Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tsk cvp icin:) dediginiz doktor su an medikalde mi hala?Özel diyorsan ve Gebze olsun diyorsan Medical Park en iyi seçenek... Benim doktorum Hülya Çiçek idi ben memnum kaldım doktorumdan aklında bulunsun istersen.
Canim inan oyle de yaptim ama net bir sonuca varamadim. Celiskili yorumlar vs gordumAslında şöyle yapabilirsin google da gebzedeki özel hastaneleri aratıp web sayfasına bakabilirsin. Bulduğun bayan doktorları da tekrar google da arayabilirsin yorumlar için. Bir de sadece hastane olarak düşünme özel muayenehanesi olanları arattır.
Her doktora da herkes çok iyi demez arada bir kötü diyen de olur. Normal yaniCanim inan oyle de yaptim ama net bir sonuca varamadim. Celiskili yorumlar vs gordum![]()
Tabiki haklisiniz... medikale gidecem galiba. Anladigim kadariyla kimse memnun degil gebzenin ozel hastanelerinden...Her doktora da herkes çok iyi demez arada bir kötü diyen de olur. Normal yani
Canim bu doktora gideyim simdilik diyorum. Farabi hastanesi nasil peki cihazlari vs? Bir de kalabalik mi sakin mi??? Persembe gunu ultrasyona girecegim. Randevusuz gitsem sorun olur mu?canım darıca farabi devlet hastnesinde yıldız altan aydın benım doktorum
kesinlikle tavsiye ederim.
hiç düşünme git.
ablan gibi hisseceksin.bu kadar bilgili kaliteli bir doktor bulmazsın
canım yıldız hanım randevusuz bakmıyor malesef bu hastane araştırma hastanesi olmaya hazırlanıyor düşünCanim bu doktora gideyim simdilik diyorum. Farabi hastanesi nasil peki cihazlari vs? Bir de kalabalik mi sakin mi??? Persembe gunu ultrasyona girecegim. Randevusuz gitsem sorun olur mu?
Tamam cok tsk ederim :) ins cok uzak degildir bana. Ya cok korkuyorum bebisime bir sey olur diye... 7 yillik bir esaretten gelen mucizemcanım yıldız hanım randevusuz bakmıyor malesef bu hastane araştırma hastanesi olmaya hazırlanıyor düşün
artık teçhizatını :) çok temiz harika bir hastane ben özele gitmiyorum düşün.
geçen bir rakadaşımı yolladım yıldız hanıma çok ama çok mutlu olmuş çok menmun kalnmış alo 182 den gir rnd.al canım
sen nerde oturuyosun gebze merkezmi ?Tamam cok tsk ederim :) ins cok uzak degildir bana. Ya cok korkuyorum bebisime bir sey olur diye... 7 yillik bir esaretten gelen mucizem![]()
Tek bildigim mutlu kent'teyim :)sen nerde oturuyosun gebze merkezmi ?
yakın canım 550 ye bin onunde inTek bildigim mutlu kent'teyim :)
Cok tsk ederimmmm:)yakın canım 550 ye bin onunde in
direk otobusler var 30 dk gidersin
ama önce randevu yıldız hanıma rand.çok zor gece 00:00 da deneCok tsk ederimmmm:)