• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebze'de hangi kadin dogum doktoru lutfen acil???

potipoto

Mevsimlerden sonbahardayım!
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
460
Puanlar
173
Bayanlar neredeyse 7 yildir cocuk tedavisi goruyorum.o kadar zor bir surec ki Allah dusmanima dahi yasatmasin:KK43:
Tup bebkle pozitifi gordum Allah'a sonsuz hamdolsun.
Bu kadar zor umutsuz bir surecten sonra pozitifi gorup hassas olmamak mumkun mu :KK43: Yillar sonra mucizem benimle...Hala şoktayim ve hala inanamiyorum bebisim benimle mi gercekten:KK61:
Gemze'de ozel hastanelerden hangisini ve bayan doktorlardan hangi doktoru onerirsiniz????? Bundan sonraki surec icin hangi doktorla baslayayim ve devam edeyim???

Son düzenleme:
Lutfen bilgisi olan yardimci olsun?

Hala yardim bekliyorum bilgisi olan ? :(

potipoto potipoto öncelikle tebrik ederim :) Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım
Gebze Anadolu Sağlık Merkezi'nde Zeynep Yılmaz var. Hem bilgisi, hem ilgisi, hem de pozitif enerjisiyle muhteşem bir doktordur. Kesinlikle tavsiye ederim..

potipoto potipoto öncelikle tebrik ederim :) Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım
Gebze Anadolu Sağlık Merkezi'nde Zeynep Yılmaz var. Hem bilgisi, hem ilgisi, hem de pozitif enerjisiyle muhteşem bir doktordur. Kesinlikle tavsiye ederim..
Cok sag ol canim... biz bu yil yeni geldik gebzeye, hicbir yeri tanimiyorum.
Dedigin yeri esime soyledim, esim oranin devletle anlasmasi olmadigini, fiyatlarin aşırı yuksek oldugunu soyluyor. Biz mi yanlis biliyoruz acaba? Muayenesi ucreti vs hakkinda bilgin var mi???? Cok tsk ederin tekrar :KK19:

potipoto potipoto evet orada sgk ya da emekli sandığı geçmiyor bildiğim kadarıyla. Ama sorun yine de..
Açıkçası bizim şirketimizin anlaşması olduğundan muayene ücretleri ne kadar hiç bilmiyorum :KK43: Anlaşmalı fiyat üzerinden özel sağlık sigortamla ödeme yapıyorum..

potipoto potipoto evet orada sgk ya da emekli sandığı geçmiyor bildiğim kadarıyla. Ama sorun yine de..
Açıkçası bizim şirketimizin anlaşması olduğundan muayene ücretleri ne kadar hiç bilmiyorum :KK43: Anlaşmalı fiyat üzerinden özel sağlık sigortamla ödeme yapıyorum..
Esim sormus, devletle anlasmalari yokmus:KK43: diger ozel hastaneler ve bayan doktorlari hakkinda bilginiz yok mu?

Doktor hakkında bir bilgim yok.
Gözünaydın olsun demeye geldim..
Benim 5 sene olacak..
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. .

:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

Cok sag ol canim... biz bu yil yeni geldik gebzeye, hicbir yeri tanimiyorum.
Dedigin yeri esime soyledim, esim oranin devletle anlasmasi olmadigini, fiyatlarin aşırı yuksek oldugunu soyluyor. Biz mi yanlis biliyoruz acaba? Muayenesi ucreti vs hakkinda bilgin var mi???? Cok tsk ederin tekrar :KK19:

canım darıca farabi devlet hastnesinde yıldız altan aydın benım doktorum
kesinlikle tavsiye ederim.
hiç düşünme git.
ablan gibi hisseceksin.bu kadar bilgili kaliteli bir doktor bulmazsın

canım darıca farabi devlet hastnesinde yıldız altan aydın benım doktorum
kesinlikle tavsiye ederim.
hiç düşünme git.
ablan gibi hisseceksin.bu kadar bilgili kaliteli bir doktor bulmazsın
Canim darica dedigin uzak degilse eger giderim. Rsim aksam bi gelsin. 10 gun sonra ultrasyona girmem gerek... cok tsk ederim...

Doktor hakkında bir bilgim yok.
Gözünaydın olsun demeye geldim..
Benim 5 sene olacak..
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. .

:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek:
Allah razi olsun ins darisi basina canim... inan hala inanamiyorum 7 yillik bir zor mu zor bir surec ve Rabbime sonsuz hamdolsun bebisim benimle...

Allah razi olsun ins darisi basina canim... inan hala inanamiyorum 7 yillik bir zor mu zor bir surec ve Rabbime sonsuz hamdolsun bebisim benimle...
Maşallah,Allah kucağınıza sağlıkla almayı da nasip etsin inşallah.
.

Amin inşallah..
Çok şükür canım
hamileliğini doya doya yaşa..

:KK200: