Cok sag ol canim... biz bu yil yeni geldik gebzeye, hicbir yeri tanimiyorum.potipoto öncelikle tebrik ederim :) Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım
Gebze Anadolu Sağlık Merkezi'nde Zeynep Yılmaz var. Hem bilgisi, hem ilgisi, hem de pozitif enerjisiyle muhteşem bir doktordur. Kesinlikle tavsiye ederim..
Esim sormus, devletle anlasmalari yokmuspotipoto evet orada sgk ya da emekli sandığı geçmiyor bildiğim kadarıyla. Ama sorun yine de..
Açıkçası bizim şirketimizin anlaşması olduğundan muayene ücretleri ne kadar hiç bilmiyorumAnlaşmalı fiyat üzerinden özel sağlık sigortamla ödeme yapıyorum..
Cok sag ol canim... biz bu yil yeni geldik gebzeye, hicbir yeri tanimiyorum.
Dedigin yeri esime soyledim, esim oranin devletle anlasmasi olmadigini, fiyatlarin aşırı yuksek oldugunu soyluyor. Biz mi yanlis biliyoruz acaba? Muayenesi ucreti vs hakkinda bilgin var mi???? Cok tsk ederin tekrar
Canim darica dedigin uzak degilse eger giderim. Rsim aksam bi gelsin. 10 gun sonra ultrasyona girmem gerek... cok tsk ederim...canım darıca farabi devlet hastnesinde yıldız altan aydın benım doktorum
kesinlikle tavsiye ederim.
hiç düşünme git.
ablan gibi hisseceksin.bu kadar bilgili kaliteli bir doktor bulmazsın
Cok cok sag olunAh ben izmitteki doktorumla devam etmiştim gebzeye taşındıktan sonra da maalesef.
Ben deWOLFROG y etiketleyeyim, onun bilgisi olabilir.
yok canım 10 dakka gebzeyeCanim darica dedigin uzak degilse eger giderim. Rsim aksam bi gelsin. 10 gun sonra ultrasyona girmem gerek... cok tsk ederim...
Allah razi olsun ins darisi basina canim... inan hala inanamiyorum 7 yillik bir zor mu zor bir surec ve Rabbime sonsuz hamdolsun bebisim benimle...Doktor hakkında bir bilgim yok.
Gözünaydın olsun demeye geldim..
Benim 5 sene olacak..
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. .
Maşallah,Allah kucağınıza sağlıkla almayı da nasip etsin inşallah.Allah razi olsun ins darisi basina canim... inan hala inanamiyorum 7 yillik bir zor mu zor bir surec ve Rabbime sonsuz hamdolsun bebisim benimle...
Allah razi olsun ins darisi basina canim... inan hala inanamiyorum 7 yillik bir zor mu zor bir surec ve Rabbime sonsuz hamdolsun bebisim benimle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?