- Konu Sahibi kulxuxbxuxn sultanxix
-
mrb canım ben de gebzedeyim bende 25 haftalık hamileyim nen hatuna gidyorum sen hangi hasteneye gidiyorsun merak ettim aslında bende gelirim aslen buralı değilim yani burda yanlızım arkadaş ve çevre edinmeye ihtiyacım var yanlızlık zor eşimde olmasa oda buralı değil ama birbirimiz den başka kimsemiz yok anlıyacağınız
hayır niye ilgilenilmiyo bu topikle anlamadım konuyu açan ilgilenmesi lazım
herkese msj atıp şu saatte şurda olucak dese herkesi bilgilendirse geleceklerin telini alsa
irtibata geçse o zaman buluşma olur ama böle ilgilenilmezse tabi buluşma olmaz
haftaya denildi hani nerde havada güzel bundan sonra zaten bayramdı soğuktu dahada olmaz
buluşma bende gelemem daha eşim gelicek evde olucak
gelmem daha zorlaşıcak keşke olsaydı bu hafta neyse artık rüyalarda buluşur boshayallersmile
heheheh cnm geçen hafta için denildi uygundum ama ses çıkmadı haftayada ben gelemicem malesef bakalım bi kere olsun belki peşi gelir o zamankine gelirim inşşMrb, hamileliğimiz birlikte ilerliyor ne güzel :) ben Anadolu sağlık merkezine gidiyorum, doktorumda hastanede son derece iyi tavsiye ederim...Buluşmayı biri organize etse hep beraber buluşuruz canım, aslında haftaiçi daha uygun olur benim için ama çoğunluğa uyarım tabii ki ...Bence Nisanur organize eder :)
ama cnm 2 haftadır burda gelecekler var hatta yasemin81 le ben geçen hafta değil ondan önceki hafta gebze centera gittik ama görüşemedik çünkü buluşma olmadı geöen hafta denildi gene kimseden ses yok bu hafta sonuda ben gelemicem herkes telini versin sana gelecekler öyle irtibata daha iyi geçilir buraya uğrayan yok çünkü neyse inş buluşursunuzkonuyu ben açtım fakat kimsenin gelmeye gönlü olmuyor malesef herkes gönülsüz ben herkese özelden mesaj attım ama geri dönen tek sensin birde nur abla diğerlerinin ya eşi izin vermiyo ya çocukları evde herkesin bahanesi vartatlım o zaman ben buluşacakları yazıyorum katılanlar 6 kasım cumartesi yada 7 kasım pazar kesin buluşuyoruz ki elimiz kanda bile olsa hadi herkes söz versin o zaman şu gebze centeri bi sallıyalım
ben gene yardımcı olurumki çenebaz bu haftasonu gelemicek bunu belirtmişti zaten burda bende gelemicem inş başka buluşmalaraşimdi gelicekleri yazıyorum oyunbozanlık yok
NisaNurum
pinarmiyim
Çenebaz
masumum
qusel
yasemin81
zehra1715
nurbeyza
gokyuzuu eltisiyle geliyor
gulara
kelebek41
eksiklerim olduysa yazsın ekleyelim ben herkese özelden yazıyorum nisanur yardımlarını bekliyorum faceden tanıdıklarına yazarsın olurmu...
faceten ekleyin birbirinizi en azından tanımış olursunuzok. ben geliyorum ama tabii pazar daha uygunum, nerde olacak buluşma? Birde birbirimizi nasıl tanıycaz :)
Hayır canım geç kalmadın, buluşma bu haftasonuymuş.
Ben bu haftasonu gelemem kızlar, gidebilirsem KK'nın Darulaceze buluşmasına gideceğim.
İsterseniz hep beraber gidebiliriz :)
bende katılmak istiyorum geç mi kaldım acaba.neti yoktu yeni actırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?