- Konu Sahibi kulxuxbxuxn sultanxix
-
kaç haftalıksın cnm mide bulantısı baş dönme aşerme sürekli uyku hali halsizlik baş ağrısı hepsini ben geçirdiğim için iyi bilirim ilk 4 ay bi yere gidemedim mide bulantısından inş sende iyi olursun ki dışarı havası iyi geliyo insana ev boğuyo adamı aman dikkat et kendini grip felan olma tam havası çünküKızlar sorry hiç giremedim siteye, hamileyim ve pek iyi geçmiyor.o yüzden pek pc başında değilim, siz pastanızı böreğinizi yapın bana gelin dermişim :)) haftaya pazar inşallah buluşuruz, inşallah o gün bende iyi olurum...vee sayenizde gebze centere gitmiş olurum, şuracıkta ama halen gidemedim bi türlü :)
kaç haftalıksın cnm mide bulantısı baş dönme aşerme sürekli uyku hali halsizlik baş ağrısı hepsini ben geçirdiğim için iyi bilirim ilk 4 ay bi yere gidemedim mide bulantısından inş sende iyi olursun ki dışarı havası iyi geliyo insana ev boğuyo adamı aman dikkat et kendini grip felan olma tam havası çünkü
evet cnm bende çok çektim 4 ay boyunca bi yere gitmeye korktum yemek kokusu deterjab kokusu parfüm sigara kokusu beni mahvediyodu öyle yerlerden hep kaçtım hep evdeydim ağrın neden olurki karın gerilmesinden ağrı olurmu krem felan sür nemlensin cildin bende bel ağrısı olurdu ama karınım çıkmaya başlayınca ağrı olmadı her insan değişik tabi cinsiyeti ne21. haftadayım, mide bulantılarından ne çektiğimi ben bilirim..bulantının hayatımı bu kadar etkileyeceği aklıma gelmezdi, ama şimdi geçti çok şükür...grip oldum onu da atlattım, çok korkmuştum bebeğe bişey olur diye ama etkilenmezmiş...şimdilerde karnım büyüyor ve geriliyor bu duruma alışmaya çalışıyorum, gerildikçe ağrım oluyor..hamilelik bi hastalıkmış gibi geliyor bana :)
rahim genişlemesinden dolayı kasık ağrısı oluyormuş geçecek artık yarısı bitti sayılır :) cinsiyeti erkek, yavaştan hazırlık yapmaya başladık...Bu arada dün gebze centere gittim, iyi mağazalar varmış beklemiyordum açıkçası :)
mrb canım ben de gebzedeyim bende 25 haftalık hamileyim nen hatuna gidyorum sen hangi hasteneye gidiyorsun merak ettim aslında bende gelirim aslen buralı değilim yani burda yanlızım arkadaş ve çevre edinmeye ihtiyacım var yanlızlık zor eşimde olmasa oda buralı değil ama birbirimiz den başka kimsemiz yok anlıyacağınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?