• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık GEBZE'DE HAMILE OLANLAR !!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Gmzdg75

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2017
27
23
88
32
Merhaba arkadaslar yaklasik 1 yildir Gebzede yasiyorum 2 aylik hamileyim hastane arayisina girdim butun hastane yorumlarini okudum hepsi icin cok kotu yorumlar var. Gittiginiz memnun oldugunuz doktorlar hastaneler varsa paylasirsaniz cok memnun olurum simdiden hepinize cok tesekkur ederim.

Medikal parka dun gittim ben de ama muayene ucreti cok fazla geldi bana :( 1 kez farabiye gittim 1 kez de fatih devlet hastanesine ama doktorlar hemen cikartiyolar soru soramiyorum resmen :(

Merkez hastanesi cihangir bey de iyiymis canim orasi daha uygundur bi bak istesen.farabide de yıldız altan aydin iyiymiş

Yildiz doktoru duydum ama randevu almak icin siteye girdigim de hic ismi cikmiyor tatilde falan mi acaba bilemedim

Merkez ve yuzyıl daha uygun medikale göre bende medikale gidiyorum.Bir defa merkeze gitme gibi bi hata yaptım allah düşürmesin devlet hastanesinden beter yuzyılı tercih edebilirsin

Gercekten o kadar kötü mu merkez hastanesi ? :( orda ki cihangir ay'i öneren cok var ama o yuzden gidiyim dedim

Back
X