Gebze Center buluşması yapsak kimler gelir???

Aman kızlar bir de gelmeden önce gazete aratmayalım insanlara :roflol:
Belli bir yer söyleriz, kafede oturmadan önce, zaten orda bekleyen kaç kişi olabilir ki aynı anda ?
Kafede de peçeteliğe KK yazarız, hangi kafe olacağını da önceden kararlaştırırız, geç kalanlar direk kafeye gelir.
Tabii orayı iyi bilenlerin yardımı lazım...

evet cnm cafeler an alt katta zaten orda ama naasıl haberleşecez tel lazım

bence yarında olmıcak bu buluşma
ben gene gidicem gebze centera zaten gidicektim
yaa neden kimse gelip kararlaştırmıyoruz
gelecekler tellerini versin birbirimize yada faceten ekleyelim birbirimizi
en azından tanırız valla bu topiğe benden başka sürekli gelen yok hee
küscem sizeeaklinialirimsmile

En iyisi yarın olmasın :kedi:
Benşm zaten yarın dediğinizden şimdi haberim oldu ohaoldumsmile
Haftaya falan yapalım kızlar, yarına özel ders aldım, haberim yoktu akannehir

ben gideceğim yanımda oğlum var kırmızı tişortlu giriş kapısında beklerim bıraz umarım gelen olur

buluşma ertelendi gene bence hiç olmıcak bu buluşma ümidimi kestim
bugünde hava ne kadar güzeldi haftaya pazar kesin olsun barii
özel msjla bildirilemki herkesin haberi olsun haftaya pazar buluşma var diye
geleceklerde tellerini yazsın ki haberleşelim
inş haftaya pazarda böle olur hava

hafta içi olmasın arkadaşlar.. hafta içi çalışanlar var..
hafta sonu olursa ben de gelirim.. bana özelden mesaj atarsanız sevinirim.

İyiki bu pazar olmamış ben gelemezdim. Eşim nöbetten gelmişti hayatta kalkıp beni götürmezdi oraya haftaya pazar inşallah gelirim.

Kızlar sorry hiç giremedim siteye, hamileyim ve pek iyi geçmiyor.o yüzden pek pc başında değilim, siz pastanızı böreğinizi yapın bana gelin dermişim :)) haftaya pazar inşallah buluşuruz, inşallah o gün bende iyi olurum...vee sayenizde gebze centere gitmiş olurum, şuracıkta ama halen gidemedim bi türlü :)

kaç haftalıksın cnm mide bulantısı baş dönme aşerme sürekli uyku hali halsizlik baş ağrısı hepsini ben geçirdiğim için iyi bilirim ilk 4 ay bi yere gidemedim mide bulantısından inş sende iyi olursun ki dışarı havası iyi geliyo insana ev boğuyo adamı aman dikkat et kendini grip felan olma tam havası çünkü

bu bulusmayı ılk bız yapacaktık ozamanda olmamıstı sımdıde olmamıs. bende kacırdım dıye uzulmustum. evet tarıh kararlastırdınızmı??

21. haftadayım, mide bulantılarından ne çektiğimi ben bilirim..bulantının hayatımı bu kadar etkileyeceği aklıma gelmezdi, ama şimdi geçti çok şükür...grip oldum onu da atlattım, çok korkmuştum bebeğe bişey olur diye ama etkilenmezmiş...şimdilerde karnım büyüyor ve geriliyor bu duruma alışmaya çalışıyorum, gerildikçe ağrım oluyor..hamilelik bi hastalıkmış gibi geliyor bana :)

evet cnm bende çok çektim 4 ay boyunca bi yere gitmeye korktum yemek kokusu deterjab kokusu parfüm sigara kokusu beni mahvediyodu öyle yerlerden hep kaçtım hep evdeydim ağrın neden olurki karın gerilmesinden ağrı olurmu krem felan sür nemlensin cildin bende bel ağrısı olurdu ama karınım çıkmaya başlayınca ağrı olmadı her insan değişik tabi cinsiyeti ne

rahim genişlemesinden dolayı kasık ağrısı oluyormuş geçecek artık yarısı bitti sayılır :) cinsiyeti erkek, yavaştan hazırlık yapmaya başladık...Bu arada dün gebze centere gittim, iyi mağazalar varmış beklemiyordum açıkçası :)

mrb canım ben de gebzedeyim bende 25 haftalık hamileyim nen hatuna gidyorum sen hangi hasteneye gidiyorsun merak ettim aslında bende gelirim aslen buralı değilim yani burda yanlızım arkadaş ve çevre edinmeye ihtiyacım var yanlızlık zor eşimde olmasa oda buralı değil ama birbirimiz den başka kimsemiz yok anlıyacağınız

Gebze merkezdemi oturuyorsun, bende buraya yeni taşındım benimde hiç arkadaşım yok şu buluşma olsaydı tanışırdık, hem yarın eşimde evdeydi ama kimseden ses yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…