Merhaba ben yeni uye oldum.. suan 13 haftalık hamileyim gebze medical park hastanesi mine hanima gidiyorum simdilik memnunum ama darica farabi hastanesinde yildiz altan aydin diye bi doktoru tavsiye etti arkadasim orayada gitmek istiyorum bu hastanelerde ve bu doktorlarda doğum yapan varmi dogum gece olursa mine hanim gelmiyomus kafam cok karışık dogum nasil olacak hastanedeki ebeler nasil davraniyorlar devlet yada özel iyi olduktan sonra farketmez lutfen yardimci olurmusunuz? Teşekkürler
merhaba bulabildiniz mi acaba doktor bende devlet istyrmm ama yıldız hanm a da randevu bulnmyrr kesnlklee ( çok kötüü bi durumm darıca iyi diylr ama doktor bulmyrzz (
merhaba bulabildiniz mi acaba doktor bende devlet istyrmm ama yıldız hanm a da randevu bulnmyrr kesnlklee ( çok kötüü bi durumm darıca iyi diylr ama doktor bulmyrzz (
Merhaba evet maalesef devlette randevu almak zor gece 12 den hemen sonra deneyin şansınızı o Zaman alabilirsiniz
Ben mesajınızı yeni gördüm geç kalmışsam da cevaplamak istedim doktor buldum ama kurtköyde doğum yapmak zorunda kaldım Trombosit değerlerim düşük olduğu için Gebze'de hiçbir hastanede doğum yapamayacağım söylendi araştırmaya gönderdiler ama araştırmaya gitmem zordu randevu ve uzak olmasından dolayı birde doğum sırasında bir sürü öğrencinin sizi izlediğini duydum ve gitmek istemedim. Kurtköy emsey hastanesinde doğum yaptım orada kan ihtiyacı olurda hemen Trombosit hazırlayıp verebileceklerini söylediler.. Bu arada doğum yaptım ben kızım 3 aylık olduDoktorum orkide hanımdı çok memnun kaldım hastaneden çalışanlardan ve doktorumdan sağılsunlar ikinciye hamile kaldığımda da tercihim yine orkide hanım olacak inşallah
Siz de hamileliğin sonlarına gelmişsiniz inşallah kolay doğumunuz olur
Doktor tecrübesi son derece önemli. Biz mine hanımın ihmali yüzünden doğumuna iki hafta kalan bebegimizi kaybettik riski görüp erkenden alabilirdi bebeği ama yapmadı. iyice araştırın. Iyice sorgulayın.