Gebze'de hangi kadin dogum doktoru lutfen acil???

Allah razi olsun ins darisi basina canim... inan hala inanamiyorum 7 yillik bir zor mu zor bir surec ve Rabbime sonsuz hamdolsun bebisim benimle...

Merhaba hayirli olsun.
Kaynarcada yuzyil hastanesi var.Gebzede degil ama cok uzak degil gebzeye.Yuzyil butun drlari tavsiye edebilirim.
Tupbebegi nerede yaptirdiniz acaba?

Merhaba hayirli olsun.
Kaynarcada yuzyil hastanesi var.Gebzede degil ama cok uzak degil gebzeye.Yuzyil butun drlari tavsiye edebilirim.
Tupbebegi nerede yaptirdiniz acaba?
Esim de yizyil hastanesi var demisti. Peki bayan doktorlarindan tavsiye edebileceginiz??? Umut tup bebek merkezinde... Bahceci umt tup bebek...
Tekrar cok tsk :)

Esim de yizyil hastanesi var demisti. Peki bayan doktorlarindan tavsiye edebileceginiz??? Umut tup bebek merkezinde... Bahceci umt tup bebek...
Tekrar cok tsk :)

Buarada gebzede de yuzyil var ama tavsiye etmem.Yuzyilda muayane ucreti 70tl kaynarcadaki.
Ben meltem cavusogluna gitmistim memnun kaldim.
Hergun sabaha kadar nobetci dr da var ayrica.

Esim sormus, devletle anlasmalari yokmus diger ozel hastaneler ve bayan doktorlari hakkinda bilginiz yok mu?
Merhaba,
Gebze'de yok maalesef
Pendik'te Bölge Hastanesi var. Orada bir arkadaşımın eşi doğum yaptı ona sorabilirim düşünürseniz. Bildiğimi kadarıyla memnunlardı. Bir de Kaynarca'ya yeni Medikal Park açacaklardı. Hizmete girdi mi bilmiyorum ama oraya da bakabilirsiniz. Gebze'ye çok yakın sayılmaz ama uzak da denmez.

Buarada gebzede de yuzyil var ama tavsiye etmem.Yuzyilda muayane ucreti 70tl kaynarcadaki.
Ben meltem cavusogluna gitmistim memnun kaldim.
Hergun sabaha kadar nobetci dr da var ayrica.

Aynen Gebze Yuzyil berbat. Hic bir bolumune tavsiye etmem.

Herkese cok tsk ederim
Anladigim kadariyla gebzenin ozel hadtanelerinden iyi buldugunuz onerdiginiz yok

Doktorsuz mu kaldim ben ya

Ya aslinda ben medikali dusunmustum ama medikal hakkinda sikayetler varmis mahkemelik boyuta gelen... ne yapsam ya

Sen bilirsin yani ama her hastanenin şikayet durumu olur. Mahkemelik olduğu hastası olur. Ona göre değenlendirme yapmamak gerekiyor. Ama zaten orada bayan doktor var mı bilmiyorum.

Sen bilirsin yani ama her hastanenin şikayet durumu olur. Mahkemelik olduğu hastası olur. Ona göre değenlendirme yapmamak gerekiyor. Ama zaten orada bayan doktor var mı bilmiyorum.
Canim ya kimse net bir sey demedi k8mi bayanlar baska yerlere gitmis... farabid3 iyi bi doktor varmis ama o da devlet hastanesi... ben ozel hastane dusunuyorum. 10 gun sonra gidip ulturasyona girmem gerekiyor ama ben hala doktor bulamadim

Canim ya kimse net bir sey demedi k8mi bayanlar baska yerlere gitmis... farabid3 iyi bi doktor varmis ama o da devlet hastanesi... ben ozel hastane dusunuyorum. 10 gun sonra gidip ulturasyona girmem gerekiyor ama ben hala doktor bulamadim
Bayan olması şart mı? erkek doktora gidersin bir süre, zaten hep karından bakılıyor. Sonra bayan doktor bulunca ona geçersin. Benim eşim çok takıntılıydı erkek doktor konusunda ama mecbur gidecem dedim. İlk zamanlar bebeği göremeyince alttan bakıyor kimisi ama benimki o zaman bile bakmamıştı sonra bayan doktor bakmıştı. Şimdi hem erkek hem bayan doktora gidiyorum.
Sen de bir süre git sonra içine sinen birini bulunca değişririrsin.

Iki ayri doktora mi gidiyorsun??? Benim esim takintili degil ben utaniyorum elimde degil hangi hastanelere gidiyorsun???

Kizlar ciddi ciddi doktorsuz kaldim ya

Ultrasyon gunune kadar ben sorayim hep bir umut ins bilgisi olan cikar