• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebze Center buluşması yapsak kimler gelir???

Pazar günü daha iyi olur. Bir an evvel buluşalım yoksa eşim mızıkçılık yapmaya başladı, yok tanımıyorsun yok ne gerek var vs. benimki inatlaşmadan şu buluşmayı yapalım.

Son düzenleme:
ahhh ahhh
eşimi ıkna etmıstım
Ama sımdı ızın vermıyor
bılıyorsun rumeysacıgım onAy yoktu
bakarız dıyordu
ama sımdı kabul etmıyor
sen gotur dıyorum yokkk
malesef ben katılamıyacagım.uzgunum

ahhh ahhh
eşimi ıkna etmıstım
Ama sımdı ızın vermıyor
bılıyorsun rumeysacıgım onAy yoktu
bakarız dıyordu
ama sımdı kabul etmıyor
sen gotur dıyorum yokkk
malesef ben katılamıyacagım.uzgunum

yaa benimkide huysuzluk çıkarıyor canım ama ben çok inatlaşıyorum neyse kısmet o güne kadar belki ikna edersin öptüm seni ve bebişi:70:

Ben takip ediyorum kızlar.. ne güne karaa verirseniz ben o gün ordayım..
(Hafta sonu olmak şartıyla tabi, hafta içi işteyim çünkü)

tamam o zaman çoğunluk pazar diyor pazar günü saat14.00'da gebze centerda girişte buz pateni yanındaki cafe tipi yerde ellerimizde sabah gazeteleri buluşuyoruz gelicekler lütfen beğensin bu yorumu görüşmek üzereeee :kkk:

Arkadaşlar şu an çok üzgünüm büyük bir ihtimalla gelemiyorum. çünkü eşim yarın kurbanlık bakmaya gidecekmiş beni göndermekten vazgeçti. ben böyle birşey yapacağını bekliyordum ama neyse inşallah yarına kadar fikri değişir.

lütfen yaa şaziye abla mutlaka gelmeye çalış eminim sen ikna edersin ben zor ikna ettim sırf sizlerle tanışabilmek için :4:

Canım ya inan sadece ben değil kızımda çok ısrar etti ama yok çok sis varmış,yok işi varmış benimkinin meşhur inadı tuttu. Ya değilse bende çok istiyordum sizlerle tanışmayı eşimin ailesi dışında ilk kez başkalarıyla görüşecektim, üstelik bu kadar bunalmışken ama kısmet işte.:43:

Nurbeyzam ben bu defa gelemedim, inşallah birdahakine beraber gideriz.
Şimdi güzel güzel oturuyorsunuzdur.
Benim için de bir kahve için :97:
Resimlerinizi bekliyorum :)

Bu defa gelemedim çok ama çok üzüldüm ayrıca eşime küstüm sırf beni götürmemek için sabah bir çıktı daha gelmedi bende bugün grevdeyim çocukları aldım çıktım evden daha yeni girdim gelsin restimide çekicem çünkü benim ne kadar bunaldığımı biliyordu. Umarım siz tanışıp kaynaşmışssınızdır nasipse başka zamana artık.

Bu defa gelemedim çok ama çok üzüldüm ayrıca eşime küstüm sırf beni götürmemek için sabah bir çıktı daha gelmedi bende bugün grevdeyim çocukları aldım çıktım evden daha yeni girdim gelsin restimide çekicem çünkü benim ne kadar bunaldığımı biliyordu. Umarım siz tanışıp kaynaşmışssınızdır nasipse başka zamana artık.

:1: Yine görüşürüz canım, ben de gelirim inşallah :)

Back