Gebze medical park hastanesinde doğum yapan var mı ?

Bende medikal park gebzede mine kabakas gidiyorum suan 8 haftaligiz orada dogum yapanlar tecrubelerini paylasmasi Cok faydali olur bizim icin odalar hemsireler dogumhane nasil ???

Merhaba arkadaşlar
Ben de medical park a gidiyorum. Doktorum Ahmet Rıza Esmer.
Rahim ağzı yetmezliğim nedeniyle 5 hafta önce serklaj operasyonumu da o gerçekleştirdi. Oldukça sıcak kanlı bir doktor. Tavsiye ederim.
Gerçi böyle durumlarda anneyle doktorun kimyasının uyması gerekiyor. Birinin çok beğendiği bir doktoru başkası hiç beğenmeyebiliyor. Biraz kişisel bir durum

5 Ocakta Gebze Medikalpark ta doktor Mine Hanimda sezaryan operasyonum gerceklesti. Hastaneden ve kendisinden cok memnun ayrildim.Hastanenin sağlık personelide gayet deneyimli ve ilgili...Bilgilerinize

Merhaba yamantuba ozel degilse biraz dogum hikayenizden bahsedebilirmisiniz planli bi sezaryanmiydi sartlar oylemi gelisti cunki mine hnm mumkun oldugunca normal dogum tercihimiz demisti ilk dogumum o yuzden merakimi mazur gorun ama bilgilendirirseniz cok memnun olurum (ozel mesajda atabilirsiniz) simdiden tesekkurler bebeginizide saglicakla buyutun insallah

Arkafaslar be de Mine Hanim'a mi gitsem lutgen yarfimci olun. 7 yillik zor bir surec sonucunda yeni hamileyim. Bu yuzd3n cok hasassim. Bayan doktorlarfan hangisini onerirsiniz???

Merhaba yazinizi biraz gec gordum 25 temmuzda Medikal Park Gebze hastanesinde acil sezaryanla dogum yaptim mine hanimla baslamistik ama Azize Turhan 'la devam ettik dogumumuzuda Azize hnm gerceklestirdi iyiki degistirmisiz ben cok memnun kaldim doktorumdan tavsiye ederim

Merhaba yazinizi biraz gec gordum 25 temmuzda Medikal Park Gebze hastanesinde acil sezaryanla dogum yaptim mine hanimla baslamistik ama Azize Turhan 'la devam ettik dogumumuzuda Azize hnm gerceklestirdi iyiki degistirmisiz ben cok memnun kaldim doktorumdan tavsiye ederim
Gebze yuzyil da oneriniz var mi acaba. Bide muayene ucretleri nedir acaba bilen var mi.

Cok tsk ederim... 3 doktor degistirmenizin nedebi neydi? Ben su an mine hanima gidiyorum.netteki yorumlara gote mine hanima gittim.cok sicak vs deniliyordu yorumlarda ama bana soguk geldi.yaniliyor muyum onu da bilmiyorum. Detay verebilir misiniz bu 3 doktir hakkinda arti ve eksiler nelerdi???

Cok tsk ederim... 3 doktor degistirmenizin nedebi neydi? Ben su an mine hanima gidiyorum.netteki yorumlara gote mine hanima gittim.cok sicak vs deniliyordu yorumlarda ama bana soguk geldi.yaniliyor muyum onu da bilmiyorum. Detay verebilir misiniz bu 3 doktir hakkinda arti ve eksiler nelerdi???
Hayir 3 doktor degil 2 doktor bende interqnetteki yorumlara bakarak mine hanimi tercih etmistim aynen sizin bahsettiginiz soguk tavirlari yuzunden bi arkadasimizin tavsiyesi ile ayni hastanede Azize Turhan'a gecis yaptik ve cok memnun kaldik aksama kadar bircok bebek gormesine ragmen ultrasonda bizinle beraber bebegimizi sevdi her muayeneden tebessumle ayrildik muayene ucreti 115 tl yuzyilda fiyatlar biraz daha uygun diye biliyorum buyuzden birazda kalabalik ve orda doguma sizi takip eden doktor gelmiyormus gece olursa dogum nobetci doktor kimse o yaptiriyormus ben beni takip eden doktorun dogum yaptirmasini istemistim oylede oldu Azize hnm olum kalim birsey olmadiktan sonra ben gelicem demisti ve dogumum gece oldu ve o yaptirdi

bu başlığa cevap veren olmamış ama belki okuyanlara yardımcı olur. baneim 6 yaşında bir kızım var sonrasında 2 düşüğüm oldu:KK14: ve şimdi tekrar hamileyim. çok korkuyorum .gebze medcal parkta candan çelik hanıma gidiyorum . inşallah tekrar düşmez. şimdilik memnunum ama burcu hanımı çok önerdikleri için onada gidecem. 10 temmuzda yorumlarımı yazarım. hastane genel olarak çoook temiz:)
Burcu hanımı öve öve bitiremiyorlar ama ben hiç memnun kalmadım normal muayeneye gitmiştim çok ters bi kadın bide siz gidin bakalım frekansınız tutucakmı

Merhaba,
Öncelikle bir arkadaşın dediği gibi dr hasta frekansı tutması önemli.birine iyi gelen dr. diğerine iyi gelmiyor.Birinin beğenmediğini diğeri beğeniyor.. Ben 5 sene önce ilk hamileliğimde Medikalpark has.'de Mine Kabaka'a gittim 6 ay boyunca .Hamileliğimin öncesinde bir kez ona gitmiştim ve çok güler yüzlü bir dr gelmişti.bu nedenle hamile olduğumu öğrenince ona gittim yine.5. ayımda suyunda azalma var bol su iç dedi ve ben litrelerce su içtim. Bir daha ki ay gittiğimizde suyunda
değişme yok yine az dedi. umuttepe tıp fakültesi has.ne.sevk etti. Orada bakıldı suyunuz normal dendi.sonra başka bir dr a gittim izmit te oda suyun normal olduğunu herşeyin yolunda olduğunu söyledi ve bir daha mine hnm a gitmedim.bir kere yanlış ölçmüş olsa bile ikincisinde de aynı şeyi söyledi ve benim moral sıfırdı.Ayrıca bazı sorularımda tersler gibi cevap veriyordu.6 ayda aynı hastanede burhan bey le devam ettim. Muayene konusunda sıkıntı yaşamadım rahat bir dr insanı strese sokmuyor. fakat hafta sonu doğum olursa gelemeyeceğini söyledi. Hep normal doğum istedim fakat 40 haftam dolmasına rağmen hiçbir belirti yoktu. 40+3 te dr artık daha fazla riske atamam kakasını yapar dedi. bizde güvendik. suni sancı ile deneriz istersen ama açılman yok olması imkansız gibi dediği için direk sezeryan olmak zorunda kaldım. sezaryanım iyi geçti ağrım çok olmadı fakat yinede başka bir dra gitseydim diye içimde uhde kaldı. Sonrasında 6 ay önce dış gebelik yaşadım ilk doğumumu yapan dr a gittim iğne yapıldı iki kez değer düşmeyince kürtaj olmak zorunda kaldım.onuda bana cuma günü saat 14:00 gibi arayıp haber verdi. Çünkü ertesi gün izine çıkacakmış oysaki ben tahlili sabah verdim ve 1 saatte gebelik testi sonuçlanıyor. yemek yediğimi yarın gelebileceğimi söylediğimde yarın yokum Ahmet beye yönlendireceğim dedi.Ahmet bey e de hiç gitmemiştim ve kurtaj olayı önemliydi benim için .internetten araştırdım genelde iyi yorumlar vardı.mecbur ertesi gün gittim muayene sırasında gayet açıklayıcıydı fakat kurtaj sırasında çok soğuk buldum geldi merhaba dedi mi onu bile hatırlamıyorum. kurtajdan sonra sürekli gebelik testi yaptırdım yine değerin sıfırlanması gerekiyordu.sonucumu burhan bey e göstermeye gittim. gebelik belirtisi kalmamış dedi ve başka açıklama yapmadı. ben sormasam gidin diyecek neredeyse. dış gebelik neden kaynaklanır araştırılamaz mı dediğimde araştırılamaz yeniden yaşayabilirsin deyip kestirip attı. bi kaç ay sonra başka bir hastanede başka bir dr a gittim ve bunu dediğimde bana bunu hangi dr söyledi diye şaşırdı. rahim filmi cektirdi ve sonuçta sol tüpüm tıkalı çıktı. medikalde burcu hanım a da gitmiştim hamilelik öncesi bazı arkadaşların dediği gibi güler yüzlü olsada geçistiriyor gibi aceleci muaynesi. Dr işi şans işi sanırım. Allah herkesi iyi dr.lar ile karşılaştırsın inşallah.

Hepinizin yorumlari icin tesekkurler. Gebe degilim ama Azize Hanima bugun muayene oldum. Ultrasonla kontrol arti smear testi yaptik. Cok tatli bir kadin. Bebek istedigimi söyleyince direk kan testi idrar testi ve bakilmasi gereken değerleri acikladi ve yaptiralim mi diye sordu. Bir kac sikayetim vardi onlari söyleyince o sikayetlerim icin ozel bir kac bakilmasi gereken deger daha ekledi. Muayenemde cok sekerdi hic canim yanmadi. Gebelik isteyen kadinlara sunlari sunlari oneriyorum diye guzel guzel acikladi. Calisma tarzini begendim Allah nasip eder de gebe kalirsam onunla devam etmeyi dusunuyorum.

Hepinizin yorumlari icin tesekkurler. Gebe degilim ama Azize Hanima bugun muayene oldum. Ultrasonla kontrol arti smear testi yaptik. Cok tatli bir kadin. Bebek istedigimi söyleyince direk kan testi idrar testi ve bakilmasi gereken değerleri acikladi ve yaptiralim mi diye sordu. Bir kac sikayetim vardi onlari söyleyince o sikayetlerim icin ozel bir kac bakilmasi gereken deger daha ekledi. Muayenemde cok sekerdi hic canim yanmadi. Gebelik isteyen kadinlara sunlari sunlari oneriyorum diye guzel guzel acikladi. Calisma tarzini begendim Allah nasip eder de gebe kalirsam onunla devam etmeyi dusunuyorum.
Cnm bnmde Dr um azize hanım allah nasip ederse doğumu da onda yapıcam kesinlikle öneriyorum insan gibi dinliyor ve herşeyi ayrıntılarıyla açıklıyor

Back