- Konu Sahibi didossssss
-
bu başlığa cevap veren olmamış ama belki okuyanlara yardımcı olur. baneim 6 yaşında bir kızım var sonrasında 2 düşüğüm olduve şimdi tekrar hamileyim. çok korkuyorum .gebze medcal parkta candan çelik hanıma gidiyorum . inşallah tekrar düşmez. şimdilik memnunum ama burcu hanımı çok önerdikleri için onada gidecem. 10 temmuzda yorumlarımı yazarım. hastane genel olarak çoook temiz:)
canım burcu hanıma gittikten sonra inan candan hanım aklına bile gelmez. candan hanım çok soğuk mizaçlı, burcu hanımsa çok güler yüzle karşıladı. ayrıca muhabbeti de var.( her kadın doğmcuda olmayan bir özellik) ben şimdi burcu hanımdayım. tavsiye ederim. bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Kızlar ben gebzedenim şuan yüzyıl hastanesine gidiyorum ama medical daha temiz diyorlar medical de doğum yapan var mı ve doktorunuzuda yazarmısınız ?
Canım benim öncelikle inş sağsalim bebişini kucağına alırsın. Bende gebzede yaşıyorum merkez hastanesine gidyorum pelin san doktorum. Medical parka giden sadece bir kişi tanıyorum ve o gayet memnun ama ben tavsiye üzerine merkeze gididyorum ve gerçekten temiz ve doktorum çok ilgili. Düşün derim hayatım. :)Kızlar ben gebzedenim şuan yüzyıl hastanesine gidiyorum ama medical daha temiz diyorlar medical de doğum yapan var mı ve doktorunuzuda yazarmısınız ?
Burcu hanıma gittim hiç memnun kalmadın kesinlikle tavsiye etmiyorumMerhaba bayanlar medikalparkta hangi doktora gidiyorsunuz guncelleyim dedim suan murat api beye gidiyorum ama kararsizim tecrubeli olanlar yazarsa sevinirim
Evet bende memnun kalmadim burcu hanimdan hala karar veremedim.murat api prof ama arkadasimda benim tavsiyemle gitti sezeryan demis ve cocugun eşi asagida normal olmaz demis ama öyle deilmis deistirdi doktorunu normal olcak bende tereddüt ettim onun basina oyle bisey gelinceBurcu hanıma gittim hiç memnun kalmadın kesinlikle tavsiye etmiyorum
Emsey de ki Gülcan hanıma gittim ilk muayene için gayet iyiydi onunla devam etmeye karar verdim ben deEvet bende memnun kalmadim burcu hanimdan hala karar veremedim.murat api prof ama arkadasimda benim tavsiyemle gitti sezeryan demis ve cocugun eşi asagida normal olmaz demis ama öyle deilmis deistirdi doktorunu normal olcak bende tereddüt ettim onun basina oyle bisey gelince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?