Gebze medical park hastanesinde doğum yapan var mı ?

didossssss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
140
5
26
Kocaeli
Kızlar ben gebzedenim şuan yüzyıl hastanesine gidiyorum ama medical daha temiz diyorlar medical de doğum yapan var mı ve doktorunuzuda yazarmısınız ?

bu başlığa cevap veren olmamış ama belki okuyanlara yardımcı olur. baneim 6 yaşında bir kızım var sonrasında 2 düşüğüm oldu ve şimdi tekrar hamileyim. çok korkuyorum .gebze medcal parkta candan çelik hanıma gidiyorum . inşallah tekrar düşmez. şimdilik memnunum ama burcu hanımı çok önerdikleri için onada gidecem. 10 temmuzda yorumlarımı yazarım. hastane genel olarak çoook temiz:)

merhaba konu pasif kalmış ama gittiğim hastane hakkındaki yorumlara bakarken mesajını ggördüm gebeliğin hayırlı olsun. candan çelik benim de doktorum.biraz az konuşsa da doktorluğundan memnunum. burcu hanıma gittiysen düşüncelerini yazarmısın?

canım burcu hanıma gittikten sonra inan candan hanım aklına bile gelmez. candan hanım çok soğuk mizaçlı, burcu hanımsa çok güler yüzle karşıladı. ayrıca muhabbeti de var.( her kadın doğmcuda olmayan bir özellik) ben şimdi burcu hanımdayım. tavsiye ederim. bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

BEncede Burcu hanım mükemmel biri ayrıca nezaman istersen aklına ne gelirse mail atıpta görüşme sağlıyorsun ben onca soru soruyorum gidip görüşüyorum...hiç surat asmadan herşeye güler yüzle cvp veriyor...Cümlemiz için hayırlı doğumlar olsun inş...

Kızlar ben gebzedenim şuan yüzyıl hastanesine gidiyorum ama medical daha temiz diyorlar medical de doğum yapan var mı ve doktorunuzuda yazarmısınız ?

Sendemi gebzedensinnn canim :) bende Almanyadayim ama Gebzede yasiyorum :) kuzenlerim , halam , ve bicok kisi yüzyilda dogumyapti cok memnunlar Özellikle Soley hanimdan ... Onu tavysiye edebilirim ama Medikal parki bilemiyorum canim

Merhaba kızlar bende Gebze'de yaşıyorum.
Medicalparkta Mine Kabakaş'a gidiyorum ve çok memnunum, ayrıntıcı bir doktor , hiç bir şeyi atlamıyor.
doğum konusunu bende çok düşünüyorum , neresi daha iyi bilemiyorum.

Allah hepimize yardım etsin, iyi sağlıkçılarla karşılaştırsın

Canım benim öncelikle inş sağsalim bebişini kucağına alırsın. Bende gebzede yaşıyorum merkez hastanesine gidyorum pelin san doktorum. Medical parka giden sadece bir kişi tanıyorum ve o gayet memnun ama ben tavsiye üzerine merkeze gididyorum ve gerçekten temiz ve doktorum çok ilgili. Düşün derim hayatım. :)

Burcu Çetinkaya'yı kesinlikle önermiyorum. KESİNLİKLE UZAK DURUN. ilk hamileliğimde ben de internetteki yorumlara güvenerek kendisine gittim ama arkadaşlar kesinlikle güvenilir birinden yorum almadıkça internetteki iyi yorumlara aldanmayın. çok kötü bir hamilelik geçirdik sayesinde. Başlıca şikayetlerimiz;

- Daha ilk muayenede doğum gece olursa gelmem diyen bir doktor.
- Dengesiz bir yapısı var, bir gün iyi davranmaya çalışıyor ama o kadar yapmacık kı zorla davrandığı çok belli, kalan zamanlarda da çok soğuk ve gıcık davranıyor.
- Bir gün sadece tahlil sonuçlarını göstermeye gittik ve bizim geldiğimizi bildiği halde kapıda hiç abartmıyorum 2 saat bekletti. İçeri girip çıkmamız 1 dk bile sürmedi oysaki. ara ara sekreterine söylesek de sonuç göstereceğiz diye inanın içeri almadı. Biz kapıda beklerken bazı hastalarıyla kahkahalar atıp uzun uzadıya sohbet ediyordu. Kendinizi bizim yerimize koyar mısınız, siz ne hissederdiniz? Ayrica bekleyen sadece de bizler değildik, başkaları da aynı dertten muzdaripti. Ve o kahkaha atan doktor hanım biz içeri girdiğimizde bi o kadar sert ve soğuktu.
- Kendisine soru sormak imkansız, triplere giriyor, sert ve baştan savma cevaplar veriyor. Galiba hatamız ordaydı, merakımızdan birşeyler sorduk sormaz olaydık, ondan sonra bize hep kötü davrandı.
- Kendisi doğru düzgün reçete yazamıyor. Her eczaneye gittiğimizde ilacı alamıyorduk. medical park ın karşısındaki eczacı bayan, burcu hanıma anlatıyoruz ama bir türlü anlamıyor. Defalarca anlattık ama hala yanlış yazıyor reçeteyi diye bana dert yanıyordu.
- Genel itibariyle kendisine ulaşmakta zorluk çekiyorduk. Telefonlarımıza çıkmıyordu.
- Doğumun başladığı gün kendisinden rica ettik ama duruma göre arayın geleyim dedi, aramamıza rağmen gelmedi ve telefonlarımızı açmadı.
- Doğumun sabahında hastaneye geldi ama bebeğe bakmadı bile.. Kapıdan bir selam verip gitti. Gelip hal hatır sormadı, hiç yol yordam göstermedi.

Darıca Farabi hastanesinden gelmiş bir doktor. Hala devlet hastanesinde çalışıyor sanki. Arkadaşlar diğerlerini bilmem ama işte size bu doktordan dili yanmış gerçek bir öykü. Ben KESİNLİKLE UZAK DURUN DİYORUM. Gerisi size kalmış.

Merhaba.Ben şuan medicalparkta çali§an candan hanimda gisbirde çalı$tigi donemde dogum yaptim.normal dogumdu.epidural yaptirmadi ama doguma girdiğinde yaptigi igne sayesinde alt kisimda aci ağri hissetmedim.Çok sıcak kanli değil belki ama dogumda çok iyi.Tavsiye ederim

Merhabalar, doğumumdan önce bu başlığa bakmıştım malesef faydalanamayıp medical parkta doğum geçtiğimiz nisan ayında yaptım.
Doğumumu Ahmet bey gerçekleştirdi.Normal doğumdu.Kendisinden hamilelik sürecim boyunca memnundum.Doğumumda da onun sayesinde kolayaştı.Ancak medicalparkın doğumhanesi ve ebelerinden hiç memnun kalmadım,1-2 yıllık tecrübeyle hem suratsız hem de hiç birşeyden anlamıyorlar.Serumumu yanlış takmış bir tanesi temizlikçi uyardı öyle düzeltti.
Nerdeyse sancı odasında doğurdum doğurucam daha bekle diyorlar.En sonunda doktoru istediğimi onun kontrol etmesini söyledim,sinirli sinirli gidip çağırdılar doktoru.Ve doktor geldikten 15 dakika sonra doğumumu gerçekleştirdim.
Doğru düzgün takip etmiyorlar.Normal doğum olmasına rağmen bebeğimi hiçbir sağlık problemi olmamasına rağmen 2 saat sonra odaya getirdiler ve ancak emzirebildim.Hastane hizmeti de çok yetersizdi.Aldıkları paranın karşılığı yok.

Doktorları iyi alıp hemşire ve ebeleri tecrübesiz vasıfsız doldurmuşlar.Bir daha Allah düşürmesin ellerine..

Merhaba bayanlar medikalparkta hangi doktora gidiyorsunuz guncelleyim dedim suan murat api beye gidiyorum ama kararsizim tecrubeli olanlar yazarsa sevinirim

Burcu hanıma gittim hiç memnun kalmadın kesinlikle tavsiye etmiyorum
Evet bende memnun kalmadim burcu hanimdan hala karar veremedim.murat api prof ama arkadasimda benim tavsiyemle gitti sezeryan demis ve cocugun eşi asagida normal olmaz demis ama öyle deilmis deistirdi doktorunu normal olcak bende tereddüt ettim onun basina oyle bisey gelince

Emsey de ki Gülcan hanıma gittim ilk muayene için gayet iyiydi onunla devam etmeye karar verdim ben de

Herkes tecrubelerini paylassin lutfen herkes yararlansin yorumlar cok eski 2011 civari yenileyelim gebze medikalpark vr konak hastanesi doktor yorumlarini yaparsaniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…