. Galiba tekrar test yaptıricam.
Kan Testi yaptırmadım birdaha. yorum yaptığım gün idrar testi yapmıştım negatifti. söktürücü ama gebelik varsa da zararı olmayan bı ilac vermişti. Onu kullandım 2 gün önce bitti. Hala adet olmayı bekliyorum. Bı yanım hala ümit ediyor ama hamile olduğumu sanmıyorumMERHABA NE YAPTINIZ ACABA HAMİLELİK VAR MI
Bana da yardımcı olur musunuz?Ben tam olarak bunu yaşadım
Canım inşallah vardır bende birçok gecikmeyi hamilelik zannettim onun dışında birçok da kimyasal gebelik yaşadım 2tane ellerinden öper çocuğum var çok sınav verdik Rabbim nasip etti inşallah seninde olurBana da yardımcı olur musunuz?
Benim sol yumurtalığım doğuştan çalışmıyor. Sağ yumurtalığım zayıf çalışıyordu 3 aylık ilaçlardan sonra düzene girdi. Adetim 28-33 gün aralıklı. Bildiğim kadarıyla adetlerim düzenli. Son adet tarihim 02 mart.
30-31 mart, 1-2-3 nisan tarihlerinde şeffaf, su gibi, yapışkan akıntım oldu. Islanacak kadar çok geliyordu ama aralıklı şekilde. Bunun yumurtlama olma ihtimalini düşünerek değerlendirdim. Adetim 04 nisan olması gerekirken olmadı. 08 nisanda idrar testi yaptım 3 saat sonra silik çizgi çıktı. 10 nisanda kan testi 0.100. bazen adet olacakmışım gibi karın ve sırt ağrılarım oldu aralıklı. Adetime yakın göğüslerim şişmesi ve acıması lazımdı. Ama göğsümde hiç bir değişiklik yok. Ne adet, ne de hamilelik belirtileri var. 12-13 idrar testi yaptım saatler sonra sanki sikik çizgiyi görüyordum. Dün yine idrar testi ama bu süfer negatif. Dr.la konuştum adet düzensizliğidir hamilelik olamaz dedi. Sizce geç yumurtlama, geç döllenme ola bilir mi. 4 aylık evliyim
Ayin 11 de yumurtlama günümdu değerlendirdigimiz tek gündü regl tarihime 6 gün kala %98 doğruluk payı olduğu söylenen erken gebelik testi kopkoyu bir negatif çıktı kesin hamile değilim diye düşünürken regl 5 gün gecikince aldığım kaset testte ilk 10 saniyede bu seferde kopkoyu çift çizgi gördüm doktorum döllemenin 12 yada 13 ünde olduğunu söyledi hiç bir belirti yaşamadım sadece kasığımda gebelik öğrenmeden 4 gün önce pıt pıt diye bir atım hissettimGeç döllenme yaşayıp testlerde negatif görüp daha sonra pozitif olan bayanlar bilgilerinizi burada paylaşırsanız hepimiz bilgilenelim