NuuNu Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 4 Ocak 2020 412 136 53 20 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NuuNu #21 hayat2828 .!.: Benim bu ay daha belirgindi ama adet oldum Genişletmek için tıkla... Nasıl geç mi belirdi yani canım
hayat2828 .!.: Benim bu ay daha belirgindi ama adet oldum Genişletmek için tıkla... Nasıl geç mi belirdi yani canım
H hayat2828 🏡👨👩👦 Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2018 4.602 1.575 133 37 20 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NuuNu #22 NurBey .!.: Nasıl geç mi belirdi yani canım Genişletmek için tıkla... Evet geç çıkmıştı ama. Bilmiyorum benim son üç aldır hep silik çizgi çıkıyor bir iki gün sonra negatife dönüyor
NurBey .!.: Nasıl geç mi belirdi yani canım Genişletmek için tıkla... Evet geç çıkmıştı ama. Bilmiyorum benim son üç aldır hep silik çizgi çıkıyor bir iki gün sonra negatife dönüyor
NuuNu Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 4 Ocak 2020 412 136 53 20 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NuuNu #23 hayat2828 .!.: Evet geç çıkmıştı ama. Bilmiyorum benim son üç aldır hep silik çizgi çıkıyor bir iki gün sonra negatife dönüyor Genişletmek için tıkla... Anladım canım yok ben baya biriktiriyorum artık adet de gecikti ama olsa hemen çıkıyormuş zaten o yüzden ümidim yok
hayat2828 .!.: Evet geç çıkmıştı ama. Bilmiyorum benim son üç aldır hep silik çizgi çıkıyor bir iki gün sonra negatife dönüyor Genişletmek için tıkla... Anladım canım yok ben baya biriktiriyorum artık adet de gecikti ama olsa hemen çıkıyormuş zaten o yüzden ümidim yok
H hayat2828 🏡👨👩👦 Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2018 4.602 1.575 133 37 20 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NuuNu #24 NurBey .!.: Anladım canım yok ben baya biriktiriyorum artık adet de gecikti ama olsa hemen çıkıyormuş zaten o yüzden ümidim yok Genişletmek için tıkla... Belli olmaz inş vardır
NurBey .!.: Anladım canım yok ben baya biriktiriyorum artık adet de gecikti ama olsa hemen çıkıyormuş zaten o yüzden ümidim yok Genişletmek için tıkla... Belli olmaz inş vardır