Allah razi olsun ins darisi basina canim... inan hala inanamiyorum 7 yillik bir zor mu zor bir surec ve Rabbime sonsuz hamdolsun bebisim benimle...
Esim de yizyil hastanesi var demisti. Peki bayan doktorlarindan tavsiye edebileceginiz??? Umut tup bebek merkezinde... Bahceci umt tup bebek...Merhaba hayirli olsun.
Kaynarcada yuzyil hastanesi var.Gebzede degil ama cok uzak degil gebzeye.Yuzyil butun drlari tavsiye edebilirim.
Tupbebegi nerede yaptirdiniz acaba?
Allah razi olsun.... hala ruya gibi :)Maşallah,Allah kucağınıza sağlıkla almayı da nasip etsin inşallah.
.
Canim esim dedi farabi devlet hast. Ozel degil dedi... devlet hastaneleri genelde aşırı yogun okur vs olumsuz yonu var mi hastanenin????yok canım 10 dakka gebzeye
bende gebzede oturuyorum
Esim de yizyil hastanesi var demisti. Peki bayan doktorlarindan tavsiye edebileceginiz??? Umut tup bebek merkezinde... Bahceci umt tup bebek...
Tekrar cok tsk :)
Merhaba,Esim sormus, devletle anlasmalari yokmusdiger ozel hastaneler ve bayan doktorlari hakkinda bilginiz yok mu?
Ah ben izmitteki doktorumla devam etmiştim gebzeye taşındıktan sonra da maalesef.
Ben deWOLFROG y etiketleyeyim, onun bilgisi olabilir.
Buarada gebzede de yuzyil var ama tavsiye etmem.Yuzyilda muayane ucreti 70tl kaynarcadaki.
Ben meltem cavusogluna gitmistim memnun kaldim.
Hergun sabaha kadar nobetci dr da var ayrica.
Canim ya kimse net bir sey demedi k8mi bayanlar baska yerlere gitmis... farabid3 iyi bi doktor varmis ama o da devlet hastanesi... ben ozel hastane dusunuyorum. 10 gun sonra gidip ulturasyona girmem gerekiyor ama ben hala doktor bulamadimSen bilirsin yani ama her hastanenin şikayet durumu olur. Mahkemelik olduğu hastası olur. Ona göre değenlendirme yapmamak gerekiyor. Ama zaten orada bayan doktor var mı bilmiyorum.
Bayan olması şart mı? erkek doktora gidersin bir süre, zaten hep karından bakılıyor. Sonra bayan doktor bulunca ona geçersin. Benim eşim çok takıntılıydı erkek doktor konusunda ama mecbur gidecem dedim. İlk zamanlar bebeği göremeyince alttan bakıyor kimisi ama benimki o zaman bile bakmamıştı sonra bayan doktor bakmıştı. Şimdi hem erkek hem bayan doktora gidiyorum.Canim ya kimse net bir sey demedi k8mi bayanlar baska yerlere gitmis... farabid3 iyi bi doktor varmis ama o da devlet hastanesi... ben ozel hastane dusunuyorum. 10 gun sonra gidip ulturasyona girmem gerekiyor ama ben hala doktor bulamadim
Iki ayri doktora mi gidiyorsun??? Benim esim takintili degil ben utaniyorum elimde degilBayan olması şart mı? erkek doktora gidersin bir süre, zaten hep karından bakılıyor. Sonra bayan doktor bulunca ona geçersin. Benim eşim çok takıntılıydı erkek doktor konusunda ama mecbur gidecem dedim. İlk zamanlar bebeği göremeyince alttan bakıyor kimisi ama benimki o zaman bile bakmamıştı sonra bayan doktor bakmıştı. Şimdi hem erkek hem bayan doktora gidiyorum.
Sen de bir süre git sonra içine sinen birini bulunca değişririrsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?