• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebze'de hangi kadin dogum doktoru lutfen acil???

Ah ah! Kimsecikler yok ama ben ultrasyon gunune kadar bi umut yazayim yine de;(

Özel diyorsan ve Gebze olsun diyorsan Medical Park en iyi seçenek... Benim doktorum Hülya Çiçek idi ben memnum kaldım doktorumdan aklında bulunsun istersen.

Özel diyorsan ve Gebze olsun diyorsan Medical Park en iyi seçenek... Benim doktorum Hülya Çiçek idi ben memnum kaldım doktorumdan aklında bulunsun istersen.
Cok tsk cvp icin:) dediginiz doktor su an medikalde mi hala?

Biraz uzun zaman oldu doğum yapalı net bilgim yok maalesef :( bir de mine hanım vardı orada onun hakkında da olumlu yorumlar duymuştum. Bende sizin gibi hamile kaldığımda gebze de yeni olduğum için tamamen hislerime güvenerek Hülya hanımı seçmiştim bizim elektriğimiz tuttu o yüzden devam ettim. Size tavsiyem sizde hastane olarak Medical de karar kıldıysanız tamamen hisleriniz doğrultusunda hareket edin :) Sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım bebişinizi...

Aslında şöyle yapabilirsin google da gebzedeki özel hastaneleri aratıp web sayfasına bakabilirsin. Bulduğun bayan doktorları da tekrar google da arayabilirsin yorumlar için. Bir de sadece hastane olarak düşünme özel muayenehanesi olanları arattır.

Aslında şöyle yapabilirsin google da gebzedeki özel hastaneleri aratıp web sayfasına bakabilirsin. Bulduğun bayan doktorları da tekrar google da arayabilirsin yorumlar için. Bir de sadece hastane olarak düşünme özel muayenehanesi olanları arattır.
Canim inan oyle de yaptim ama net bir sonuca varamadim. Celiskili yorumlar vs gordum :(

Kk da her sey hakkida bilgisi olan arkadaslar hep cikar ama bu sefer sansima gebzede ozel hastaneye giden cikmadi ya... o da benim sanssizligim:KK43:

canım darıca farabi devlet hastnesinde yıldız altan aydın benım doktorum
kesinlikle tavsiye ederim.
hiç düşünme git.
ablan gibi hisseceksin.bu kadar bilgili kaliteli bir doktor bulmazsın
Canim bu doktora gideyim simdilik diyorum. Farabi hastanesi nasil peki cihazlari vs? Bir de kalabalik mi sakin mi??? Persembe gunu ultrasyona girecegim. Randevusuz gitsem sorun olur mu?

Canim bu doktora gideyim simdilik diyorum. Farabi hastanesi nasil peki cihazlari vs? Bir de kalabalik mi sakin mi??? Persembe gunu ultrasyona girecegim. Randevusuz gitsem sorun olur mu?
canım yıldız hanım randevusuz bakmıyor malesef bu hastane araştırma hastanesi olmaya hazırlanıyor düşün
artık teçhizatını :) çok temiz harika bir hastane ben özele gitmiyorum düşün.
geçen bir rakadaşımı yolladım yıldız hanıma çok ama çok mutlu olmuş çok menmun kalnmış alo 182 den gir rnd.al canım

canım yıldız hanım randevusuz bakmıyor malesef bu hastane araştırma hastanesi olmaya hazırlanıyor düşün
artık teçhizatını :) çok temiz harika bir hastane ben özele gitmiyorum düşün.
geçen bir rakadaşımı yolladım yıldız hanıma çok ama çok mutlu olmuş çok menmun kalnmış alo 182 den gir rnd.al canım
Tamam cok tsk ederim :) ins cok uzak degildir bana. Ya cok korkuyorum bebisime bir sey olur diye... 7 yillik bir esaretten gelen mucizem:(