- Konu Sahibi didossssss
-
Gebze yuzyil da oneriniz var mi acaba. Bide muayene ucretleri nedir acaba bilen var mi.Merhaba yazinizi biraz gec gordum 25 temmuzda Medikal Park Gebze hastanesinde acil sezaryanla dogum yaptim mine hanimla baslamistik ama Azize Turhan 'la devam ettik dogumumuzuda Azize hnm gerceklestirdi iyiki degistirmisiz ben cok memnun kaldim doktorumdan tavsiye ederim
Cok tsk ederim... 3 doktor degistirmenizin nedebi neydi? Ben su an mine hanima gidiyorum.netteki yorumlara gote mine hanima gittim.cok sicak vs deniliyordu yorumlarda ama bana soguk geldi.yaniliyor muyum onu da bilmiyorum. Detay verebilir misiniz bu 3 doktir hakkinda arti ve eksiler nelerdi???Merhaba yazinizi biraz gec gordum 25 temmuzda Medikal Park Gebze hastanesinde acil sezaryanla dogum yaptim mine hanimla baslamistik ama Azize Turhan 'la devam ettik dogumumuzuda Azize hnm gerceklestirdi iyiki degistirmisiz ben cok memnun kaldim doktorumdan tavsiye ederim
Hayir 3 doktor degil 2 doktor bende interqnetteki yorumlara bakarak mine hanimi tercih etmistim aynen sizin bahsettiginiz soguk tavirlari yuzunden bi arkadasimizin tavsiyesi ile ayni hastanede Azize Turhan'a gecis yaptik ve cok memnun kaldik aksama kadar bircok bebek gormesine ragmen ultrasonda bizinle beraber bebegimizi sevdi her muayeneden tebessumle ayrildik muayene ucreti 115 tl yuzyilda fiyatlar biraz daha uygun diye biliyorum buyuzden birazda kalabalik ve orda doguma sizi takip eden doktor gelmiyormus gece olursa dogum nobetci doktor kimse o yaptiriyormus ben beni takip eden doktorun dogum yaptirmasini istemistim oylede oldu Azize hnm olum kalim birsey olmadiktan sonra ben gelicem demisti ve dogumum gece oldu ve o yaptirdiCok tsk ederim... 3 doktor degistirmenizin nedebi neydi? Ben su an mine hanima gidiyorum.netteki yorumlara gote mine hanima gittim.cok sicak vs deniliyordu yorumlarda ama bana soguk geldi.yaniliyor muyum onu da bilmiyorum. Detay verebilir misiniz bu 3 doktir hakkinda arti ve eksiler nelerdi???
Burcu hanımı öve öve bitiremiyorlar ama ben hiç memnun kalmadım normal muayeneye gitmiştim çok ters bi kadın bide siz gidin bakalım frekansınız tutucakmıbu başlığa cevap veren olmamış ama belki okuyanlara yardımcı olur. baneim 6 yaşında bir kızım var sonrasında 2 düşüğüm olduve şimdi tekrar hamileyim. çok korkuyorum .gebze medcal parkta candan çelik hanıma gidiyorum . inşallah tekrar düşmez. şimdilik memnunum ama burcu hanımı çok önerdikleri için onada gidecem. 10 temmuzda yorumlarımı yazarım. hastane genel olarak çoook temiz:)
Cnm bnmde Dr um azize hanım allah nasip ederse doğumu da onda yapıcam kesinlikle öneriyorum insan gibi dinliyor ve herşeyi ayrıntılarıyla açıklıyorHepinizin yorumlari icin tesekkurler. Gebe degilim ama Azize Hanima bugun muayene oldum. Ultrasonla kontrol arti smear testi yaptik. Cok tatli bir kadin. Bebek istedigimi söyleyince direk kan testi idrar testi ve bakilmasi gereken değerleri acikladi ve yaptiralim mi diye sordu. Bir kac sikayetim vardi onlari söyleyince o sikayetlerim icin ozel bir kac bakilmasi gereken deger daha ekledi. Muayenemde cok sekerdi hic canim yanmadi. Gebelik isteyen kadinlara sunlari sunlari oneriyorum diye guzel guzel acikladi. Calisma tarzini begendim Allah nasip eder de gebe kalirsam onunla devam etmeyi dusunuyorum.
Cnm bnmde Dr um azize hanım allah nasip ederse doğumu da onda yapıcam kesinlikle öneriyorum insan gibi dinliyor ve herşeyi ayrıntılarıyla açıklıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?